Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5755G KULLANICI İNCELEMESİ(video inceleme eklendi.) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
5
Favori
91.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spdif çıkışı yoktur.Sinema sitemi takacaksın galiba yapamazsınız en fazla 2 hoparlör çalıştırır.
  • Arkadaşlar bişey sorcam.SSD yi garanti kapsamında taktıramaz mıyız Acer'a?? Ve ssd takmak için komple arka taraf mı sökülüyor yoksa Asustaki gibi hdd ve ram sökme kısımları ayrı mı? Bir de DLNA var bu cihazda ve evdeki Samsung 40C650 LCD de de DLNA var.Kablosuz olarak birbirine tanıtabilir miyiz bunları? Yoksa illa kablo ile mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: crazy1000

quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler sizde bir kontrol edermisiniz memory clock 800 mhz mi , abi bizi kandırdılar mı alırken ne biçim iş ya geri vermek istiyorum abi o zaman standarta uymuyor ekran kartı ......

pek anlamam bu işlerden bendeki böyle.

ACER ASPIRE 5755G KULLANICI İNCELEMESİ(video inceleme eklendi.)

seninde 800 mhz memory clokun , olmaz böyle birşey ya araştırın asus ve diğer bütün markalard ( packard bell dışında acerla ortak ) herkezin 900 mhz memory clocku var ben gidip pc vericem abi ya ekran kartını değiştirsinler yada alsınlar pc yi paramı istiyorum. sende en azından direct compute doğru gözüküyor o da tickli değil bende böyle iş olmaz ya

normalde kac olmasi gerekiyor? bende kontrol edeyim.

900 mhz olması gerekiyor , aslında varya gidip orayı yakıp yıksam pc nin ekran kartını değiştirirler mi yine gt540m de 900 mhz olan (olması gereken) yada alsınlar pc yi geriye o parayla masaüstü alırım bıktım laptoptan zaten . eski kasama bakıp bakıp üzülüyorum ( agp girişli boktan kasa ama gene özlüyorum rahatlığı vardı daha iyide anlıyorum bide artık kasanın önemini

haklisin valla. eger evdeysen laptop in hicbir avantaji yok. masaustune gecince insan bilgisayar kullandigini anliyor. bende de agp girisli p4 bi kasa var ama laptop tan daha kullanisli yemin ederim..

bu arada frekansa bakcam. suan tatildeyim bakamiyorum.

sence böyle bir şey pc nin geri alımı konusunda bahane olur mu? işin doğrusu bu olayı bahane edip pc yi geri vermek istiyorum , ordan i 5 li bi kasa alsam bile yeter bana şuan ki i7 8gb ram olsa nolur ısınınca performans kaybediyor. bf3 mp oynuyodum 1366 768 res low graphicste o kadar akıcı oynadımki ilk 1 saat ben bile inanamadım hiç takılma yok sonradan bi baktımki yavaş yavaş akıcılık kayboluyor işlemci ısınınca verimde alamıyorsun pcden. o yüzden i5 4gb ram ve adam gibi ekran kartı ile bu işi bitiririm eğer pc yi geri verebilirsem inşallah işe yarar :SS

kardeş laptop candırya sen nasıl böyle dersin tamam masaüstüde iyide laptopta iyidir yani

abi zaten iki tane pc versiyonu var biri desktop biri notebook, adamlar bizim işlemcilere bile işlemci demiyorlar mobil işlemci telefonlar gibi gerçek performans vermiyor ben bu pc yi bf3 falan oynayayım diye aldım ama onuda iyi yapmıyor büyük ölçüde ekran kartından ama ısınması performansı yiyor , adamlar gerizekalı mı gidip kocaman kasa içine koyuyalar işlemciyi falan hayır hava alsın fanlar büyük olsun diye laptoplarda birbiri içine geçiyo sonra vay efendim niye 90 derece işlemci , ben bir masaüstü görütm bf3 full hd ultra ayarlarda 100 fps alıyodu ayrıda 4 çekirdekte 35-40 dereceyi geçmiyordu işte bu yüzden verim alamıyoruz makinamızdan yoksa kötü değil ama masaüstü gaming için herzaman bir adım önde ...

