Şimdi Ara

Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
15.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GTX 860M için 361.75 sürümü yükledim. sorun yok. test videosuda yayınladım (Sürücüler oyunların başlangıcında yazıyor)
    Link:
  • FIRSAT Hediye %10 Bimeks'de Kaçırmayın. (18 şubat SON Gün)
    Link :http://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx

Tavsiye F/P Notebook Acer V 17 Nitro
    İnceleme, Oyun Test SSD Up Videoları :

Bu mesaja eklenen görseller:

Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: c.ugurdo

GTX 860M için 361.75 sürümü yükledim. sorun yok. test videosuda yayınladım (Sürücüler oyunların başlangıcında yazıyor)
    Link:

Çok teşekkür ederim, dün bu Acer'ın müşteri hizmetlerini aradım yine telefonda tartıştım biraz bana sürekli servisimizde bütün testlerden geçmiş bilgisayar, acer'ın kendi sitesinden driver indirip kurun diyolar, onlar mı anlamıyor ben mi anlatamıyorum ya arkadaş orda çalışan bilgisayar eve gelince neden çalışmıyor yada hep ben mi güncelleme yapınca bozulur bu bilgisayar, yaptım bütün driverları sitelerinden indirdim hala bozuk hala bozuk dayanamadım servise verdim yine.Bu forumun insanlarına soruyorum, bir bilgisayar her güncellemeden sonra bozuluyorsa sorun donanımsal değil midir bi ben mi böyle düşünüyorum yeter ya format atmayı bende biliyorum sadece format atıp bana geri gönderiyorlar ben bayılıyor muyum yüklediğim her şeyin silinmesine, donanımsal bi sıkıntı vardır diye 3. kez servise veriyorum bir bilgisayarı 4 ay içinde, yeter artık yine gelirde 1 ay sonra falan yine bozulursa ilk önce acer'ın müşteri hizmetlerini ararım ağzıma geleni söylerim sonra üşenmem Ankara'dan İstanbul'a giderim o muhteşem ötesi servislerine ve bizzat kendi ellerimle bırakırım bu bilgisayarı yeter ya.6 yıl önce LG laptop almıştım sadece bir kere güncelleme yüklenirken elektrik kesintisinden dolayı çöktü ve sadece onun için servise verdim bi daha da bi sıkıntısı olmadı, alalı 13 ay olmuş bir bilgisayar son 4 ay içinde 3 kere servise mi gider, arada kasma sıkıntıları oluyordu yine ama düzeltebiliyordum bunların servisi ne işe yarıyor sorarım size.

Yine biraz sinir kustum kusura bakmayın ben de 361.75'i yüklediğimde sorunlar baş göstermişti dediğim gibi önceden de, demek ki bunların kendi driverlarına ihtiyacımız olmuyormuş, adamlar en son driverı temmuz 2015'te güncellemiş hala onu tavsiye ediyolar gel de sövme bunlara.

Tekrar teşekkürler umarım sizin bilgisayarınızın bi sorunu olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanAhmet96 -- 17 Şubat 2016; 14:57:55 >

• Acer desdekten Nvıdıa BIOS güncelledinizmi. Chipset vb. bazı oyunlarda sorun olabiliyor. farklı oyunlar deneyin.
  • Kendi sitelerinde ne varsa yükledim sadece oyunlarda da kasmıyor hiç bi şey yapmıyorken bile fan çok sesli çalışıyor, aniden susuyor oyunların kimisi çok kasıyor kimisine hiç girmiyor bile, video izlerken takılmalar oluyor, bakalım verdim işte yine servise, bu sefer bi şeyleri düzeltebilirler umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIRSAT Hediye Bimeks %18 BiPara Kaçırmayın
    480 TL Bedava alışveriş Yapın.
    SON Gün 22 Şubat akşamı
    Acer Nitro Notebook Tavsiye Model
    http://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx
    ___ Acer İnceleme ve Test Videolarım :

Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü

• Fırsat Haftasonu Hediye %18 Bimeksde

Acer VN7 Almayı Düşünenler (Kullanıcıları) Kulübü
  • Benim bu karın ağrısı bilgisayarım servisten geldi ve göndermeden önceki haliyle birebir aynı, format atmışlar yine de aynı delirtecek bu bilgisayar beni, artık pazartesi arayıp sövücem bu ne ya bir bilgisayar yapılamaz mı arkadaş ya.Bunların servisi bide pazartesi beni aramıştı işte 3. servise gelişi, biz buna format attık falan filan, hele bi şey dediler ki gülmemek için kendimi zor tuttum:"Bilgisayarda şifre olduğu için masaüstüne erişemedik ve direk format attık, sizi 2-3 gün önce de aradık şifreyi sormak için ama açmadınız" dedi ve yemin ediyorum ki son zamanlarda beni Turkcell dışında rehberimde kayıtlı olmayan bir numara aramadı.Dedim hayır aranmadım yok öyle bi şey diye, adam bana:"Telefonunuz çekmemiştir veya kapalıdır" dedi ben de:"telefonum hiç bir zaman kapalı değildi ve çekmiyor olsa bile kimin aradığı mesaj olarak geliyor ve bana böyle bir mesaj gelmedi" dedim bir şey diyemedi, bide sen bilgisayar tamircisi değil misin bir bilgisayarın şifresini nasıl kaldıramazsın ve asıl komik olan şu, aynen şu soruyu sordum:"E madem siz bu bilgisayarın şifresini kaldıramıyorsunuz, daha önceki servise verişlerimde neden servisin rapor kağıdına şifre olduğu için masaüstüne erişemedik diye not koymuyorsunuz" dedim ve bir şey diyemedi çünkü onlar da biliyor bunun tamamen mallık olduğunu.Ulan böyle bi şey yapsalar ben zaten şifreyi kaldırıp gönderirdim nerden biliyim bunların bir şifreyi bile kaldıramayan bilgisayar servisi olduğunu şaka gibi ya.Neyse konuştuk adamla, diyorum sizin bu sitenizde hangi driver varsa onu yüklüyorum ama bu bilgisayar düzelmiyor diye anlatıyorum, adam bana bakın aynen şunu söyledi:"Biz fabrika ayarlarına döndürdük, windows 8.1'i yükledik ve ben evimden GTA 5 oyununu getirip kurdum, oyun saatlerdir açık hiç bir fps düşmesi, kasma-donma sorunu olmadı" dedi.Sonra dedi ki:"Sizi yarın (salıdan bahsediyor) arayacaklar, ben buraya randevu notu da düşüyorum -randevuya ne yazdığını da aynen bana okudu- sizin iade veya değiştirme talebinizi alacaklar" dedi, bakın aynen bu konuşmalar geçti.Salı günü geldi bekliyorum bunlar beni arayacak diye yok arama falan gelmiyor bana.Çarşamba günü bilgisayar kargoya verilmiştir diye mesaj geldi ilk defa daha önce hiç gelmemişti.Sonra perşembe ben acer'ın müşteri hizmetlerini aradım bilgisayar onarım durumu sorma diye, adam bana kargoda bugün veya yarın gelir dediler, sonra ben sordum dedim beni pazartesi servisten aradılar böyle böyle, salı günü beni arayacaktınız nooldu falan diye, adam aynen şunu söyledi:"Size yanlış bilgi vermişler öyle bir durum söz konusu bile olamaz, bize öyle gelen bir bilgi yok, değişim talebi de sadece donanımsal sorun olursa söz konusu olabilir ve sizin bilgisayarınıza format atılmış, tüm testlerden geçmiş" dedi.Ne diyim daha ben bunlara adamı sinir hastası ediyorlar.Sinirlendim tabi bunları duyduktan sonra, dedim:"zaten bu bilgisayar yapılmamış gelecek bana ben de hemen gönderirim, aralıkta da garanti bitiyor o zamana kadar elimden geldiğince gönderirim merak etmeyin, dedim bide pişkin pişkin bana:"Tabi ki gönderin" dedi yüzüne kapattım telefonu.Dün gittim MediaMarkt'tan teslim aldım, eve geldim bilgisayarı açtım ve direk masaüstü açılınca güncelleme falan hiç bir şey yapmadan o SORUNSUZ ÇALIŞAN GTA 5'e girdim bakıyım harbiden öyle mi diye ve oyun AÇILMADI BİLE.Ulan adam bide bana yalan söylüyor, utanmadan beni arıyolar biz düzelttik sorunsuz çalışıyor diye ve düpedüz yalan çıkıyor, ne kadar sövsen az bunlara.

