Arkadaşlar hata alıyorum her türlü ayar dosyası denedim olmuyor yerlerini değiştirdim herşey doğru 1 aydan beri sorunu bulamadım lüften yardım edin :( Hata:Access denied for user 'mygurlek'@'localhost' (using password: NO) mysql bağlantı dosyası <?php // veritabani ayarlari define ( "MYSQL_HOST", "31.192.211.108" ); define ( "MYSQL_USER", "mygurlek_furkan" ); define ( "MYSQL_PASS", "furkan99."); // localhost icin bostur. define ( "MYSQL_DATA", "mygurlek_admin" ); // Sistem ayarlari define ( "SISTEM_DILI", "TURKCE" ); define ( "UYE_KAYIT_SISTEMI", TRUE ); define ( "UYE_KAYIT_CAPTCHA", FALSE ); define ( "SISTEM_EMAIL", "inbalancee@gmail.com" ); // test amacli yazilmistir // ! define ( "SISTEM_ISIM", "HF-Technology" ); define ( "SISTEM_URL", "siteadı.com/" ); define ( "GIRIS_OTO", TRUE ); // kayit olunduktan sonra otomatik giris // yapilsinmi // ? // eger aktivasyon sistemi kapali ise // calisir // !! // /// dosya dizini define ( "TEMP", "Templates/" ); $DIR = array (TEMP . "Aktivasyon/", TEMP . "Hesap/" ); // dil // AKTIVASYON ? /* * 0 aktivasyon gerekli 1 normal uye 2 yasakli 9 admin ! */ define ( "ACT_GEREKLI", false ); define ( "SORU_SOR", true ); // soru sorma ozelligi define ( "SORU_MAX_KARAKTER", 500 ); // soru sorarken kullanabilecek karakter // sayisi. define ( "CEVAP_MAX", 500 ); // cevap yazarken sunulan karakter sayisi ! define ( "CEVAP_YAZ", true ); // cevap yazma ozelligi define ( "CEVAP_VIDEO", false ); // bu suan kapali daha aktif hale getirilmesi // icin // kodlar yazilmadi.. session_start (); // echo $DIR; ?>