< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acer nitro 5 Fan sorunu
-
-
Benimkinin birtaneside ses yapmaya başladı . Geçen gün atım ama üzerinden borular geçiyor fanların onlar nasıl sökülecek filan çok uğraşmak istemedim.
-
Konu sahibine :
Fanları çinden sipariş edin, gelene kadar kullanmak için: termal macununuzu kaliteli bir şeyle yenileyin ve undervolt yapın. Ondan sonra bakın keyfinize tek fan da sizi idare eder. laptop soğutucu işlerine girmeyin pek bir işe yaramıyor altını yükseltseniz yeterli hava akışı için.
ikinci arkadaşa :
Bakır heatpipe ve radyatör çıkarılmadan fanları söküp alabiliyorsunuz bantını kaldırıp fan vidalarını sökünce hop elinizde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: okkoBenimkinin birtaneside ses yapmaya başladı . Geçen gün atım ama üzerinden borular geçiyor fanların onlar nasıl sökülecek filan çok uğraşmak istemedim.
Benimde fanlardan sanırım birinde sorun var, düşük devirde fan tıkırtısı, sürmesi gibi ses yapıyor, devir yükseldikçe geçiyor. Servise vereyim dedim garantisi var ama kargo vs. uğraşmak düşündürüyor. İzmirde direk servisi yok.
-
Benim durum aynı dostum. Ben servise vereceğim çünkü tuşlarımndan 2 tanesi soyulmaya başladı.
-
teşekkür ederim hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: okkoBenim durum aynı dostum. Ben servise vereceğim çünkü tuşlarımndan 2 tanesi soyulmaya başladı.
İstanbuldamısınız.
-
Evet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X