Ya driver'ı bunların sitesinden indirdim, ne dedilerse yaptım servisten geldiğinde bile bilgisayar kasıyorsa, fanı çok şiddetli çalışıyorsa, oyun oynamayı geçtim mouse'u oynatırken bile bilgisayar kasıyorsa, internetteyken sayfa indirirken kasıyorsa, genel olarak hiç bir şey yapmıyorken bile kasıyorsa sorun nedir bi söyleyin Allah'ınızı severseniz ya, aynı bilgisayar kuzenimde de var o da bütün güncellemeleri yapıyor, nvidia'nın sitesinden indiriyor hem de onun ki sapasağlam benimkini servisle aramızda paslaşıyoruz ve burdaki insanların da böyle bir sorunu yok sanırım, format atılmış bilgisayar hala düzgün çalışmıyorsa ben ne yapıyım ya?Donanımsal olarak bozmak için bir yöntem biliyor musunuz, parçalasam bilgisayarı kullanıcı hatası diyecekler bana iyi bi yöntem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanAhmet96 -- 5 Mart 2016; 22:14:08 >

• Daha şunu da yeni farkettim; bilgisayarı servise ikinci verişimdeki servis fişinde ekran kartı yazılımının bilgisayara uyumlu olmadığı yazıyor (üstteki mesajlarımı okumayanlar için:bilgisayarı ekimden beri 3 kere servise verdim üçü de aynı sorun, bir türlü yapamıyorlar, sürekli format atıp geri gönderiyorlar, en son gönderişimde beni aradılar, bilgisayarda şifre olduğu için masaüstüne giremediklerini ve direk format attıklarını söylediler ve 3 kere de bilgisayarın şifresini kaldırmadan vermiştim çünkü bilmiyordum şifreyi kaldıramayan bir bilgisayar servisi olduğunu), çok merak ettim bilgisayarın şifresini kaldıramayıp masaüstüne giremeyen bir servis ekran kartı yazılımının bilgisayara uyumlu olmadığını nasıl bilebiliyor harbiden şaka gibi bunlar, hele bide ben ilk servise verdiğimden geldiğinde ekran kartının yazılımına hiç dokunmadan sadece windows'un güncellemelerini yapmıştım yani eğer hani bi yerlerinden uydurup yazmadılarsa ekran kartı yazılımı uyumsuz diye, buna o yazılımı yükleyenlerde kendileri.

Bazen kaba konuşabiliyorum kusura bakmayın, normalde sakin bir insanımdır ama aylardır bununla uğraşmak beni delirtti.Yarın arayacağım müşteri hizmetlerini tekrar, baktım yine saçma sapan şeyler söylüyorlar, harbiden sövücem artık içimi boşaltmam gerek çünkü, mahkemeye falan mı verirler, hiç umurumda değil yeter ki bi rahatlıyım nedir bu ya?

• Islemci stres testi yapan var mi?Islemci %99 ve 96°c civarina cikiyor.5 dk icinde %70 e kadar dusuyor.Bu yuzden csgo da 70 fps aliyorum.Termal macun degistirince duzelir mi.Prime95 ile yaptim.i5var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sıkıntım var.
    Hard diskin olduğu yerden cızırtı tiz bir ses geliyor. SSD takılı olduğu için sesin neyden geldiğini anlamadım özellikle işlem yaparken veya mause hareket ettirdiğimde geliyor. Bu sıkıntı neyden kaynaklanabilir. Tecrübesi veya fikri olan varsa yazabilirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanAhmet96

