Şimdi Ara

Acer a 3000 verilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu hafta içinde notebook alıcam. Acer vn7 kağıt üzerinde ihtiyaçlarımı karşılayacak şekilde ama markaya karşı çoğu kişi de olduğu gibi bende de bi önyargı var. Sizce beni 4 yıl götürür mü? ya da başka öneriniz var mı

• Monster A5 al 3000 Tl fiyatı kalite olarak acerden çok daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta monsterlar ay sonu stoklara giricekmis ve fiyatlari 3.300 civarina cikmis

• munferitbirey M kullanıcısına yanıt
    i5 li acer v7 nitro kullanıcısı olarak almamanı öneririm.

wireless cok kotu. işçilik kötü. usbler şimdiden sorun cıkarmaya basladı.

ekran desen IPS goz alıcı duruyor başta renkler falan. ama kullandıkca siyahların zayıf oldugunu ve ışık sızması sorununun ciddi olduğunu fark ediyorsunuz.

fiyat/performans iyi dursa da işçilik ve kalite düşük bir makina.

dahili harddiskide kabus gibi, ben m2sata ssd taktım işletim sisteminin oraya kurdum ancak o şekilde çekilebilir oluyor.
  • T.C.Eylem T kullanıcısına yanıt
    Hocam onerdigin notebook var mi

• msi ve monster, acerden cok daha iyidir. tavsiyem butcene uyan bi msi alman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim onlar 5. nesil işlemciler içinhttp://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2-1.html#.VfbypdLtmko sana dediğim bu laptop.
  • munferitbirey M kullanıcısına yanıt
    msi'ın ses ekran ve işçiliği monstera göre daha iyidir. fakat monster daha iyi fiyat sunar.

Bütçenize göre MSI ya da Monster almanızı tavsiye ederim. Ekran olarak da taşıyacaksanız 17" büyüktür belirtmek isterim.

Bence ideal oyun oynanabilir laptop ekranı 15" dir.

Model olarak oyun için i5 ve 860m üstü bir kart kanımca kafidir. belirtmek isterim 960m ile 860m arasında pek bir fark yoktur. yani 860m li daha uygun bir konfigürasyona bakabilirsiniz.

bir süredir araştırmadığım için net bir yorum yapmam doğru olmaz model hakkında, yukarıda uzun ve eski tecrübelerime dayanan yorumlarım mevcuttur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.