Şimdi Ara

ACİL ACİL ACİL Yardım Hayır Duamı Alırsınız Bu Gece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim Dizüstü bilgisayarımda bir sorun var ve sorunun neden kaynaklandığını hiç kimse çözemedi.
    Bilgisayar markası:TOSHİBA L 750 1MM SATELLİTE
    İşletim sistemi:i7
    Windows 7 64 bit.
    Şimdi gelelim bu lanet illete:
    Oyun oynarken Ses 5 dakika sonra kesinlikle 6 değil 5 dk sonra tam zamanında gidiyor. Oyundan çıkınca geliyor tekrar lanet bir şey. Şimdi diyeceksiniz o oyunda problem keşke olsa tüm oyunlarda bu problemi yapıyor.
    Bu problemi çözmek için ne mi yaptık ?
    HER ŞEY! Ses sürücüsü güncelledim. Ses sürücüsü silip yükledim. Virüs taraması yaptım. yok yok! En son formata kadar gittim format atıldı bir güzel 30TL bayıldım. Oda ne? 1. gün düzeldi ses bende bir mutluluk sonra 2. gün yani bugün bir giriş yaptım yine oyuna pat 5 dk sonra yine aynısı olamaz yine aynı şey. Bittim bittim öldüm yani atın beni denizlere kimse yapamadı şu illeti Allah rızası için yapın arkadaş bu ne ya. Ses kartını yenileyim dedim ama saçma geldi sonra ses kartında sorun olsa masa üstüne geçtiğim zamanda duyulmaz. ah ah o illet ne olacak bu şeyy

• Önce başlığı düzelt. Acil, lütfen yardım şeklindeki başlıklar yasak, konu kitlenir. soruna uygun başlık at. Yabancı forumlara baktım benzer sorun yaşayanlar var. öneriler var ama kesin çözüm yok.
  • Benzer sorun yaşayanlara önerileri nelermiş ? onu bir yazaydın süper olurdu bu sorun daha çok neyden kaynaklı acep yarbayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.