şimdi baktım bende, benim ekran kartı 630m olmasına ragmen degerler seninkiyle aynı.

senin ekran kartı ile gt540m aynı zaten sorun acerın üretmesinde , bir kart alcaz o bile eksik geliyor .. Valla burdan laptop alcak arkadaşlara sesleniyorum eğer oyun oynayacaksanız ve kasmasın rahatçana oynansın diyosanız kesinlikle laptop almayın . yurt dışında inanılmaz güzel laptoplar var ama onlar Türkiye'de yok ve gelsede 4 milyar falan en az o yüzden gidin kasa toplayın emin olun daha iyi performans alırsınız

• o dediğiniz leptoplar burda da var parayı veren düdüğü çalar misali kaldı ki gt540m gibi bir kart kullanıyorsunuz en azından bu leptopun üzerine 500 verseniz gt650 gibi bir kart kulanırsınız hatta gtx660 lenovo geldi çok rahat oynarsınız oyunları gt 540 kullanan birisiniz para ne kadar performans okadar.Bu karttan fazla birşey beklemeyin.Performans içinde bazı markalar dışında 4000 tl vermenize gerek yok.gt540m'yle gt630m arsında oyunlarda bir fark yoktur sadece yeniserideki ismidir saat hızlarında bile değişiklik yok.
  • slm arkadaşlar bende acer aspire 5755g ailesine yeni katıldım. media markt. 1650 tl ye aldım geçen hafta. birkaç sorum olacak sizlere öncelikle pesi kurdum. önceleri otnarken derece 80 i buldu. biraz korktum oyunu kapattım. bir de oyunu yüksek ayarlarda oynamak istediğim de uyarı geliyor. video ayarlarının yetmiyor die. yardımlarınızı bekliyorum. hepinize ii günler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler sizde bir kontrol edermisiniz memory clock 800 mhz mi , abi bizi kandırdılar mı alırken ne biçim iş ya geri vermek istiyorum abi o zaman standarta uymuyor ekran kartı ......

pek anlamam bu işlerden bendeki böyle.

ACER ASPIRE 5755G KULLANICI İNCELEMESİ(video inceleme eklendi.)

seninde 800 mhz memory clokun , olmaz böyle birşey ya araştırın asus ve diğer bütün markalard ( packard bell dışında acerla ortak ) herkezin 900 mhz memory clocku var ben gidip pc vericem abi ya ekran kartını değiştirsinler yada alsınlar pc yi paramı istiyorum. sende en azından direct compute doğru gözüküyor o da tickli değil bende böyle iş olmaz ya

normalde kac olmasi gerekiyor? bende kontrol edeyim.

900 mhz olması gerekiyor , aslında varya gidip orayı yakıp yıksam pc nin ekran kartını değiştirirler mi yine gt540m de 900 mhz olan (olması gereken) yada alsınlar pc yi geriye o parayla masaüstü alırım bıktım laptoptan zaten . eski kasama bakıp bakıp üzülüyorum ( agp girişli boktan kasa ama gene özlüyorum rahatlığı vardı daha iyide anlıyorum bide artık kasanın önemini

haklisin valla. eger evdeysen laptop in hicbir avantaji yok. masaustune gecince insan bilgisayar kullandigini anliyor. bende de agp girisli p4 bi kasa var ama laptop tan daha kullanisli yemin ederim..

bu arada frekansa bakcam. suan tatildeyim bakamiyorum.

