|
Bildirim
Ryzen 6000 serisi kapı da iken bence alınmaz.
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Hayalimdeki bilgisayar işte. Hafif ince ve 1080pde mid high ayarlarda tık demeden oyun oynatır. Bunu bi favorilerime ekleyeyim ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
uzaktan bakan sensin bence. 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok.ekranlarda sıkıntılar olabilir yazmış var yazmamış.olursa yapıyorlar zaten.garantisi bitmiş 2015 macbook pronun ekranını 2019 da bedava değiştirdiler.aynı şekilde garantisi bitmiş 2017 pronun ekranını ve alt kasasını da bedava değiştirdiler.ondan dolayı tekrardan apple aldım.m1 aldığım için de memnunum.Sanki 1 gigabit internet var da macbook pro 1 mbit internet veriyor diye sıkıntı çekiyoruz.1 gigabit internetim olsun da varsın 700 küsürle bağlansın inan dert etmem. |
Olursa yapıyorlar ne demek hahaha.Sana üretim hatası bozuk bilgisayar satıyorlar ve vatandaş memnun kalıyor.Aynı sorun acer'da, hp'de olsaydı yeri göğü inletirdiniz Arkada elma simgesi var ve 15.000TL üstü fiyat verince böyle oluyor demek ki Değiştirdiğiniz cihazların kasası üretimsel sorunludur bu yüzden değiştirmişlerdir.Apple babanızın oğlu yada hayır sever bir firma değil.Üretim hatalı cihazları satıp sonra "şunu değiştirdiler, bunu değiştirdiler" diye övünmek de başka bir beyin yapısı Size m1 işlemcili, üretim hatalı pc'ler ile iyi günler dilerim.2 yıl sonra kullanmış olduğunuz cihazında bi üretim hatası olur onu da değiştirirsiniz |
Ürün bozulsa ve yapmasalar inletirdim evet.Kaldı ki Apple servisinin birinde sorun yaşadım. Şikayetvar a şikayet açtım ve Apple a durumu bildirdim.Özür dileyip başka servise yönlendirdiler.Cihazım tekrardan ücretsiz yapıldı.Bir seferinde de cihazımın garantisi bittikten 1 ay sonra servise gitmiştim.Müşteri memnuniyeti kapsamında +1 ay garanti ekleyip yine tamir edildi.Arkasında elma logosu var diye almıyorum.Ama arkasında elma logosu olanlara baya imrendiğin kesin.Şu an alabileceğin orta segment bir cihaz zaten +10k.Laf attığın malın fiyatı da 12-13k. Bir sorun vardı ve garantisi bitmiş olmasına rağmen kabullenip değiştirdiler.Değiştirmediler mi diyeyim? Samsung benim s8 plus telefonumda amoled yanığı olunca whatsapp yüklü diye garanti dışı saydı onu ne yapıcaz? Cihazda üretim hatası yok.Bir kaç tane sorun yaşayan olunca cihaza sorunlu olmuyor.Eğer bir sorun olursa da bakarlar zaten.Sonuçta teknolojik ürün bozulabilir,sorunları çıkabilir.Önemli olan firmanın satış sonrası desteği. Derdiniz ne anlamadım ama iyi forumlar. |
2009 yılında Xr aldım.Siyah renk.Cihazın ekranında gölgelenme hatası denen lcd panellerde çıkan hata vardı.15 günlük cihazı zorlu'ya götürdüm "ya bu çok önemli değil, siz böyle kullanın" denildi.Karşı çıktım, swap cihazla değiştireceklerini söylediler.Başka bir kişiden alınıp fabrikaya gidip tamir edilen cihaz.Kabul etmedim, hiç bir şey yapılmadı Garantisi bitmesine 3-4 ay kala muhteşem apple'a gittim akasyadaki mağazaya.Muhteşem apple'cığımız cihazımı açtı, ekranını değiştirdi bana teslim etti.Su geçirme olayı ne oldu ? Sona erdi.Ki bunu direkt apple personeli söyledi.Bana özellik olarak sunulan ıp 67 sertifikasına ne oldu ? LAF ! Ekran değiştirdiğime dair belgeyi de isterseniz dm'den yollarım Apple cihazlarının çoğunda üretim hatası var.Kasa, boya, ekran gibi.Kendinizi kandırmayın Ayrıca ben samsung'u övdüğümü de hatırlamıyorum.Sizin ne olduğunuzu hatırlatmama gerek yok ama tekrar hatırlatayım.Siz kullanıcısınız.Siz bir ürüne para ödeyip ondan max performans, min hata almak ile yükümlüsünüz.Ayrıca para verdiğiniz ürünü bu kadar neden savunursunuz anlayamadım.Siz mi para ödediniz yoksa firma size mi para ödedi anlayabilmek mümkün değil Derdim sizin de anlayabileceğiniz gibi "uzaktan bakan sensin bence." cümlesi.Sanırım siz apple'a para ödememişsiniz, apple size ürünü kullandırmak için para ödemiş Size 2 dk araştırma ile 2 tane link gönderdim, cevabınız "olsun ne olucak ki ?" 'den öteye geçemedi.Apple bulmuş böyle müşteri grubunu tabii ki dünyanın en değerli şirketi olacak Allah size akıl, fikir zihin açıklığı ihsan etsin.Tek temennim o'dur |
|
|
|
Rtx 3050 sandığınız gibi oyun için tasarlanan bir grafik kartı değil. Rtx 2060 bile çok daha iyi performans veriyor 3050ye göre. Yani hala zarif ve ince gözüküyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |