Şimdi Ara

Acer Nitro AN515-42 Ryzen 5 2500U 8 GB 1 TB + 128 S 5349tlS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha uygunu yok gibi. Bütçesi kısıtlı olanlar alabilir.

Acer Nitro AN515-42 NH.Q3REY.004 Ryzen 5 2500U 8 GB 1 TB + 128 SS 5.999,00 TL yerine 5.349,00 TL
    urun.n11.com
    Acer Nitro AN515-42 NH.Q3REY.004 Ryzen 5 2500U 8 GB 1 TB + 128 SS Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-nitro-an515-42-nhq3rey004-ryzen-5-2500u-8-gb-1-tb-128-ss-P439688568

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çöp fiyat 2-3 yıl öncenin ürünü 600 dolardı.
  • Bütçesi kısıtlı bunu alıyorsa bitmişiz.

• link verin de biz de alalim arkadaslar. çöp demekle olmuyor. Daha ucuz daha iyi sistemli varsa paylaşın. Haftalardır bakıyorum.

• FHD IPS ekran harici bir esprisini göremedim. İşlemci eski ve pek de güçlü sayılmaz. Bu fiyata illa ki daha iyisi denk gelir.
    Ekleme: Paylaşım için teşekkürler ancak bana uygun gelmedi açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 17 Ağustos 2020; 13:3:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gaming kasa ağır, hantal. Fakat işlemci U serisi yani zayıf hem de 2. nesillerden. Acer böyle bir şey üretmekle ne demek istemiş olabilir anlamadım. Performans istersem H serisi işlemci ve gaming kasa alırım. Taşınabilirlik ve uzun batarya istersem de standart hafif kasalardan alırım. Az para değil almak isteyen arkadaşa önermem. Bir üstteki arkadaşın önerdiği Lenovo çok ama çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra16 -- 18 Ağustos 2020; 22:52:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıktaki ürün gerçekten her anlamda çok zayıf. Yaklaşım 10 gün önce Lenovo Thinkpad E595'i 4999 TL'ye aldım. Başlıktaki ürünle karşılaştırılacak olursa işlemcide thinkpad önde, 512 GB SSD var, batarya kullanım süresi uzun, kasa ince taşıması kolay ve kasa kalitesi oldukça üst seviyede. Cidden "kobra16" nickli arkadaşın da dediği gibi Acer bu konfigürasyonu yaparken amacı neymiş anlamak çok zor. Aldığım ürünün linkini de bırakıyorum. Genelde stok oluyor ve 5000 ile 5400 TL arasında oynuyor. 5400 TL'ye bile alınabilecek bir ürün.

• Acer’a 5k+ vermek

Lenovo veya Asus daha f/p, bakınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Hahaha birinde Rx560x ekran kartlı ouyuncu bilgisayarı var diğer tarafta harici graifik kartı olmayan pc.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogecoin

Hahaha birinde Rx560x ekran kartlı ouyuncu bilgisayarı var diğer tarafta harici graifik kartı olmayan pc.
    gel de anlat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.