Şimdi Ara

Acer Recovery için Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim bilgisayar combofix yüzünden kafayı yemişti şimdi fabrika ayarlarına geri almak için recovery yapmayı düşünüyorum ama bunu yaparsam bilgisayardan işletim sistemi ve ekran kartı sürücüsü filanda silinirmi ? HP'de recovery yaptığımda windows xp gayet normal açılmıştı sadece dosyaları siliyordu ama şimdi fabrika ayarlarına dönerse işletim sistemi silinirmi die korkuyorum :/ ha birde kurtarma CD'si filan yapmak gerekiyormu ? yoksa direk Acer eRecovery uygulamasıyla CD'siz format atarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo366 -- 28 Nisan 2012; 14:39:35 >

• bilmiyorumda şunu söyleyebilirim ben kaç gündür bir ekran kartı driveri için uğraşıyorum eğerki ekran kartın aynıysa kardeşim ilk driver BUL
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo366

beyler benim bilgisayar combofix yüzünden kafayı yemişti şimdi fabrika ayarlarına geri almak için recovery yapmayı düşünüyorum ama bunu yaparsam bilgisayardan işletim sistemi ve ekran kartı sürücüsü filanda silinirmi ? HP'de recovery yaptığımda windows xp gayet normal açılmıştı sadece dosyaları siliyordu ama şimdi fabrika ayarlarına dönerse işletim sistemi silinirmi die korkuyorum :/ ha birde kurtarma CD'si filan yapmak gerekiyormu ? yoksa direk Acer eRecovery uygulamasıyla CD'siz format atarmı ?

Yerel disk C yi Fabrika ayalarına getirdiğinizde sadece C üzerinde Olan datalarınız kaybolur D ye yedekleyin..

Fabrika ayarı olduğu için bütün driveleri kendisi yükleyecektir..
  • ben hiçbir cd veya dvd'ye recovery için yedekleme yapmadım farketmez deilm? zaten kendisi direk recovery yapıp fabrika ayarlarına döner deilmi ? ayrıca cdye gerek yoktur dige düsündüm
  • quote:

ben hiçbir cd veya dvd'ye recovery için yedekleme yapmadım farketmez deilm? zaten kendisi direk recovery yapıp fabrika ayarlarına döner deilmi ? ayrıca cdye gerek yoktur dige düsündüm

yokmu yardımcı olabilicek biri?
  • quote:

quote:

ben hiçbir cd veya dvd'ye recovery için yedekleme yapmadım farketmez deilm? zaten kendisi direk recovery yapıp fabrika ayarlarına döner deilmi ? ayrıca cdye gerek yoktur dige düsündüm

yokmu yardımcı olabilicek biri?

Eğer daha önce pcye cd ile format atmadıysan fabrika ayarına cdsiz döndürebilirsin. Ancak bütün veriler gider bilgisayar ilk alındığı duruma döner. O yüzden gerekli verileri yedekleyip fabrika ayarına döndürebilirsin. Düşünürsen nereden olacağını da anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 29 Nisan 2012; 15:04:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.