Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5755G KULLANICI İNCELEMESİ(video inceleme eklendi.) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
5
Favori
91.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen gün CD sürücüsünü çıkarttım kalınlığı 12-13mm. Bu da 12,7 sınıfına giriyor demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Geçen gün CD sürücüsünü çıkarttım kalınlığı 12-13mm. Bu da 12,7 sınıfına giriyor demektir.

Eyvallah teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Peki bu aparattan aldınız mı? Kullanıyor musunuz?
  • haXan2849 H kullanıcısına yanıt
    Ssd ile ayni zamanda siparis vermek istiyorum ama istedigim ssd yani evo 840 ucuzlamadigi icin almiyorum henuz. Siz hangi modeli almayi dusunuyorsunuz?

• SSD Diskli 5755G laptopta Win8.1 var korsan... Win 10 güncellemesi alıp kuran var mı ? Driver problemi falan yaşanıyor mu?
  • haXan2849 H kullanıcısına yanıt
    driverlerı daha yok acer sitesinde görmedim ve geçiş yaparsan 1 yıl ücretsiz win10 kullanırsın sonra para isteyecektir
  • Rigor Mortis kullanıcısına yanıt
    Geçiş yaptım herhangi bir sorun yok driver vs...

quote:

Microsoft‘un yaptığı sunuma, resmi sitesinden sık sorulan sorularda verdiği yanıta (Aşağıya bu yanıtın ekran görüntüsünü ekledik.) ve yabancı basındaki haberlere dayanarak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki 1 yıl içinde ücretsiz yükseltmeyi yapan hiçbir kullanıcı 1 yıl sonra Windows 10’u tekrar satın almak zorunda kalmayacak. Haberlerde ve farklı kaynaklarda okuduğunuz “1 yıl sonra ücretli olacak” ibaresi sadece 1 yıl içinde ücretsiz yükseltme teklifinden yararlanmayan kullanıcılar için geçerli. Uzun lafın kısası, eğer 29 Temmuz 2015’den sonraki 1 yıl içinde (29 Temmuz 2016’ya kadar) Windows 10’a ücretsiz yükseltme fırsatından yararlanırsanız ömür boyu ücretsiz lisansa sahip olacaksınız. Eğer bu sürede yükseltme işlemini yapmazsanız ücretli olarak satın almak zorunda kalacaksınız.

1 yıl sonra para isteyecekler diye bir şey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: haXan2849

Geçiş yaptım herhangi bir sorun yok driver vs...

quote:

Microsoft‘un yaptığı sunuma, resmi sitesinden sık sorulan sorularda verdiği yanıta (Aşağıya bu yanıtın ekran görüntüsünü ekledik.) ve yabancı basındaki haberlere dayanarak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki 1 yıl içinde ücretsiz yükseltmeyi yapan hiçbir kullanıcı 1 yıl sonra Windows 10’u tekrar satın almak zorunda kalmayacak. Haberlerde ve farklı kaynaklarda okuduğunuz “1 yıl sonra ücretli olacak” ibaresi sadece 1 yıl içinde ücretsiz yükseltme teklifinden yararlanmayan kullanıcılar için geçerli. Uzun lafın kısası, eğer 29 Temmuz 2015’den sonraki 1 yıl içinde (29 Temmuz 2016’ya kadar) Windows 10’a ücretsiz yükseltme fırsatından yararlanırsanız ömür boyu ücretsiz lisansa sahip olacaksınız. Eğer bu sürede yükseltme işlemini yapmazsanız ücretli olarak satın almak zorunda kalacaksınız.

1 yıl sonra para isteyecekler diye bir şey yok...

1 yıl sonra para isteyecek çünkü benim cevapladıgım arkadaş korsan kullandıgını söylüyor korsan kullanalar 1 yıl sonra ücret isteecek seninki orjinalse istemez

• Arkadaslar acer aspire 5755g 8gb ram 2gb gt630 ekran karti ozellikleri olan arkadadimin laptopunu almayi dusunuyorum bataryasi bitik onu sifir alacam artik. Fiyat olarak 650 lira da anlastik sizce almalimiyim? Kullanmis tecrube etmis kullanicilar olarak onerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukukçu92 kullanıcısına yanıt
    Islemcisi nedir? Ve de kasa temiz mi?

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam islemci i5-2430m kasa 8/10 denebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aspire leş serisinden bunlardan biri bana totalde 500 kağıt zarar ettirdi+uğraş çoookkkk ısınır (hdd yi yakanilecek kadar) tavsiye etmem...

• Hukukçu92 kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyi o zaman ama sen yinede 600e zorla. Ne koparirsan kardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

Aspire leş serisinden bunlardan biri bana totalde 500 kağıt zarar ettirdi+uğraş çoookkkk ısınır (hdd yi yakanilecek kadar) tavsiye etmem...

Ne yaptin da isittin makinayi o kadar merak ettim.

• quote:

quote:

Aspire leş serisinden bunlardan biri bana totalde 500 kağıt zarar ettirdi+uğraş çoookkkk ısınır (hdd yi yakanilecek kadar) tavsiye etmem...

qnq sen zengin değil miydin acerle ne işin var burlarda çek kendine bi msi

• quote:

quote:

quote:

qnq sen zengin değil miydin acerle ne işin var burlarda çek kendine bi msi

Estagfurullah, kendimce param var iste :) Neden Acer dersen hic ihtiyac yokken 1600 liralik makinasini 900 e buldum indirim ile hemen aldim. Hala da kullaniyorum. Oyun oynamiyorum yetiyor bana zaten bi daha alirsam eski usul masaustu pc alcam.

• Knight Online dışında her oyunu sıkıntısız oynayabiliyorum. Var mı bunun bir çözümü? :)
  • Benim ekran kartı ölmüş degiştirmek istiyorum degiştiren varmı hiç bu modelde ?
  • amigom17 A kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bilgisayarı ekonomi modunda kullanmanızdan kaynaklanıyor olabilir, batarya ayarlarından yüksek performansı seçip, bir de oynadığınız oyunlarda nvidia arayüzünden kaydederek daha iyi performans alabileceğinizi düşünüyorum.
  • Değiştirmedim fakat ekran kartı çalışıyorsa sorun yoktur, içini temizlettirip devam edebilirsiniz, fakat bozuldu ise acer servisinde değiştirebilirsiniz, fakat 200 lirayı geçkin bir fiyat isteyeceklerdir diye düşünüyorum.
  • Saat 16:00'dan sonra bir video editleyeceğim arkadaşlar uzunca kullandıktan sonra karşıma çıkanlarla ilgili, ve de notebooku temizlemeyle ilgili sıkıntı yaşayanlar nasıl temizlerim diye düşünenler olursa da mesaj bıraksın, bir video daha ekleyebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.