Şimdi Ara

Acer nitro 5, AMD Ryzen7, GTX 1650Ti, 16GB Ram, 512GB SSD 8.070₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Indirimde fiyati iyi bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşlemci tam bir hayvan ama ekran kartı oldukça zayıf kalmış onun yanında. Ayrıca ekran 60hz.

Acer nitro 5, AMD Ryzen7, GTX 1650Ti, 16GB Ram, 512GB SSD   8.070₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 8 Eylül 2020; 19:54:55 >
  • Eski kasa ne alaka arka ızgaraları yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık 120hz panel kesinlikle standart olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen aynı özellikte bir tek işlemcisi 10300u olan dell 7 bin lira. 1000 lira ek para işlemciye değer mi?
  • manaman22 M kullanıcısına yanıt
    i5 10300h dan 2x daha iyi bir işlemci gibii gözüküyor benchmark skorları. benim bi arkadaş da bakıyor 8k ya monster i7 10750h 1650ti 16gb ram 480gb ssd li bi modelini alıcaktık bu daha iyii geldi bana acıkcası. tek eksigi 60hz olması ekranın.
    https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i7-10750H-vs-AMD-Ryzen-7-4800H-vs-AMD-Ryzen-7-4700G-vs-Intel-i5-10300H/3657vs3676vs3836vs3646

karşılaştırmaları da burda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bana i5 falan soranlara direk bu laptobu öneriyorum. Aynı işlemcili Asus tuf notebook serisinden de daha kaliteli soğutması var.

• Dün şunu aldım da aklım acer'de kaldı napsam :)

Acer nitro 5, AMD Ryzen7, GTX 1650Ti, 16GB Ram, 512GB SSD   8.070₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YarasaCorbasi -- 8 Eylül 2020; 23:28:48 >
  • YarasaCorbasi kullanıcısına yanıt
    Bunu iptal etmeniz daha mantıklı hem cpu hem gpu daha iyi acer nitro da hem de daha kaliteli bir marka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    60 ile 120hz arasında büyük fark var 120hz beni cezbetti biraz
    Birde monster'da 6 aydan 6 aya ücretsiz bakım var.
    Ne kadar zor alışverişi işi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YarasaCorbasi -- 8 Eylül 2020; 23:38:53 >
  • Bir şirket kurumsal fatura düzenlemeyip neden sadece bireysel fatura düzenler?

@superminator
    Soğutma sistemi kalite farkına nasıl hakim oldunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x X x -- 9 Eylül 2020; 1:13:55 >
  • x X x X kullanıcısına yanıt
    Henüz kullanarak hakim olamadım maalesef. Kullanıcı yorumlarına bakarak söyledim. Aynı işlemciyi kullanan (MSI, Acer, vs.)notebooklar içinde en kötü termal performansa sahip olduğuna dair yorumlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Henüz kullanarak hakim olamadım maalesef. Kullanıcı yorumlarına bakarak söyledim. Aynı işlemciyi kullanan (MSI, Acer, vs.)notebooklar içinde en kötü termal performansa sahip olduğuna dair yorumlar var.
    Yeni nesil Acer nitro ların soğutması çok çok iyi. Youtube dan testlere, oyun videolarına bakabilirsiniz.
  • adolinkholin A kullanıcısına yanıt
    2020 kasa bu fanları iki tarafa böldüler 2019 model kasaya göre daha iyi soğutması var
    şarj girişini arkaya aldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figo

Bu mesaj silindi.
    Acer ın garantisini Asus un yetkili servisi veriyor. Asus servisine kötü diyene pek raslamadım.
  • Figo kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyorsun? Sanırım sen bilmiyorsun ne olduğunu. Araştır bakalım neymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 9 Eylül 2020; 17:13:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.