Şimdi Ara

acil 6233-3250-w810-w700-k790 bunlardan biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 haftaya kadar bunlardan birini alacağım kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
    benim için kulaklıkta çok yüksek ses vermesi gerekir.aslında k790 walkman olsaydı direk alırdım ama mp3 yönünden endişe ediyorum.3250 birçok yerde müzik telefonu olarak geçiyor.6233 dış sesde sanırım en iyilerden ama kulaklıkta nasıl bilemem. w700 fiyat performans olarak öne çıkıyor.w810 walkman telefon ses netliği olarak şüpem yok ama otobüste falan giderken rahatlıkla duyabilecekmiyim.

yardımlarınızı bekliyorum beyler

• yardım etmicekmisiniz
  • aslında k790 bir üst segmentde ama müzik telefonu olmadığı için kulaklık sesi onlar kadar iyi olmayabilir
  • 6233 kulaklıkta da çok iyi standart kulaklıkla dahi ... Ben olsam 6233 alırdım. Kamera ve ikisi birden olsun diyorsan W810i al kamera ön plandaysa k790 al . Hepsinin tadını tek telefonda yaşamak itersen 6233 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

6233 kulaklıkta da çok iyi standart kulaklıkla dahi ... Ben olsam 6233 alırdım. Kamera ve ikisi birden olsun diyorsan W810i al kamera ön plandaysa k790 al . Hepsinin tadını tek telefonda yaşamak itersen 6233 al

hepsinin tadı bunda çıkarılmazki bence k790i de hepsi bulunabilir ekran kiltesi ve kamre özellikleri tartışılmassız k790i ses bakımından da k790i gayet başarlıl bir tel bence en iyi seçim k790i olur
  • quote:

6233 kulaklıkta da çok iyi standart kulaklıkla dahi ... Ben olsam 6233 alırdım. Kamera ve ikisi birden olsun diyorsan W810i al kamera ön plandaysa k790 al . Hepsinin tadını tek telefonda yaşamak itersen 6233 al

+1...eklenecek pek birşey kalmaımış,arkadaş gayet güzel özetlemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorce

quote:

hepsinin tadı bunda çıkarılmazki bence k790i de hepsi bulunabilir ekran kiltesi ve kamre özellikleri tartışılmassız k790i ses bakımından da k790i gayet başarlıl bir tel bence en iyi seçim k790i olur

Ses bakımından 6233'ün tırnağı dahi olamaz Video bakımından da berbat K790. 6233 640x480 15 fps mükemmel videolar çekebiliyor. Hem kulaklık hemde hoparlör sesinde K790'ı ezer geçer

• sıralamatam senin yaptığın gibi olur aradığın özelliklerde
    ama 3250 bulamzsın piyasada ve onu alınca en az 20 ytl ye güzel bi kulaklıkta alman lazım
    6233 yeterince iyi
    w810 alırsan sesden biraz kısarsın ama kamera özellikleri iyi
    k790 düşünme san uymaz
  • w810 bence daha iyi
  • k790i kesinlikle tereddüt etme içlernde en çok alınacak tlfn
  • Hem müzik hem de kamera özellikleri ön planda olan bir model almayı planlıyorsan Sony Ericsson W810i'yi tavsiye ederim. Telefonda 2 megapiksel autofocus özellikli kamera, çift led flaş, megabass destekli MP3, RDS destekli radyo, 4 GB'a kadar artırılabilir bellek, zengin kutu içeriği ve iyi bir pil ömrü bulunuyor.

Eğer hoparlör ses çıkış gücüne (stereo), ekran kalitesi ve çözünürlüğüne, video kayıt kalitesine ve malzeme kalitesine çok önem veriyorsan Nokia 6233'ü de göz önünde bulundurabilirsin.
  • 6233-w810 kulaklıkta bir fark yok gibi ama dışda kesinlikle 6233.ayrıca fiyatı çok düşen w700 de iyi bir secim olabilir
  • bugün telefoncuya gittim ve şunu sordum, kulaklıkta sesi en yüksek veren tel hangisi diye adam bana 6233-3250 önerdi.bunlar walkmanlar den daha yüksek ses veriyomuş kulaklıkta.
  • Kesinlikle w810i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.