Şimdi Ara

ACER 5739 DERNEĞİ----ANA PAYLAŞIM KULÜBÜ--Ayrıntılı İnceleme İçeridedir (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
7
Favori
159.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srdrxxx

resimde yazıyor

resmi açabilsem sormazdım.
  • arkadaşlar bu notebookta işlemciye overclock yapamıyormuyuz?ekran kartına yaptım çok guzel oldu iyi performans alıyorum...
  • merhaba. dün bilgisayar normal şarzjı bitmeye yakın uyarı verdi ve kapandı ..ancak şarzı taktığımda şarz etmiyordu. 1,5 yıldır kullanıyorum ilk defa bir sorunla karşılaştım. teknik servise göndermeden sorunu nasıl halledebilirim.. diger bir sorum ise eger servise göndermek gerekirse nereye göndereceğim. telefon verirseniz memnun olurun. ben elazığda yaşıyorum.. tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenantaş

merhaba. dün bilgisayar normal şarzjı bitmeye yakın uyarı verdi ve kapandı ..ancak şarzı taktığımda şarz etmiyordu. 1,5 yıldır kullanıyorum ilk defa bir sorunla karşılaştım. teknik servise göndermeden sorunu nasıl halledebilirim.. diger bir sorum ise eger servise göndermek gerekirse nereye göndereceğim. telefon verirseniz memnun olurun. ben elazığda yaşıyorum.. tşk ederim.

batarya ölmüştür...
  • arkadaşlar. p7350 1066mhz işlemcili acere, t9500 800mhz işlemci uyarmı? cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • Merhaba sorunum şu: laptopumu 2 gün açmadım açtığımda ise bataryanın yanında bi x işareti çıkıyor ve bataryayı değiştirmeniz gerekebilir gibi bi uyarı çıkıyor.Bu laptoplarda batarya garantiye dahil midir? Henüz garantisinin dolmasına da az kalmışken götüreyim diyorum.Şimdiden teşekkürler... :)
  • arkadaşlar benim bilgisayar iyice yavaşladı.artık bir format ister 2009 kasımda almıştım.
    İlk aldığım günki gibi olsun istiyorum.tüm özel dosyalarımın yedeğini aldım başka bir yere.
    Sorun şu ki daha önce hiç format atmadım.format nasıl atılır formattan sonra driver'ları ayrıca kurmak gerekirmi.
    Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
    T6600
    gt240m
    win7 home premium 64 bit
  • Beyler arkadaşımın 5739g laptopunun 2 tane tuşu koptu bu tuşları nerede değiştirebiliriz.
  • Arkadaşlar aranızda bu notebook ta orjinal olmayan CD/DVD yada boş CD/DVD leri okama ma problemi yaşayan var mı ?
    Orjinalleri yokuyo boş DVD leri yazıyor ama yazdığını görmüyor başka pc ler o DVD leri görebiliyor vs vs vs.
    Çözüm için denediğim yollar:
    Virtual CD/DVD varsa kaldırın.
    Bölgesel ayarlarını kontrol edin..
    Bios güncellemesi yapın.
    Regeditten sürücüyü bulun High/Low filter seçeneklerini silin.

Bu yolları denedim ama çözüm olmadı deneyemediğim sadece Region Free işlemi kaldı bu da FirmWare ile oluyomuş ama bu notebook için FirmWare yok :S yada sürücüde yok.
  • bendede aynı sorun vardı bios güncellemeyle hallolmuştu.
  • bende bu dizüstünden kullanıyorum :)
  • 12 aydan uzun süredir 5739g nin 2.13ghz lık modelini kullanıyorum.
    ilk aldığımda birkaç küçük sorun vardı.Hoparlörden çıt sesi, windows live da web cam çalışmaması.Fakat şuan hepsini çözdüm.
    Donanımla ilgili sorunum dvd yazabiliyor fakat dvd yada cd okuyamıyor.O da sanırım genel problemmiş.garantiye vereceğim.Belki bluray combo da taktırabilirim.

Yakın zamanda Red Alert 3 ve Battlefield Badcompany2 (steam) oynarken kısa bir süre sonra güç düğmesinin olduğu bölümde aşırı ısınma ve bilgisayarın kapanması problemi vardı.23cm fana ait usb laptop fanı alacaktım.Bilgisayarı yapan firma yük altında çalışırken limit sıcaklığı geçmeyecek şekilde tasarlamış olması gerekiyordu.Bu nedenle sonradan bir arıza meydana geldiğini düşündüm.Bu tarz kapanma durumlarının toz nedeniyle meydana geldiğini okudum.Garanti kapsamı nedenyile de içini açmak istemedim.hava çıkış ızgaralarına fan çalışırken güçlü şekilde üfledim.Ve içerdeki bütün toz yuttum.Daha soran elektirkli süpürgeyle kasanının altındaki bütün ızgaraları çektim.(eğer üflemeden direk fan çıkış ızgarasına süpürgeyi dayarsanız bütün tozlar fana gelip hava çıkışını tamamen tıkar)Artık yük altında ısınma ve kapanma diye bir problemim yok.

Tek sıkıntım windows7.ister 98 ister xp modu ister yönetici olarak çalıştırayım bazı programlarda inat edip yüklemiyor.Örn nvidia tuner.birde nvidia ekran kartı sürücüleriyle başım dertte.Güncel sürücülere sahip olmak performans açısında yararlıdı.Nvidia 280.26 WHQL win7 64bit eng. sürücüsünü kurmaya çalıştım.Sitesinde gt240m e uygun son sürücü buydu.Kurulum tamamlandı bilgisayar yeniden başlayacak dedi.Tamam dedim renkler morardı.Windows kapandı tekrar açılmadı.Güveni kipi denedim o da açılmadı.Malesef recovery yaptım.