sence böyle bir şey pc nin geri alımı konusunda bahane olur mu? işin doğrusu bu olayı bahane edip pc yi geri vermek istiyorum , ordan i 5 li bi kasa alsam bile yeter bana şuan ki i7 8gb ram olsa nolur ısınınca performans kaybediyor. bf3 mp oynuyodum 1366 768 res low graphicste o kadar akıcı oynadımki ilk 1 saat ben bile inanamadım hiç takılma yok sonradan bi baktımki yavaş yavaş akıcılık kayboluyor işlemci ısınınca verimde alamıyorsun pcden. o yüzden i5 4gb ram ve adam gibi ekran kartı ile bu işi bitiririm eğer pc yi geri verebilirsem inşallah işe yarar :SS

kardeş laptop candırya sen nasıl böyle dersin tamam masaüstüde iyide laptopta iyidir yani

abi zaten iki tane pc versiyonu var biri desktop biri notebook, adamlar bizim işlemcilere bile işlemci demiyorlar mobil işlemci telefonlar gibi gerçek performans vermiyor ben bu pc yi bf3 falan oynayayım diye aldım ama onuda iyi yapmıyor büyük ölçüde ekran kartından ama ısınması performansı yiyor , adamlar gerizekalı mı gidip kocaman kasa içine koyuyalar işlemciyi falan hayır hava alsın fanlar büyük olsun diye laptoplarda birbiri içine geçiyo sonra vay efendim niye 90 derece işlemci , ben bir masaüstü görütm bf3 full hd ultra ayarlarda 100 fps alıyodu ayrıda 4 çekirdekte 35-40 dereceyi geçmiyordu işte bu yüzden verim alamıyoruz makinamızdan yoksa kötü değil ama masaüstü gaming için herzaman bir adım önde ...

şimdi baktım bende, benim ekran kartı 630m olmasına ragmen degerler seninkiyle aynı.

senin ekran kartı ile gt540m aynı zaten sorun acerın üretmesinde , bir kart alcaz o bile eksik geliyor .. Valla burdan laptop alcak arkadaşlara sesleniyorum eğer oyun oynayacaksanız ve kasmasın rahatçana oynansın diyosanız kesinlikle laptop almayın . yurt dışında inanılmaz güzel laptoplar var ama onlar Türkiye'de yok ve gelsede 4 milyar falan en az o yüzden gidin kasa toplayın emin olun daha iyi performans alırsınız

valla benimkinde gt630m var canavar gibi maşallah.crysis felan hava gazı geliyorŞansıma bimekste tek kalmıştı ve hdd 750 idi.diğer modellerine bakıyorum ya ekran kartı 540m ya da hdd 500gb.benimki torpilli olmuş biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

o dediğiniz leptoplar burda da var parayı veren düdüğü çalar misali kaldı ki gt540m gibi bir kart kullanıyorsunuz en azından bu leptopun üzerine 500 verseniz gt650 gibi bir kart kulanırsınız hatta gtx660 lenovo geldi çok rahat oynarsınız oyunları gt 540 kullanan birisiniz para ne kadar performans okadar.Bu karttan fazla birşey beklemeyin.Performans içinde bazı markalar dışında 4000 tl vermenize gerek yok.gt540m'yle gt630m arsında oyunlarda bir fark yoktur sadece yeniserideki ismidir saat hızlarında bile değişiklik yok.

arkadaşım benim bu laptobu aldığım paraya masaüstüne yatırsam iki katı performans alırdım ayrıca o dediğiniz laptoplar burada yok nereye bakarsan bak gtx li bi notebook bulmak kolay değil olsada pahalı ayrıca bu laptoba gtx bi ekran kartı takamazsınız taksaydık sorun belki biraz çözülürdü fakat o da ayrı bir masraf olduğu için gerek yok. he çok mu kötü değil ben bf3 falan oynuyorum lowda ama çok akıcı olmasını isterdim o ayrı konu bidaha kesinlikle laptop almam oda ayrı. acer olmasından da değil alan arkadaşlar markadan rahatsız olmasın , ne derseniz diyin masaüstü laptoptan herzaman üstün.. bu arda gt630 m ile farkı var gibi birşeyde söylemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: necirvan1212

slm arkadaşlar bende acer aspire 5755g ailesine yeni katıldım. media markt. 1650 tl ye aldım geçen hafta. birkaç sorum olacak sizlere öncelikle pesi kurdum. önceleri otnarken derece 80 i buldu. biraz korktum oyunu kapattım. bir de oyunu yüksek ayarlarda oynamak istediğim de uyarı geliyor. video ayarlarının yetmiyor die. yardımlarınızı bekliyorum. hepinize ii günler.

