Şimdi Ara

ac valhalla yama kaldırılması hakkında. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
14.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bence iyi para bi düşün derim :D Grubunuzun ve sizin çok zengin olma yolunuzda size azıcıkta olsa fayda sağlar.

Kardeşim sana basit bir şey anlatayım biz oyuncular kendi aramızda forumda çıkan yamaları,kurulumunu ve eksiği varsa onları konuşuyoruz hatta bir bilemediği olana yardım ediyoruz. İşin içine paralı yama satan gruplar girince tartışma, aşağılama ve hakaret oluyor. Normalde ücretli yamayı almamak tercih meselesi diyorsunuz ama almamayı tercih edince de yok dh ölücüsü yok beleşçi oluyoruz :D

• zartzurt iyi yapmış, bu grup pandemi zamanında milleti tokatlamaya calısmıyor muydu

• Almamayı tercih edene kimse bir şey demiyor zaten. Kendi adıma ben kimseye niye falan gruba abone olmuyorsun, niye yama almıyorsun vs diye bir kere laf etmedim etmem de. Siz insanlara paralı ekiplerin yardakçıları, yalakaları vs dediğiniz için onlar da size beleşçi, ölücü vs diyor. Karşılıklı yani. Kaldı ki dh ölücülüğüyle meşhur olmuş bir forum. Bunun suçlusu da ben değilim. Konudaki tepkinin sebebi de yamanın kırılmasına değil. O kısmı animusu ilgilendirir beni değil. Ama başkasının çevirisini çalıp kendi çevirinmiş gibi yayınlarsan en alakasız adam bile tepki verir. Millet olaya ücretli-bedava mantığıyda yaklaşıyo. Alakası yok, yama ücretsiz bile olsa kendi yamanmış gibi lanse edemezsin. Bu siyasetçisinden, futbolcusuna, bakkalından, manavına, bende dahil herkes için geçerli, sadece o arkadaş için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 30 Mart 2021; 21:39:36 >
  • Lütfen sadece pandemi dönemi ile sınırlandırmayalım :D Her daim her koşulda tokat peşindeler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Adol125

Almamayı tercih edene kimse bir şey demiyor zaten. Kendi adıma ben kimseye niye falan gruba abone olmuyorsun, niye yama almıyorsun vs diye bir kere laf etmedim etmem de. Siz insanlara paralı ekiplerin yardakçıları, yalakaları vs dediğiniz için onlar da size beleşçi, ölücü vs diyor. Karşılıklı yani. Kaldı ki dh ölücülüğüyle meşhur olmuş bir forum. Bunun suçlusu da ben değilim. Konudaki tepkinin sebebi de yamanın kırılmasına değil. O kısmı animusu ilgilendirir beni değil. Ama başkasının çevirisini çalıp kendi çevirinmiş gibi yayınlarsan en alakasız adam bile tepki verir. Millet olaya ücretli-bedava mantığıyda yaklaşıyo. Alakası yok, yama ücretsiz bile olsa kendi yamanmış gibi lanse edemezsin. Bu siyasetçisinden, futbolcusuna, bakkalından, manavına, bende dahil herkes için geçerli, sadece o arkadaş için değil.

Ne savundun ama öğleden geceye kadar bu grubu, anca para ödeseler bu kadar savunulur ama anlaşılan durum bu ac valhalla yama kaldırılması hakkında. ac valhalla yama kaldırılması hakkında. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 30 Mart 2021; 22:39:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

emeğe saygı  

normalde yamayı kaldırmam için para teklif ettiler önceden ben kabul etmedim ve olay burlara kadar geldi en sonunda.

v40 Final son olacaktı ama bu son olaylardan sonra oyun ve yama güncelleme geldiği sürece www.nexusmods.com üzerinden

ulaşa bilirsiniz güncel versiyonlara.

yama yapanlara destek vermek için animusprojesi.com üzerinden satın alabilirsiniz.

Alıntıları Göster

ac valhalla yama kaldırılması hakkında. ac valhalla yama kaldırılması hakkında. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisijenn

Size tavsiyem:

Aman diyeyim, değerli "eserlerinize" sahip çıkın..

Teşekkürler

ac valhalla yama kaldırılması hakkında.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Reis bir kaç kez seni destekledim, savundum, herkes istediği yamayı kullanmakda özgür vs. diye, peki bu yaptığını cidden kendine yakıştırıyormusun, hiçmi utanma hissine sahip değilsin, için nasıl rahat anlam veremiyorum, hırsız damgası yedin artık, gerçi umrunda değildir !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yamanın nete düşmesi ölücülere yaramış, konudaki bütün mesajları okuyarak bunu anladım.

Kimin ne yazdığı çizdiği umurumda değil de, doğru düzgün çeviri yapan insanları çeviriye yapmaya küstürmelerinden korkuyorum.

Çeviri yapıp satıyor kimden izin alıyorsun diyenler, buldukları yamaları çatır çatır kullanıyorlar gıkları çıkmıyor nedense ama ücretli olunca herkes ağlıyor zırlıyor.

Konu olmuş 9 sayfa ki bu sayfalar katlanır gider ama ölücüler pes etmez bu açıkça ortada, muhatap olmayın kendi aralarında eğlensinler ki çeviri grupları muhatap bile olmayarak ağırlıklarını koyuyor.

Hakkı hukuku savunan adam, gider benim çeviriye verdiğim zaman bu hak ettiğimi düşündüğüm ücret bu denen ücrete alır kullanır.

Sizin kuyruğunuza bassalar çığlık çığlığa bas bas bağırırsınız savunduğunuz açığınız konuya bakın, zerre utanmanız yok hakkı savunun adil olun.

• İlgili konunun neden kapatıldığı belirtildi.

https://forum.donanimhaber.com/turkce-yamalar-bolum-kurallari--138278825

''2. Başkası tarafından çevrilen oyunları üye kendisi çevirmiş gibi paylaşamaz. Yamanın versiyonunun yükseltmesi gibi konularda çeviri sahibinden izin alınması gerekmektedir. Çeviri sahibine ulaşılamaması durumunda, çevirene referans verilmesi zorunluluğunda paylaşım yapılabilir.''

Buradan devam ediniz: https://forum.donanimhaber.com/ucretli-ucretsiz-makine-ceviri-tartisma-konusu--140452247

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.