Aranızda sorunsuz en güncel hangi sürücüyü kullanan var ve nasıl yükledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirizmir -- 23 Ağustos 2011; 23:59:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackboard

Arkadaşlar aranızda bu notebook ta orjinal olmayan CD/DVD yada boş CD/DVD leri okama ma problemi yaşayan var mı ?
    Orjinalleri yokuyo boş DVD leri yazıyor ama yazdığını görmüyor başka pc ler o DVD leri görebiliyor vs vs vs.
    Bios güncellemesi yapın.

Bu yolları denedim ama çözüm olmadı deneyemediğim sadece Region Free işlemi kaldı bu da FirmWare ile oluyomuş ama bu notebook için FirmWare yok :S yada sürücüde yok.

Bu sorunun çözümü yok mu arkadaşlar. Bios güncellemesi riskli biraz başka ne yapabiliriz?

• Merhaba arkadaşlar,

5739G laptop ile ilgili fanının çok fazla ses çıkartması sorununu yaşayan var mıdır? kendi başıma çözebileceğim bir problem midir illa ki servise gitmeli midir? Uzun zamandır bu problem ile karşı karşıyayım.
  • arkadaşlar bende bir 5739G sahibiyim. ürünümün garantisi bitmiş durumda ve bilgisayar fanının aşırı çalışması, diz üstünde artık sıcaktan kullanılamaz hale gelmesi canımı sıkar oldu. o yüzden 1-2 sefer bilgisayar kasasını söküp fan temizleme girişiminde bulundum fakat bir türlü bilgisayarın arka kasasını sökemedim. daha önceden bilgisayarı parçalayıp fana ulaşabilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? yada ne bileyim, sökmekle ilgili video, döküman tarzı birşey olsada bilgisayarımı rahatça söküp fanımı temizlesem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim4343

quote:

Orijinalden alıntı: blackboard

Arkadaşlar aranızda bu notebook ta orjinal olmayan CD/DVD yada boş CD/DVD leri okama ma problemi yaşayan var mı ?
    Bios güncellemesi yapın.

Bu sorunun çözümü yok mu arkadaşlar. Bios güncellemesi riskli biraz başka ne yapabiliriz?

Bu sorun kronik bir sorun bildiğim kadarıyla.
    Bios güncellemesi ben yaptım ve bir çözüm olmadı bilginiz olsun arkadaşlar ayrıca ilerleyen dönemde cihazı temizleme ile ilgili bir video hazırlamayı düşünüyorum şu anda boş vakitim olmadığı için uğraşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: caadaass

arkadaşlar bende bir 5739G sahibiyim. ürünümün garantisi bitmiş durumda ve bilgisayar fanının aşırı çalışması, diz üstünde artık sıcaktan kullanılamaz hale gelmesi canımı sıkar oldu. o yüzden 1-2 sefer bilgisayar kasasını söküp fan temizleme girişiminde bulundum fakat bir türlü bilgisayarın arka kasasını sökemedim. daha önceden bilgisayarı parçalayıp fana ulaşabilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? yada ne bileyim, sökmekle ilgili video, döküman tarzı birşey olsada bilgisayarımı rahatça söküp fanımı temizlesem..

arkadaşlar bilgisayar temizleme işini bir arkadaşımızın isteğiyle erteledim, kendisi pc kasasını sökme için bir video hazırlayacakmış.bende bugün bir laptop soğutucu fan aldım ve bilgisayarın alttaki kolay çıkan (ram kapağı) kapağı çıkartarak fanı kullanıyorum. sıcaklık değerlerinde büyük bir düşüş var şuan için. normal kullanımlarda internetteyken 70-80 derece arasında kullanıyordum fakat şuan ki durum 38-46 arasında değişmekte. termal macun ve fan temizleme işleminden sonra eminim dahada düşüş olacak. size tavsiyem laptop soğutucuyu alt kapağı sökerek kullanın. iyi forumlar!

• arkadaşlar bu 5739g model cihaz dayımdan kırık vaziyette bana geldi. Kırık olan tarafı ise mavi renkli lcd kapağı ve lcd si. Tabi bunlarla beraber kopuk bir lcd kablosu. baya zamandır aramama rağmen lcd kabloyu bulamadım. Acaba bunu nereden bulabilirim yada eğer elinde bozuk bir 5739g model bilgisayarı olan varsa bu kabloyu bana satabilirmi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: caadaass

arkadaşlar bende bir 5739G sahibiyim. ürünümün garantisi bitmiş durumda ve bilgisayar fanının aşırı çalışması, diz üstünde artık sıcaktan kullanılamaz hale gelmesi canımı sıkar oldu. o yüzden 1-2 sefer bilgisayar kasasını söküp fan temizleme girişiminde bulundum fakat bir türlü bilgisayarın arka kasasını sökemedim. daha önceden bilgisayarı parçalayıp fana ulaşabilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? yada ne bileyim, sökmekle ilgili video, döküman tarzı birşey olsada bilgisayarımı rahatça söküp fanımı temizlesem..

2hafta önce bilgi işlemci bir arkadasımla beraber tüm kasayı parcalayıp komple temizlik yaptık ortalama 2 saat sürdü
    bir fan ancak bu kadar kötü bir yere koyulabilirdi tüm termal macunları yeniledik ve COD: MW3 'te en ufak bir ısınma bile yok
    modelim 5739G t6600 temizlikten önce crysis2 de 10dakka oynayıp kapanıyordu şuanda maaşallahı var en ufak sorun ısıman problemi kalmadı
    tek tavsiyem bu işten anlamıyorsanız kesinlikle tek başınıza kasayı sökmeye calısmayın

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.