Şimdi Ara

ac valhalla yama kaldırılması hakkında. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
14.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Blazk0wicZ

animuz yalamacıları doluşmuş hemen 

20 lira versen bunlara savunmayı bırakırlar  

• > Bir oyunun yapımcısından izin almadan

Bu çok büyük bir varsayım

• TackleBarry kullanıcısına yanıt

Alıntı yapıyorum "Ben moderatör arkadası tanımıyorum, gönderen kişide ben değilim, grupların herhangi biriyle bir bağlantımda yok" En azından grupların biriyle bağlantım yok yalanı kasmıyorum :D maden animusla bağlantın yok herkes gibi neden bu kadar kasılıyorsun. Animus grubunda foruma girince animusla alakam yok demek bir gelenek mi ?

• laleyluleylo L kullanıcısına yanıt

kusura bakmayın anlaşma belgenizin fotoğrafını çekip gönderirseniz bende merak ediyorum çok :D Büyük ihtimalle vergi kayıtlarınız ve çalışan sigortalarınızın olduğu dolaptadır. Belki sattığınız ürünlerin faturasının altında kalmış olabilir.Sizde dikkatli olun forumda boş boş atıp tutmayın sizde yazdıklarınızın altında kalır unutulur gidersiniz :D

• hocam çeviriyi zartzurt birebir olarak çalmış. bunun için alim olmaya gerek yok. yukarıda mikropadamın paylaşmış olduğu linkten zartzurtun nexusmods profiline gidip oradan yamayı indirebilirsin.

https://drive.google.com/file/d/1YaJHhYO7HdBlrImqWhNvVKABlCNzpQgu/edit

sonra bu 2 exeyi indirip zartzurtun yamasındaki .acv uzantılı dosyaları export yazana sürükleyip açıp kendin bakabilirsin. direkt olarak "animus projesi sunar" kısmını bile değiştirmeden her şeyi kopyala yapıştır yapmış.

hatta direkt dosyayı da söyleyeyim. TR120_v40 klasöründeki 25839.acv dosyasını txtye dönüştürüp içerisinde 1ED565 bunu aratacaksınız.

sizi anlıyorum, delil istiyorsunuz amenna ama kimse size delil sunmak zorunda değil. forumda zaten ücretli çevirinin her türlüsüne karşı olan ve bu yüzden "beleşçi, ölücü" diye nitelendirilen bir kesim var. bir de diğer kesim. kimse yoğurdum ekşi demiyor haliyle.

daha önce defalarca söyledim, isteyen translate kullanır isteyen kullanmaz. kişilerin kendi tercihi ama böyle başkasının çevirisini gelip kendisi yapmış gibi hatta kendisini geçtim güya gpt-3ü yapmış gibi lanse etmek abesle iştigal.

ve kabul edin etmeyin bu emek hırsızlığı. oyun yapımcılarının üzerinden para kazanılıyor falan geçin bunları. her çeviri yapan oluşum zaten yapımcıların kapısını aşındırıyor. firmalar yamaları kabul etmiyor. bu grupların devamlılığı için bir maddi dayanak şart. kendi dilinde oyun oynamak isteyen de onlarca insan var. arz varsa talep de olur, bunu isterseniz sabaha kadar tartışın herkes kendini haklı görecek.

o yüzden kıçıkırık oyun mevzuları için bu kadar ayrışmak saçma. isteyen istediği oyunu çevirir, istediği gibi dileyene sunar. ama başkasının yaptığı işi kendi işi gibi göstermek, bakın o yanlış. çok yanlış.

• Merhaba . Moderatör en az 3-4 aylık v38 kadar ulaşmış bir yamayı daha test aşamasında olan bir yamayı kopyaladağı gereçesiyle kaldırıyorsa delilini sunmak zorunda.Sonuçta burası ücretli veya ücretsiz çevirilerin yayınlandığı konuşuldu ve tartışıldığı bir yer. Bildiğim kadarıyla bir yama grubunun yönettiği bir yer değil.Beleşçi ölücü dediğiniz insanlarda sizi eleştirmek gibi büyük bir suçu işleyen insanlar :D Aksini iddia ediyorsan konunun başından beri sizden olmayan ama animusu savunmaktan başka işleri olmayan hesapların bana yazdığı ölücü,beleşçi ve hırsız mesajlarından bazılarını okuyabilirsin.

Yapımcıların falan üzerinden para kazanılıyor geçin bunları diyorsan, biri senin yaman üzerinden menfaat sağlayınca sana da geçin bunları derler :D İşin sonucunu maddi dayanağa bağlamayan gönüllü olarak çeviri yapan ve gönüllü olarak destek bekleyen çok kıymetli çevirmen arkadaşlar var. Oyunun yapımcısından ve yayınlayıcısından izinsiz olarak yama yapıp bunu bir bedel karşılığında vermek sizin tercihiniz.Sanki başka çaresi yokmuş gibi anlatmanız abes olmuş.Yaptığınız bir zorunluluk değil tercih.

bende tekrar ediyorum başkasının oyununu izni olmadan kullanıp maddi menfaat sağlamak yanlış. çok yanlış. Sizin 10-15 kişilik grubunuzun çevirisinin hakkı oluyor da 2 yılda yüzlerce kişinim geliştirdiği oyunun hakkı olmuyor mu.Hak, hukuk ve hırsızlık konusu üzerinden devam ettiğiniz sürece sizi asla haklı göremeyeceğim.çünkü kendi pencerenizden bakıyorsunuz sadece.

Son olarak yaptığınız yamayı satmanız gerekecek, sizden ricam animus grubundan olan ve asla bu gruptan olduğunu kabul etmeyip sürekli animus grubu adına insanlara iftira ve hakaret eden arkadaşları durdurmanız.Beleşçi ölücü gibi tabirler oyuncuları sizden uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz.

zartzurtun yamasına zartzurtun nexusmod profilindeki oyunlar bölümünden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 30 Mart 2021; 0:57:34 >

• Arkadaşlar, şimdi sizin bunu iddia etmenizin nedeni Animus Projesi yazıyor olması, doğru anladım değil mi? Bir başkası da yukarılarda Animus Projesinin AC oyunlarda olan bir şey olduğunu söylüyor, yani o kısım normalde de varsa bu kanıt olarak kullanılamaz ki. Tabi normalde o yazı oyunun başında yoksa kimsenin hakkına girmek istemem ama zarzurt'un kopyaladığı ortaya çıkıyor. Eğer değilse de çevirilerin aynı olması ihtimali yok mu? Yanlış anlaşılmasın ben ne beleşçi tayfadanım ne de paralı isteyen tayfadanım. Sadece meseleler insani bir şekilde konuşularak halledilebilir bence.

• "Animus Projesi Sunar" çeviriyi yapan ekibin her projelerine ekledikleri bir olay. Oyunun orijinalinde yok. O yukarıda yazanlar tamamen trollüğüne yazıyorlar. Neyin ne olduğunu kendileri de biliyorlar.

• oyunlarda türkçe dil desteği olması gerektiğini bende düşünüyorum ama bazen bazı espriler göndermeler türkçe diline çevrilemiyor çünkü karşılığı yok, bu yüzden genelde herşeyi ingilizce ve altyazılı olarak takip ediyorum.

şu tarzda konuları gördükçe üzülüyorum halinize, ingilizce dili belli bir mertebeye kadar dünyanın en kolay öğrenilen dillerinden birisi burada yok o yama yok bu yama yok yama parası bilmem ne yazık vallaha

• WesterLandX kullanıcısına yanıt

Hmmm anladım hocam. O zaman kopya yani, görünen köy kılavuz istemez...

• Delil karar merciine sunulur. Forumun karar mercii de moderasyon.

Ayrıca söylediğim gibi çok delil istiyorsanız zartzurtun kendi yamasını indirip siz de kopyalama iş olduğunu görebilirsiniz. Bir iki radikal olan hariç oyun firmaları modlara ses çıkarmıyor. Ve hoşunuza gitsin gitmesin bu işlerin devamlılığı için maddiyat şart. Yoksa ücretsiz kisvesi altında yapılan işleri de görüyoruz. Translate harici doğru düzgün ücretsiz yama mı var? Yok çünkü neden vakit ayırsınlar? Translate yama hazırlayanlara lafım yok, isteyen istediği oyuna istediği gibi yama yapabilir. Translate işi basit olmasa onu da yapan olmaz.