Benim bu karın ağrısı bilgisayarım servisten geldi ve göndermeden önceki haliyle birebir aynı, format atmışlar yine de aynı delirtecek bu bilgisayar beni, artık pazartesi arayıp sövücem bu ne ya bir bilgisayar yapılamaz mı arkadaş ya.Bunların servisi bide pazartesi beni aramıştı işte 3. servise gelişi, biz buna format attık falan filan, hele bi şey dediler ki gülmemek için kendimi zor tuttum:"Bilgisayarda şifre olduğu için masaüstüne erişemedik ve direk format attık, sizi 2-3 gün önce de aradık şifreyi sormak için ama açmadınız" dedi ve yemin ediyorum ki son zamanlarda beni Turkcell dışında rehberimde kayıtlı olmayan bir numara aramadı.Dedim hayır aranmadım yok öyle bi şey diye, adam bana:"Telefonunuz çekmemiştir veya kapalıdır" dedi ben de:"telefonum hiç bir zaman kapalı değildi ve çekmiyor olsa bile kimin aradığı mesaj olarak geliyor ve bana böyle bir mesaj gelmedi" dedim bir şey diyemedi, bide sen bilgisayar tamircisi değil misin bir bilgisayarın şifresini nasıl kaldıramazsın ve asıl komik olan şu, aynen şu soruyu sordum:"E madem siz bu bilgisayarın şifresini kaldıramıyorsunuz, daha önceki servise verişlerimde neden servisin rapor kağıdına şifre olduğu için masaüstüne erişemedik diye not koymuyorsunuz" dedim ve bir şey diyemedi çünkü onlar da biliyor bunun tamamen mallık olduğunu.Ulan böyle bi şey yapsalar ben zaten şifreyi kaldırıp gönderirdim nerden biliyim bunların bir şifreyi bile kaldıramayan bilgisayar servisi olduğunu şaka gibi ya.Neyse konuştuk adamla, diyorum sizin bu sitenizde hangi driver varsa onu yüklüyorum ama bu bilgisayar düzelmiyor diye anlatıyorum, adam bana bakın aynen şunu söyledi:"Biz fabrika ayarlarına döndürdük, windows 8.1'i yükledik ve ben evimden GTA 5 oyununu getirip kurdum, oyun saatlerdir açık hiç bir fps düşmesi, kasma-donma sorunu olmadı" dedi.Sonra dedi ki:"Sizi yarın (salıdan bahsediyor) arayacaklar, ben buraya randevu notu da düşüyorum -randevuya ne yazdığını da aynen bana okudu- sizin iade veya değiştirme talebinizi alacaklar" dedi, bakın aynen bu konuşmalar geçti.Salı günü geldi bekliyorum bunlar beni arayacak diye yok arama falan gelmiyor bana.Çarşamba günü bilgisayar kargoya verilmiştir diye mesaj geldi ilk defa daha önce hiç gelmemişti.Sonra perşembe ben acer'ın müşteri hizmetlerini aradım bilgisayar onarım durumu sorma diye, adam bana kargoda bugün veya yarın gelir dediler, sonra ben sordum dedim beni pazartesi servisten aradılar böyle böyle, salı günü beni arayacaktınız nooldu falan diye, adam aynen şunu söyledi:"Size yanlış bilgi vermişler öyle bir durum söz konusu bile olamaz, bize öyle gelen bir bilgi yok, değişim talebi de sadece donanımsal sorun olursa söz konusu olabilir ve sizin bilgisayarınıza format atılmış, tüm testlerden geçmiş" dedi.Ne diyim daha ben bunlara adamı sinir hastası ediyorlar.Sinirlendim tabi bunları duyduktan sonra, dedim:"zaten bu bilgisayar yapılmamış gelecek bana ben de hemen gönderirim, aralıkta da garanti bitiyor o zamana kadar elimden geldiğince gönderirim merak etmeyin, dedim bide pişkin pişkin bana:"Tabi ki gönderin" dedi yüzüne kapattım telefonu.Dün gittim MediaMarkt'tan teslim aldım, eve geldim bilgisayarı açtım ve direk masaüstü açılınca güncelleme falan hiç bir şey yapmadan o SORUNSUZ ÇALIŞAN GTA 5'e girdim bakıyım harbiden öyle mi diye ve oyun AÇILMADI BİLE.Ulan adam bide bana yalan söylüyor, utanmadan beni arıyolar biz düzelttik sorunsuz çalışıyor diye ve düpedüz yalan çıkıyor, ne kadar sövsen az bunlara.

Ya driver'ı bunların sitesinden indirdim, ne dedilerse yaptım servisten geldiğinde bile bilgisayar kasıyorsa, fanı çok şiddetli çalışıyorsa, oyun oynamayı geçtim mouse'u oynatırken bile bilgisayar kasıyorsa, internetteyken sayfa indirirken kasıyorsa, genel olarak hiç bir şey yapmıyorken bile kasıyorsa sorun nedir bi söyleyin Allah'ınızı severseniz ya, aynı bilgisayar kuzenimde de var o da bütün güncellemeleri yapıyor, nvidia'nın sitesinden indiriyor hem de onun ki sapasağlam benimkini servisle aramızda paslaşıyoruz ve burdaki insanların da böyle bir sorunu yok sanırım, format atılmış bilgisayar hala düzgün çalışmıyorsa ben ne yapıyım ya?Donanımsal olarak bozmak için bir yöntem biliyor musunuz, parçalasam bilgisayarı kullanıcı hatası diyecekler bana iyi bi yöntem lazım.

kuzeninden acronisle yedek al imajı kendine yükle.

