Bu iki modelden birisini almak istiyorum fiyatları birbirine çok yakın.
Acer V5-551G-84556G75MA Notebook için Genel Özellikler
Kimin Seçimi Eğlence Chipset Amd İşlemci Platformu AMD İşlemci Tipi AMD® Trinity A8-4555 Dört Çekirdekli işlemci İşlemci Hızı 2.31 GHz İşletim Sistemi FreeDos Sistem Belleği 6 GB Ram Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 750 GB Sabit Disk Tipi Sata Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm. Ekran Özelliği 15.6" LED Ekran Kartı AMD Radeon™ HD 7650M Ekran Kartı Hafızası 1 GB Max Ekran Çözünürlüğü 1366 X 768 Optik Sürücü DVD/RW (Okuyucu ve Yazıcı) Klavye Türkçe Q Numerik Klavye Var Ethernet (LAN) Var Kablosuz Haberleşme Wirelles 802.11 Bluetooth Özelliği Yok Parmak İzi Okuyucu Yok Yüz Tanıma Sistemi Yok Kart Okuyucu Var Batarya 4 hücreli Lityum-İyon
Dell Inspiron 3521 B3245FC Notebook için Genel Özellikler Kimin Seçimi Eğlence Chipset Intel İşlemci Platformu Intel® Core™ i3 İşlemci Tipi Intel® Core™ i3-3217U İşlemci Hızı 1.80 GHz İşlemci Cache 3 MB İşletim Sistemi FreeDos Sistem Belleği 4 GB 1600 MHz Ram Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 500 GB Sabit Disk Tipi Sata Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm. Ekran Özelliği 15.6" LED Ekran Kartı AMD Radeon HD 7670M Ekran Kartı Hafızası 1 GB PAYLAŞIMSIZ Max Ekran Çözünürlüğü 1366 X 768 Optik Sürücü DVD/RW (Okuyucu ve Yazıcı) Klavye Türkçe Q Numerik Klavye Var Usb (Adet) 2 Usb 3.0 (Adet) 2 HDMI Var Ethernet (LAN) Var Kablosuz Haberleşme Var Bluetooth Özelliği Var Webcam Var Parmak İzi Okuyucu Yok Yüz Tanıma Sistemi Yok Kart Okuyucu Var Ağırlık 2.35 Kg. Batarya 6 hücreli Lityum-İyon
Hangisinin işlemcisi daha iyi?Ve hangisi tercih edilmeli?Amd yi çok merak ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme