Şimdi Ara

acil bakın violet ıron

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adamın biri vıolet ıronun 1 tansini 999k ya satıyor alayımmı alırsam nasıl basacam speara??

• 600-700 k arasında piyasası wardır
    yanılmıyosam spear için 5 tane gerekiyodu
    vio spear kitap + 5 vio iron+ 1 chromatic pover
    tavsiyem önce 2 bin falan hit yap sonra bas yanmasın basması 4m çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3Z4RC1 -- 24 Şubat 2008; 15:23:30 >
  • ohooo zor işmiş
  • kardeş bende istediğin kadar violet iron ve chromatic powder var.istesen ucuza verebilirim sana.
  • sorun ucuza almak değil alırım ama basmak zor kesinlikle yanıcak benim hiç şansım yokben genede alıyım 5 tane vıolet ıronu ne kadara satarsın ve o kitabıda ne kadara satarsın nerden basılıyor u zahmet onuda söyleyiverin çok sağolun
  • 5 tanesini 3mden veririm.Ayrıca blacksmith/composite yapacaksın...ilk önce kitabı koyacaksın sonra 5 tane violet irom ve chromatic powder koyacaksın sanırım.oyunda yardımcı olurum sana.
  • yardımcı olursan sevinirim gerçi bende parada kalmadı boyna soyuluyorum kafayı yiyicem bu 3 üncü oluyor güvendiğim kişiler birden arkamdan vuruyor offffff offffff ama para kasmaya çalışıyorum bir türlü yolunu bulacağız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyundaki adın ne senin
  • abi birinci sen 55+ deildinki 55lvl istio vio spear bide seni kim soydu bi sölesene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A

abi birinci sen 55+ deildinki 55lvl istio vio spear bide seni kim soydu bi sölesene

Hayır 50+ olması gerekiyor !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeDomFinisHeD

quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A

abi birinci sen 55+ deildinki 55lvl istio vio spear bide seni kim soydu bi sölesene

Hayır 50+ olması gerekiyor !!

55lvlda vio spear kullanabilion anca
  • beni efsane224 soydu immortal axe soydu immortal axe bir iki admı daha var tam bi soyguncu bide 45 lwlım ama vıolet spearı şimdiden almka istiyorum çünkü arkadaşın evine internet bağlanıcak girdiğim her gün kasıcak o yüzden istiyorum yanlış anlaşılmasın oyundaki adım PEGASUSKING
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.