• Bilgisayar için sıcak fırsat var mı bilgilendirir misiniz.Ayrıca satan varsa pm atabilir istediği fiyatla birlikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

Bilgisayar için sıcak fırsat var mı bilgilendirir misiniz.Ayrıca satan varsa pm atabilir istediği fiyatla birlikte.

GittiGidiyor
    ACER VN7-571G Ci5-5200 4G 500G 4GV GTX950 GAMING Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-vn7-571g-ci5-5200-4g-500g-4gv-gtx950-gaming-221850793

• Ekran kartı hakkında almış olanlar sistem özelliklerinden bakıp bilgi verebilir mi? Maxwell gddr5 olduğu söyleniyor. Doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Islemci stres testi yapan var mi?Islemci %99 ve 96°c civarina cikiyor.5 dk icinde %70 e kadar dusuyor.Bu yuzden csgo da 70 fps aliyorum.Termal macun degistirince duzelir mi.Prime95 ile yaptim.i5var.

Termal macun işe yarar. Ben i7 çok güçlü işlemcide bile 70 dereceyi aşarsa kızıyorum. 96 dereceyi aklım almıyor bile. Çakmağı tut ateşe ver makineyi yine 96 dereceye çıkmaz. İyi bir macun alıp bolca sürün. O bezelye kadar sürün diyen bezelye beyinlileri dinlemeyin. Anakarta bulaşmayacak kadar çok sürebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: shizLa

Bu da bahsettiğim model:
    http://www.amazon.com/Acer-VN7-592G-71ZL-15-6-inch-Notebook-Windows/dp/B015XBKY6U/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1448855679&sr=1-2&refinements=p_n_feature_seven_browse-bin%3A3012497011%2Cp_n_size_browse-bin%3A2423841011%2Cp_n_feature_three_browse-bin%3A9647486011%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289792011

Ancak herkes 5400 rpm'e sahip olmasına rağmen diğer 5400'lük HDD'lerden düşük olan performanstan yakınmış. Ve RAM+ HDD'nin kolay erişlemez olmasından. Sanırım Lenovo Y510p'ye kayıyorum tekrardan..

Bir alternatif daha ekledim;

EH71'de i7-4710MQ (2.5 GHz) - GTX850
    DH71'de i7-4710HQ (2.4 GHz) - GTX860

kullanılıyor.
    0.1 GHz mi bir üst seviye ekran kartı mı deseler. Ekran kartını seçerdim.

Ekran ıps olmadıktan sonra grafik kartı da önemsiz kalıyor. Y500 modelinde dandik bir ekran vardı. Bu modelinde ıps yapmışlardır belki.

• 2016 yili itibari ile oyunlarda haliyle kasmalar oluyor
  • Arkadaşlar bilgisayar orjinal windows 8 ile gelmişti kullanıyodum.Format atmak gerekti bazı sorunlardan ötürü(biosu güncelledikten sonra hiçbişi açılmaıştı).İnternet korsan kms aktivasyonlu windows 10 indirip usb ye format imajı oluşturup format attım.Atarken recovery bölümününde olduğu tüm diskleri biçimlendirip silmiştim.Şimdi çok pişmanım.Tekrardan orjinal windowsa donmek isiyorum.Ne yapabilirim yardım edin lütfen...model vn7-791g

• değerli dostlar ölmüş konuyu hortlattığım için özürdilerim fakat mecburdum.

bende sizler gibi bu ürünü araştırıp aldım. inanır mısın tam 5 sene geçti hala tık demedi canavar gibi çalışıyor. ve ben fazla da temizliğine dikkat etmememe rağmen güzel performans sergiliyor. 2 gün önce temizlik bakımı için fanlara kadar herşeyi söktüm sildim süpürdüm temizledim. fakat klavyeyi pine takmak istediğimde klavye soketinin girişi beyaz bir parça soketi taktıktan sonra kilitlemek için siyah aparat var o kırılmış. haliyle klavyenin o parçası o beyaz yere sıkışmıyor klavye kasasını kapatınca direk çıkıyor. şimdilik usb klavye ile idare ediyorum oda etmiyormuş gibi touch pad da çalışmıyor. akıl fikir verir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.