selam hoşgeldin güle güle kullanın . dediğiniz sorunun çözümü pes setting .exe yi nvidia denetim masasından ekle diyip yüksek performanslı nvdia işlemcisini seçip uygula deyin ve oyunada aynı işlemi yapın sorun çözülecektir. bu arada 80 derece olması normal meraklanmayın

• Arkadaşlar bi sorum olacak pes veya fifayı klavye ile oynayanlar varmı ben oynarken bazen aynı anda tuşlara basarken şut çekemiyorum pas veremiyorum bu klavye ile alakalı bi sorun olabilirmi mesela masaüstünde fifada aynı şekilde oynuyorum aynı anda iki tuşa bassam bile şut çekmek isteyince çekebiliyordum.
  • Şu clock olayına gelirsek.Clockun 800 mhz göstermesinin nedeni biostan kaynaklanıyor.O kartlar default olrak 900 mhz ama kartı biosa göre hazırladıkları için 800 mhz gözüküyor.OC yapmaktan başka çareniz yok.
  • Arkadaaşlar kötü bi kaza oldu klavyenin üzerinde madeni para kalmış kapağı kapatınca ekran gitti.
    Garanti kapsamında yaptırma ihtimalimiz var mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Arkadaaşlar kötü bi kaza oldu klavyenin üzerinde madeni para kalmış kapağı kapatınca ekran gitti.

Uzgunum ama yapmazlar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Arkadaaşlar kötü bi kaza oldu klavyenin üzerinde madeni para kalmış kapağı kapatınca ekran gitti.

Uzgunum ama yapmazlar hocam.

Sabah sabah moral diye bişey kalmadı haberi alınca be hoca.
    Cihaz abimde. Gece dikkat etmeden kapamış. Kötü oldu.
    Bugün kargoya verecek. Gelsin bi götüreyim yinede.
    Kullanıcı hatası diyecekleri kesin.
    Bu arada zaman kaybetmemek adına aramaya başladım dışarıdan ekranını.
  • Madeni parayla ekran çatladı mı.Pek anlamadım..
  • Evet madeni para arada kalarak ekrana baskı yapmış
  • quote:

quote:

slm arkadaşlar bende acer aspire 5755g ailesine yeni katıldım. media markt. 1650 tl ye aldım geçen hafta. birkaç sorum olacak sizlere öncelikle pesi kurdum. önceleri otnarken derece 80 i buldu. biraz korktum oyunu kapattım. bir de oyunu yüksek ayarlarda oynamak istediğim de uyarı geliyor. video ayarlarının yetmiyor die. yardımlarınızı bekliyorum. hepinize ii günler.

selam hoşgeldin güle güle kullanın . dediğiniz sorunun çözümü pes setting .exe yi nvidia denetim masasından ekle diyip yüksek performanslı nvdia işlemcisini seçip uygula deyin ve oyunada aynı işlemi yapın sorun çözülecektir. bu arada 80 derece olması normal meraklanmayın

çok teşekkür ederim bilgileriniz için. iyi günler.. hayırlı iftarlar...

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim bilgileriniz için. iyi günler.. hayırlı iftarlar...

Bişey değil ne mutlu bana sorun çözüldüyse ve teşekkürler

• arkadaşlar bendede acer as5755g var.sorum 16gb ram destekler mi cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antbebox07

arkadaşlar bendede acer as5755g var.sorum 16gb ram destekler mi cihaz.

merak ettim amacınız nedir?
  • Amacım 4gb ram var ramı 8gb yapacam.8+4=12gb olurmu diye sordum ama 8 yapacam galiba .
    pc de 8gb fazlası bu sistem için gereksiz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbebox07 -- 27 Temmuz 2012; 19:07:34 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.