Şimdi Ara

Acele Windows Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben yanlışlıkla iki sürücüme windows yükledim.biri bozuk ama.o f sürücüsünde.windows başlarken iki tane boot çıkıyor.üsteki olanı yani c'ye yüklü olanı seçiyorum.onda sorun yok.diğeri boşuna duruyor.ne yapmam gerek?f'nin içi boş.nasıl formatlayayım,ve açılıştaki seçim yeri gider mi?

• C deki win le bilgisayarı aç. F ye buradan format at. Masaüstündeki bilgisayarım simgesine sağ tıkla özelliklere gir gelişmişe gel başlangıç ve kurtarma yazan yerdeki ayarları tıkla ve düzenleye gir burda
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional"
    yazan iki seçenek var altakini sil kaydet çık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seyyahım

C deki win le bilgisayarı aç. F ye buradan format at. Masaüstündeki bilgisayarım simgesine sağ tıkla özelliklere gir gelişmişe gel başlangıç ve kurtarma yazan yerdeki ayarları tıkla ve düzenleye gir burda

Gayet açık bi dille anlatmış arkadaş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Administrato®

quote:

Orjinalden alıntı: Seyyahım

C deki win le bilgisayarı aç. F ye buradan format at. Masaüstündeki bilgisayarım simgesine sağ tıkla özelliklere gir gelişmişe gel başlangıç ve kurtarma yazan yerdeki ayarları tıkla ve düzenleye gir burda

Gayet açık bi dille anlatmış arkadaş...

aynı şeyi boot.ini dosyasını bularak ta yapabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.