Şimdi Ara

acil işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benm sorcağım konu AMD ve INTEL arasındaki fark;son zamanlarda gerek AMD gerekse Intel bir çok gelişmiş işlemcileri piyasaya sürdü tabii hem pahalı hemde ucuz ben yeni bi bilgisayar toplamak istedim ama işlemci ve ona ugun anakart konusunda çok kararsız kaldım.Kimi Intel Core 2 Dou serisinden tavsiye etti kimi AMD'nin çift çekirdekli işlemcisinden tavsiye etti.Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama Intel son çıkardığı Core 2 duo işlemcilerinde sorun olduğunu ve alanlarında memnun olmadığından piyasadan toplanacak gibi bi söz duydum.O yüzden AMD'yi önerdiler alacağım Intelin işlemcisiyle AMD arasında neredeyse 100 doları geçkin fark var AMD daha ucuz oda etkiledi.
    Aranızda bu konuda bana yardım edebilecek birisi varsa 2 işlemci arasındaki avantajları ve dezavantajları hangisini almamın daha iyi olacağı konusunda yardım ederse ve bu işlemcilere en uygun Anakartları tavsiye ederse sevinirim yoksa bilgisayar almaktan vargeçecem

• şu anda performans senin için ön planda ise, 50 dolar fark verebiliyorsan ki üst modellerde c2d daha ucuzdu taki düne kadar, core 2 duo serisi x2 serisinin önünde.
    forumda tartışması bol konulardan biri oldu bu konu ama sonuç olarak herkes aklına yatanı aldı...
    öncelikle işlemcini seçmeden önce CoolnQuiet arkadaşımın çok düzgün ve mantıklı olarak yapılmış değerlendirmelerini okumanı tavsiye ederim...

tamamen benim şahsi görüşüme göre c2d serisi x2 serisinin sonunu getirdi ve amd nin dün ve 9 nisan da yaptığı indirimlerin mimarı oldu... ayrıca 22 nisan ve 22 temmuz indirimleri ile daha da güçlendi ve güçleniyor...

tavsiyem 22 temmuzu beklemen...
  • oncelikle pc'nin genel kullanim amaci nedir ? ayrica intel'in islemcilerde hata oldugunu ve toplatilacagini kim soledi merak ettim ??
  • iki işlemciyi de kullanmış biri olarak şahsi düşünceleri paylaşayım.

intel tavsiye etmem. amd yi ederim .
    bu bu kadar.

amd =teknik üstünlük + fiyat ucuzluğu
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzmust

iki işlemciyi de kullanmış biri olarak şahsi düşünceleri paylaşayım.

bu bu kadar.

fiyat konusunda haklısın ama diğer yorumun pek samimi gelmedi.www.amdfanclubuyesibirarkadasdahakatildidhye.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 10 Temmuz 2007; 11:11:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzmust

iki işlemciyi de kullanmış biri olarak şahsi düşünceleri paylaşayım.

bu bu kadar.

Intel Core2 Duo cpu ilk çıktığında intel PC lerde +%40 diye reklam yaptı. Eğer bu yalan olsaydı AMD hemen davayı açmıştı. Açmadığına göre...
    Bu nedenle Core 2 Duo

• yeni akıl vereyim, ucuz çift çekirdek amd al. örneğin amd 4800.

çünkü yazık. çok fazlasına gerek yok. ayrıca dört çekirdekliler çıkıp yaygınlaşacak. anakartını değiştirme sorunu yaşayabilirsin. ayrıca ddr3 ramler yaygınlaşa ram alma ihtiyacın da olabilir. fazla yatırma işlemciye para. çünkü amd-intel rekabetinde model ve fiyat hüsranı yaşayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman ben en iyisi AMD X2 4600 2000mhz işlemci alayım en iyisi hem fiyat olarakta çok iyi ve uygun hem çift çekirdek ddr3'ü almaksa şimdilik biraz zor çok pahalı amd yaygın olmasada ne kadar iyi işlemci olduğunu her zaman ispat etti...
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.