Yani firmalar seni potansiyel müşteri olarak görüp senin pazarında sana ürün satıyor. Ama kendi dilinde tecrübe etme hakkı vermiyor. Kalkıp diyorsunuz ki firmaların hakkı yeniyor. En başta hakkı yenen sizsiniz zaten, olayın farkında değilsiniz.

Animus grubu ile de bir alakam yok. Ki olsa dahi hırsıza sayın deniyorken, kanıt her yerdeyken tutup da insanlarla dalga geçer eğilimde mesaj atan kişilere "ölücü, beleşçi" denmesini abes bulmuyorum. Kimse kimseye durup dururken bu tür laflar etmez.

• Dh çok garip bir forum hırsıza sayın diyenleri görmek ancak burada olur.

• Ben animusa üye olarak bu yamaya erişim sağladım. Buna kim karar verdi cebimden 20 lirayı çıkarıp vermek için kime sormam gerekli ? Adam gelmiş animus şu parayı kazanıyor diyor sana ne arkadaşım ? para benim param adama da veririm çöpe de atarım sana mı soracağım ?

Utanmadan bu yapılana hak veriyorsunuz bir de ya. Bu adamlar kaç aydır çalışıyorlar emek veriyorlar o yama için ama sizin gibi ölücüler beleşe konunca kırk takla atıyor sevinçten. Buradan donanımhaber yetkililerine sesleniyorum lütfen alt konu olarak askıda yama diye bölüm açın belki bu şahıslara yama bağışı atarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

"Animus Projesi Sunar" çeviriyi yapan ekibin her projelerine ekledikleri bir olay. Oyunun orijinalinde yok. O yukarıda yazanlar tamamen trollüğüne yazıyorlar. Neyin ne olduğunu kendileri de biliyorlar.

emeğe saygı  

normalde yamayı kaldırmam için para teklif ettiler önceden ben kabul etmedim ve olay burlara kadar geldi en sonunda.

v40 Final son olacaktı ama bu son olaylardan sonra oyun ve yama güncelleme geldiği sürece www.nexusmods.com üzerinden

ulaşa bilirsiniz güncel versiyonlara.

yama yapanlara destek vermek için animusprojesi.com üzerinden satın alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 30 Mart 2021; 11:27:26 >

• Buradaki sorun animusun ne kadar amatör olduğudur. Kimse kusura bakmasın ama yamayı para karşığında satıp sonra böyle korsana düşürürsen bu senin sorunudur. Sonuçta insanlara sen üyelik sistemi sunuyorsun. Bu yama şuan değil de bir ay sonra korsana düşseydi. Üyelik alan insanların "Boşuna mı para verdik?" demesi yerine şimdi düşmesi iyi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmış çıkmamış yamalarında parasını cukkalıyan anymous düşünsün 1 yamayı 2 sene belirtirken iyidi ama nasılsa sağlıyorlar milleti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

emeğe saygı  

normalde yamayı kaldırmam için para teklif ettiler önceden ben kabul etmedim ve olay burlara kadar geldi en sonunda.

v40 Final son olacaktı ama bu son olaylardan sonra oyun ve yama güncelleme geldiği sürece www.nexusmods.com üzerinden

ulaşa bilirsiniz güncel versiyonlara.

yama yapanlara destek vermek için animusprojesi.com üzerinden satın alabilirsiniz.

Alıntıları Göster

Elinize sağlık hocam diğer yamaları da bekliyoruz 

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Demek ki yama satışları iyi, para teklif ettiklerine göre :D Forumda da bir sürü adamları var iyi yatırım yapmışlar.

Benim için gerekli açıklama yapılmıştır. Şuan ki v40 yaması da çok güzel olmuş eline sağlık.Gelecek yama ve güncellemeleri de bekliyor olacağız.teşekkürler.

Yamaya zartzurtun nexusmods profilinden veya aratarak ulaşabilirsiniz.

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    Haklısın anymous da kendi yapmadığı oyunların yamasından para kazanıyor ama onlarda saygı değer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.