Şimdi Ara

Acer 5920G dikey çizgiler YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bugun laptop u açınca, ilk başta siyah grimsi bir ekran geldi, daha sonra zamanla kenarlardan ortaya dogru ekran mavileşmeye başladı, mavi ekran içinde dikey düşey yeşil renkte çizgiler oluştu, ayrıca ekranın ortasından yine dikey düşey bir bayagı siyah kalın çizgi var. Dün akşam laptopu kapattıgımda hiç bir sorun yoktu. bu sabah açtıgımda bu sorun cıktı.

NOT: pc de hiç yazıyla ilgili hiçbir ibare yok, yani windows açılmıyor, ekranı felan hiç gelmıyor, ilk ekran dahi hiçbirşey goremıyorum. Pc den yanık kokusuda gelmıyor. Açınca pc boşta çalışıyor gibi. İşlem yapmıyor, aynı ekranda takılı kalıyor.

bazı arkadaslar fırınlama yonteminden bahsediyor, ancak ne kadar işe yarar bilgim yok. ancak fırınlama yontemini deneyenler, bilgisayarı açılıyor, sadece karakter kısımlarında bozulma var. acaba anakart ile ilgili bir sorun olabilir mi ? veya anakart ile ekran arasındaki kablolarda bir sıkıntı olabilir mi ? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Bu olayın aynısı bende de oldu, alet acer 5920G kronik bir sorun mu var acaba?

Aleti açıyorum, ortada siyah kalın geniş bir şerit çıkıyor, hiçbirşey gelmiyor, siyah ekran, zaman zaman renkli yeşil vs. çizgiler çıkıyor...
  • hocam ekran kartında sorun olabilir. format atın bi olmazsa ekran kartı arızalıdır servise yollayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

hocam ekran kartında sorun olabilir. format atın bi olmazsa ekran kartı arızalıdır servise yollayın

maalesef garantide değil, eski bir laptop, acaba lcd ile ilgili bir sorun mu diyorum, hdd falan çalışıyor windows açılıyor sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

hocam ekran kartında sorun olabilir. format atın bi olmazsa ekran kartı arızalıdır servise yollayın

maalesef garantide değil, eski bir laptop, acaba lcd ile ilgili bir sorun mu diyorum, hdd falan çalışıyor windows açılıyor sanki...

o zaman servise verip parasını ödeyeceksin garantide değilse olmadı at çöpeeee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    acer monitör yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.