Şimdi Ara

Acil-Iphone 7 Plus 128 GB mı, 8 PLus 32 GB mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. bir arkadaşım umrede. telefon getirteceğim. 7 plus 128 gb (3250 tl) ile 8 plus 64 gb (3400 tl) arasında kararsız kaldım. biraz araştırdım arasındaki ana farklar 8 plusta kablosuz şarj özelliği var ekranı biraz daha kaliteli. Bunlar çok işime yarayacak farklar değil. 7 plusta hafıza daha fazla. 7 plus ın artısı da bu. Ancak daha uzun süre güncelleme alacak olması ve tip yönünden sizce 8 plus ımı tercih etmeliyim hafızayı baz alıp 7 plus ımı tercih etmeliyim?
    Not: garanti, fiyat, tr de kayıt gibi konularda bilgim var. o konularda yorum talep etmiyorum. birde arkadaş dönecek 2 gün içinde karar vermem lazım o yüzden başlığa acil yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetacar78 -- 18 Ocak 2018; 15:39:28 >

• Konu başlıgında 8 plus 32, konu içinde 8 plus 64gb yazmışsın.O zaman bende önericeğim 8 plus 1 terabayt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 plus

• Kendin karar vermemişsin bizim kararimiza bakma senin için önemli olan hangisiyse onu al..

• 8 plus tabikide

• Dostum bu ikilemin arasından yeni çıkmış ve iPhone 8 plus almış olarak diyebilirim ki; hafıza bazen en önemli şey oluyor. Daha önce 32 gb bir iPad kullanmış ve çok zorlanmıştım. Ama sana şunu söyleyebilirim ki aradaki fark ne kadar az da olsa 8 i 7s gibi düşün ve 8 al. Bir söz var “yeni her zaman iyidir” teknolojide bu çok daha anlamlı bir söz. Fark az gibi görünse bile a11 gerçekten çok iyi işler çıkarıyor ve 64 gb az bir depolama alanı değil. 200 gb iCloud depolama kullanıyorum ayda 8 tl ve hala epeyce boş alanım var. Sıkıştığın yerde 50 gb bile işini görür fiyatları epey uygun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 plus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Tertemiz iPhone 8 Plus 64 GB
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8 plus iPhone x ile aynı özelliklere sahip, 7 plus gibi kolay eskitilmez.. 8 plus almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 18 Ocak 2018; 21:45:6 >
  • 8 Plus al tabiki. Hafıza o kadar problem değil 64 fazlasıyla yeter 128 GB 7 Plus kullanıyorum 1 senelik cihaz 35 GB dolu sadece
  • Güncel olanı almak daha mantıklı. Ben 7 plus kullanıyorum cıktıgında almıştım her sene tel değiştiren biri olarak değiştirmeye gerek duymadım ama sıfır alınacaksa günceli alınmalı.
  • arada 150 lira var bu durumda en güncel olan 8 plus almak daha mantıklı aradaki fark 500 600 gibi bir rakam olsa 7 plus alın derdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.