Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF314-56 30U1 Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
8
Favori
9.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bezgin09

Eksik olmayın ama ingilizce siteyi anlamadim. Ki açıkçası pc ile ilgili terimleri de pek bilmiyorum .

Sonuç olarak bu pc yi almalı mıyım?
    Yoksa amd 3200u olanını mi almaliyim

Alıntıları Göster
    Hocam ben memnunum. Özellikle taşınabilirlik, ips ekran, tasarım vs. konularında. SSD artırımı kullanıma bağlı düşünebilir ama ram takviyesi gerekli. Ben garanti olsun diye 8gb ram aldım ama 4gb da yetebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seran -- 29 Aralık 2019; 21:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgs

Al kardeşim bende media marketden aldım memnunum. Ssd ram takılıyor.
    Ilginize coj teşekkürler.
    Peki son olarak ekleme yaptığınız ssd ve ram bilgilerini paylaşır mısınız?
    Hatta varsa link olarak? 🙏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seran

Hocam ben memnunum. Özellikle taşınabilirlik, ips ekran, tasarım vs. konularında. SSD artırımı kullanıma bağlı düşünebilir ama ram takviyesi gerekli. Ben garanti olsun diye 8gb ram aldım ama 4gb da yetebilir.

Alıntıları Göster
    Size de teşekkürler.
    Lütfen aldığınız ram bilgisini marka model link paylaşır mısınız rica etsem 🙏👍

• quote:

Size de teşekkürler.
    Lütfen aldığınız ram bilgisini marka model link paylaşır mısınız rica etsem 🙏👍

Alıntıları Göster
    urun.n11.com
    Crucıal Ddr4 8gb 2400mhz Basic Notebook Ram Cl17 Cb8gs2400 1.2vo - n11.com
    https://urun.n11.com/bellek-ram/crucial-ddr4-8gb-2400mhz-basic-notebook-ram-cl17-cb8gs2400-12vo-P370378794

• quote:

https://urun.n11.com/bellek-ram/crucial-ddr4-8gb-2400mhz-basic-notebook-ram-cl17-cb8gs2400-12vo-P370378794

Alıntıları Göster
    Toplam ram kaç gb oldu? 12 mi yoksa üstünde bulunan 4 gb ram çıkardınız mi?
    Ayrıca nereye takdirdiniz rami? Kaç lira montaja ücret odediniz

• quote:

Toplam ram kaç gb oldu? 12 mi yoksa üstünde bulunan 4 gb ram çıkardınız mi?
    Ayrıca nereye takdirdiniz rami? Kaç lira montaja ücret odediniz

Alıntıları Göster
    bu linkte yazıyor hocam.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141376090

Serviste taktırdım, hiç bir ücret ödemedim.

• quote:

bu linkte yazıyor hocam.

Serviste taktırdım, hiç bir ücret ödemedim.

Alıntıları Göster
    Okudum. Teşekkür ederim.
    Toplam 12 gb ram olmuş. Bi de 256 ssd önerir misiniz bu cihaza tam uyumlu. Böylece servise gönderirsem ramla ssd aynı anda takilmis olur 🙏🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Okudum. Teşekkür ederim.
    Toplam 12 gb ram olmuş. Bi de 256 ssd önerir misiniz bu cihaza tam uyumlu. Böylece servise gönderirsem ramla ssd aynı anda takilmis olur 🙏🙏

Alıntıları Göster
    Hocam ihtiyaç duymadığım için onu hiç araştırmadım. 08502524000 numaralı acer servisini arayarak bilgi alabilirsiniz. Öğrendiğinizde bizi de bilgilendirin :)
  • Arkadaşlar satmayı düşünen olursa alabilirim..
  • seran kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun hocam. Ram taktıktan sonra gözle görülür bir değişme oldu mu acaba bilgisayarın performansında? Özellikle web, internet konusunda?

Bilgisayarı biz de aldık çok memnunum, çok hızlı bir bilgisayar fakat internette sayfaları açarken resimleri 1-2 saniye gibi gecikmeli yüklüyor ya da bana öyle geldi. Aslında bu bir sorun değil fakat aklıma takıldı.

