Şimdi Ara

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
37.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.fatihhayrioglu.com/css-ipucu-20-firefoxda-kaydirma-cubugu-cikarma/
    Belki bu işinizi görür mozilla kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
  • Bende i3 350 as7741g var 5650li.

Bizim notebookun maximum bellek desteği 4 gb mı yoksa 8 gb mı bilgisi olan var mı?
  • Açıklamasında 4 yazıyor. Ancak 4 üzeri ne olur, 4x2 şeklinde ramleri tanırmı bilemem.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Arkadaşım Almanyada yaşıyor. Orda 2-3 ay önce Acer AS7741G almış. Ama RAM 8GB.
    Şimdi bana satsa ne kadara satar sizce, daha doğrusu ne kadar vermeliyim?
    NOT: Makine tertemiz. Lakin içindeki windows 7 almanca. Yani yeni windows 7 almam lazım.
    Bunları göz önünde bulundurursak ne kadar vermeyelim?
    Şimdiden teşekkürler.
  • 7741G nin birçok farklı alt modeli var. Geri kalan özellikleri nedir? ram olayınada fazla takılmayın artık eskisi gibi faiş fiyattan satılmıyor ramler.
  • Takıldığım şey ram olayı değil ki, anakartın desteklediği maximum bellek miktarı, belleği isterse beleşe versinler ilerde 4gbdan fazla bellek gerektiren uygulamalar olduğunda eğer bizim pc max 4 gb destekliyorsa napayım ben beleş belleği....

Bilgisayarımın kodu ACER AS7741G-353G32MNKK

yani şu linkteki,

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=95284&ad=ACER-AS7741G-353G32MNKK-i3-350M-3GB-320GB-W7HB-Tasinabilir-Bilgisayar
  • Mesaj @cemkurkcu içindi yanlış anlaşıldı sanırım. Sizin için cevabı daha önce yazmıştım. Maksimum destek 4gb görünüyor açıklamasında, aynı model bendede var.
  • pardon özür dilerim....
  • 10 aylık olan 7741g deki sıcaklık problemini çözmek için içini açtım fan çıkışı neredeyse tozlardan tamamen tıkanmıştı. Öncesinde boşta bile son hızla dönen fan şimdi hafif işlemderde çalışmıyor. Ayrıca cpu ve gpu da varolan termal macunu temizleyip yerine mx4 kullandım. eminim ki bu işlem ona ilaç gibi gelmiştir.

Arkadaki tüm vidaları söktükten sonra açmaya çalışmayın klavyenin altında 3 adet daha vida var.

klavye nasıl sökülücek derseniz kırmızı daireler ile gösterilen yerlerde tırnaklar var

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

Umarım birilerine yararlı olur.

Garantisi bitmemiş cihazlar için bu işlemi önermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASiL35

10 aylık olan 7741g deki sıcaklık problemini çözmek için içini açtım fan çıkışı neredeyse tozlardan tamamen tıkanmıştı. Öncesinde boşta bile son hızla dönen fan şimdi hafif işlemderde çalışmıyor. Ayrıca cpu ve gpu da varolan termal macunu temizleyip yerine mx4 kullandım. eminim ki bu işlem ona ilaç gibi gelmiştir.

Arkadaki tüm vidaları söktükten sonra açmaya çalışmayın klavyenin altında 3 adet daha vida var.

klavye nasıl sökülücek derseniz kırmızı daireler ile gösterilen yerlerde tırnaklar var

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

Umarım birilerine yararlı olur.

Garantisi bitmemiş cihazlar için bu işlemi önermiyorum.

Eski Asus A6J'me çok büyük zevkle yaptığım işlem hayırlı olsun yepyeni bilgisayar gibi canlanmıştır o şimdi ;)

• Benim makinede son günlerde aşırı ısınıyor ne yazık ki. İçine açıp macun sürmeyi bende düşündüm ancak garantiye kıyamadım. Eğer sıcaklıktan dolayı resetleme yaparsa garanti falan dinlemeyip açıcam direk.

ekleme: macunu yeniledikten sonra sıcaklıklar ne durumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerousman -- 1 Ağustos 2011; 0:38:15 >
  • arkadaşlar, Avec'in 12.5 TL'lik büyük fanlı, 2 yıl garantili soğutucuları var, aldım çok memnunum, neredeyse hiç ısınmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Benim makinede son günlerde aşırı ısınıyor ne yazık ki. İçine açıp macun sürmeyi bende düşündüm ancak garantiye kıyamadım. Eğer sıcaklıktan dolayı resetleme yaparsa garanti falan dinlemeyip açıcam direk.

boşta 40, cpu %100 yük altında 62 dereceye kadar yükseldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiL35

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Benim makinede son günlerde aşırı ısınıyor ne yazık ki. İçine açıp macun sürmeyi bende düşündüm ancak garantiye kıyamadım. Eğer sıcaklıktan dolayı resetleme yaparsa garanti falan dinlemeyip açıcam direk.

boşta 40, cpu %100 yük altında 62 dereceye kadar yükseldi.

Çok iyiymiş, benim ki şuan boşta 60 yükte 90 civarı geziyor.
  • Yaz aylarında sıcaklıklar normaldir. eğer sıcaklık dolayısıyla yükte sistemi kapatıyorsa o zaman bi çözüm yolu aranır. Ancak şu durumda 1-2 ay içinde garanti dışı bırakmaya değmez. Garantisi bitmişse, içini açıp temizlememeniz hata
  • Arkadaşlar ilk mesajı kontrol edelim. @ASİL35 arkadaşımızın laptobu açma ve temzileme aşamasının anlatımını ekledim.
  • Bugun arkadaşın sıcaktan kendini kapatan A510 laptopunun macununu değiştirdim. Makinenin sıcaklığı 10-15 derece azaldı sorun kalmadı. En güzel yanıda soğutucu sökmek için arkadaki kapağı sökmek yetti. Tamamen kasayı açmaya gerek yok. Üstüne soğutucuda garanti etiketi yoktu.
  • Ses kartı için 2.63 sürücü sitesinde mevcut arkadaşlar. 2.59 gayet sorunsuz ancak sürücüyü güncellemek isteyenlere duyrulur.
    Ayrıca konu başlığını kulübü olarak değiştirdim dernek biraz abest gibi geliyordu hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakmor -- 6 Ağustos 2011; 23:50:10 >
  •  ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

benim dizüstü hd 6550M ekran karlt ama bu yukarıda resmini verdiğim programda 5650 gösteriyor yanlış mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkoc -- 29 Ağustos 2011; 1:06:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkoc

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ

benim dizüstü hd 6550M ekran karlt ama bu yukarıda resmini verdiğim programda 5650 gösteriyor yanlış mı acaba ?

Hocam durum GPU-Z yada everesttedemi aynı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.