Şimdi Ara

**ACİL DURUM LAPTOPU**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc deKİ problem yüzünden sizden laptop tavsiye etmenizi rica ediyorum..bayrama kadar almayı düşünüyorum..isteklerim..
    Ben oyun kesinlikle oynamam internette hızlı surf yapabileceğim kaliteli müzik dinleyebileceğim yolculuklarda en az 2 film izleyebileceğim(pil ömrü önemli) fotoraf merakım dolayısıyla cektiğim fotoları sıkıntısız inceleyebilegim..cep telimin blututundan rahatlıkla sorunsuz ve hızlı bağlanabileceğim(p910) çok fazla hdd gereksinimim yok..celeron da olabilir yeterki sorun cıkarmasın..wifi olayı tabiki şart almışken güncel bişi olsun..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
    TOSHİBA l10 205 modeli önerdi bi arkadaş ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHATPATH -- 6 Ocak 2006 4:40:00 >

• Dell 6000 ya da Toshiba M70-215..
    Dell'de Bluetooth var,pili 3,5sa...
    Toshiba'da bluetooth yok,pili 4,3sa...

Dell'i www.infronic.com ; Toshiba'yıwww.teknosa.com 'dan inceleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTS* -- 6 Ocak 2006 5:57:15 >
  • bence de dell 6000 veya toshiba m70 ama bu ikisinin de pili 3,5 saat falan gidiyor yani 1 filmden fazlasını seyredemezsin.

benim de kullandığım toshiba l10 un pili 5 saat gidiyor film izlerken de temiz 4 saati görür. ancak güncelliğini yitirdi artık Bluetooth gibi özellikleri de yok.

aslında isteklerin çok tutarsız hocam hem normal bir şey istiyorsun hem Bluetooth ve uzun pil ömrü vs. istiyorsun. ayrıca bir fiyat da vermemişsin. ayrıca sen istemesen de artık 60gb den aşağı hdd si olan laptoplar yok piyasada

madem çok uzun pil ömrü istiyorsun ve seyahatlerde film izlemek için falan kullanacksın o zaman paran varsa 10-12" arası ekranlı bir sony al hem hafif hem de 6-7 saate kadar pil ömrü var. ama küçük ekran alırken iyi düşün sonradan pişman olma.

ancak sanırım sana dell 6000 yeterli olur. zaten 4 saatin falan üstünde pili olan alet de çok az var piyasada. sen de 1 filmle idare et artık ya

• Bende Dell 6000 öneririm. yada Acer 3005 En hızlı ve ucuza alabileceğin yer olarakta pcdepo yu öneririm.
  • eger 12.1 inç ekran sana gore ise

http://www.albplus.com.tr/acer/notebook/tm_3002wtmi_xppro.asp

bu norebook güzel .. ama fiyatı tuzlu. sanırım 7 saat falandı bunun pil ömrü. agırlık da 1.4 kg
  • acer 3005 al ben çok memnunum gayet başarılı bir makina toshiba L10 205 eski bir model
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    geçen ay açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.