2 sebebi olabilir ya işlemcisi i3 olduğu için bir tık yavaş kalıyor yada ram'in 4 gb olmasından kaynaklı yetersiz geliyor. Siz takmışsınız +8 takınca fark oluyor mu acaba?
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben etkisini gördüm. Fm20 oynuyorum, arkada chrome, opera aynı anda çalışıyor. Bir donma takılma olmuyor. Toplam bellek kullanımı en fazla 7GB . O yüzden yükseltmeyi tavsiye ederim. +4gb ram bile yetebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün servise ram takviyesi için laptopu gönderdik. Bakalım sonuç ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende swift 3 alma aşamadındayım ancak kafama takılan bir soru var. Ram slotuna 4 gb eşdeğer bir ram takarsam çift kanal çalışırmı yada tek kanal 8gb olarak mı görecek. Genel ofis işleri için birde autocad kullanacağım tek çekirdek performansı gayet yeterli göründü bana. Mevcut masa üstü bilgisayarımız reyzen 7 1700 ama autocadda sorun yaşıyorum nedense kasmalar oluyor. O yüzden ryzen 3500 modelini eledik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansefer

Merhaba bende swift 3 alma aşamadındayım ancak kafama takılan bir soru var. Ram slotuna 4 gb eşdeğer bir ram takarsam çift kanal çalışırmı yada tek kanal 8gb olarak mı görecek. Genel ofis işleri için birde autocad kullanacağım tek çekirdek performansı gayet yeterli göründü bana. Mevcut masa üstü bilgisayarımız reyzen 7 1700 ama autocadda sorun yaşıyorum nedense kasmalar oluyor. O yüzden ryzen 3500 modelini eledik.
    ram konusunda şu mesaj size yardımcı olacaktır.

autocad kullanmadım hiç, o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

• ozansefer kullanıcısına yanıt
    Hocam hic ryzen kullanmadım ama sentetik testlerde görünen şu

Ryzen 5 3500u ---ryzen 7 1700--- i5 8265 ---- i7 8565

Tek çekirdek. 1792 ---- 1781 ---- 2140 ---- 2318
    Genel. 7784 --- 13936 ---- 8005 ---- 8811

Eğer ryzen 7 masaüstü sistem bir kurulum ve driver yükleme sorunu yoksa ve sorun yokken sizi tatmin etmiyorsa, hiçbir taşınabilir makine sizi kesmez. Çünkü tasinabilir makinelerde soğutma sistemi yetersiz olacağından 20 ila 30 sn sonra sistem otomatik yavaşlar. Yukarıdaki test verilerine sürekli ulaşamaz.

Bence bunu gözönüne alarak makine seçin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sallami kullanıcısına yanıt
    Sorun tatmin olmak değil sadece sıkıntı yaşıyorum 7-8 yıllık h serisi 17" laptopta şıkır şıkır çalışan autocad reyzen makinede kasılma yapıyor. sorunu çözemedim bir türlü 2 yıldır epey format ve driver kurulumu yaptım hepsinde aynı sorun. OC. da yaptım standart da denedim aynı. renderda mükemmel ama ona bir şey diyemem ama 3d max dada proje hazırlığında sorun yaşıyorum takılma yapıyor.
  • quote:

ram konusunda şu mesaj size yardımcı olacaktır.

autocad kullanmadım hiç, o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Alıntıları Göster
    Orada 8 gb rem takmış sadece. o şekilde tek kanal kullanılabilir ancak. Dual çalışması için uyumlu ve eşit miktarda yani 4+4 gb bellek kullanılması lazım tabi anakartı destekliyorsa dual çalışır. Ram miktarından çok bu önemli benim için 4 gb ram takviyesi yapan oldu mu acaba ?

• Acer Swift 3 SF314-56 30U1 Ana Konu

Ram için persembe servise gönderdim. Salı elime geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Ram için persembe servise gönderdim. Salı elime geçti.
    güle güle kullanın hocam
  • Merhaba,

Bende aşağıdaki linkteki ürünü Vatan'dan 3.350 TL'ye aldım.Bilgisayarın 4 GB ram'i var.
    Boş slot olduğu için ram takviyesi yapabiliyorum. 16 GB ram alıp taktıracağım böylece 20 GB (4+16) ram olacak.
    Sizce abartı mı olur yani pek faydasını görmez miyim, 12 GB (4+8) ram benim için yeterli mi olur?

www.vatanbilgisayar.com
    ACER ASPIRE 5 CORE İ5 8265U 1.6GHZ-4GB-256GB SSD-14
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-5-core-i5-8265u-1-6ghz-4gb-256gb-ssd-14-mx250-2gb-w10-notebook.html

Kingstone 16 GB ram
    urun.n11.com
    Kıngston 16gb Ddr4 2400mhz Notebook Belleği - Kvr24s17d8/16 - n11.com
    https://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-16gb-ddr4-2400mhz-notebook-bellegi-kvr24s17d816-P324314450

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.