Şimdi Ara

ACİL MACBOOK PRO 13 RETINA DISPLAY MD212TU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. ben üniversiteyi bu sene kazandım ve bilgisayar mühendisliği bölümündeyim.kendime bir macbook pro almak istiyorum ve beni üniversitede idare etmesi gerekiyor yani c++ ,autocad, visual studio gibi programları rahatlıkla çalıştıracak bir macbook istiyorum ve Apple MD212TU/A Macbook Pro ya karar verdim.8gb ram 128 ssd i5 işlemci sizce bu işimi görür mü veya siz hangisini tavsiye edersiniz ve türkiyede en uygun fiyata macbook pro nerden bulabilirim ? TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guyickimi G kullanıcısına yanıt
    yakın bir zamanda yeni macbook pro lar tanıtılacak bence bekleyin 22 Ekim diyorlar tanıtıma
  • guyickimi G kullanıcısına yanıt
    computer science bolumundeyim. macbook alip hic ugrasma derim. bi program yukleyene kadar eziyet cekiyosun. ucretsiz programlar yeterli olmuyo bazen. sahsen bana yeterli olmuyo. microsoft gibi programi calistiginda output alamazsin. ben alamiyorum programa gore degisiyo olabilir ama ayarlar daha karisik. hic ugrasma microsoft dan devam et derim. zaten programlarin yuzde 95 den fazlasi microsoft operating system uzerine kurulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyickimi

iyi günler. ben üniversiteyi bu sene kazandım ve bilgisayar mühendisliği bölümündeyim.kendime bir macbook pro almak istiyorum ve beni üniversitede idare etmesi gerekiyor yani c++ ,autocad, visual studio gibi programları rahatlıkla çalıştıracak bir macbook istiyorum ve Apple MD212TU/A Macbook Pro ya karar verdim.8gb ram 128 ssd i5 işlemci sizce bu işimi görür mü veya siz hangisini tavsiye edersiniz ve türkiyede en uygun fiyata macbook pro nerden bulabilirim ? TEŞEKKÜRLER

ertem_ishak onerisi guzel. ama bende soyle bir oneri sunayim. simdi appledan farkli bir bilgisayarda alirsan ios tarafina uygulama gelistirmeyi hayal olarak gor cum ku windows disindaki hicbir makineye macos kurulmuyor(hackintosh kurulsada asla orjinal hissi vermez. trackpadi yeter apple'in)

al bir macbook pro ekstradan da 8gb ram tak. sonra windwos mu lazim oldu kuruver windows... bir osden digerine gecmek max 30 saniye aliyor... pasa pasa kullan...

ha programlara gelince | mac icinde illegal yollardan elde etmek mumkun programlari... torrent yada bazi siteler var. oralardan arastirma yaparsan bulabilirsin... office gelince, ben herhangi bir sorun yasamadim... 2 yi sorunsuzca output alabiliyorum...

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler değerlendiriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.