Şimdi Ara

Acil mp4 önerisi yapın seçenekler içerde buyrun ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında askere gideceğim orda kullanmak üzere kaliteli pil ömrü uzun giden, yaygın formatları destekleyen veya desteklemese bile bu çok önemli '' BİLGİSAYARA GEREK KALMADAN KENDİ İÇİNDE DÖNÜŞTÜRME YAPABİLEN'' çünkü askerde dönüştürme işlemi yapacak bir bilgisayar bulamayacağım bu açıdan kendi kendine format dönüştüren bir cihaz olursa çok iyi olur ben hafta sonu bir cafede filmleri atarım hafızasına izlemeden öncede koğuşta cihaza convert ettiririm böyle bir cihaz önerisi olursa süper olur lütfen arkadaşlar bildiklerinizi önerilerinizi paylaşın ben 4-5 gündür araştırıyorum aklımda olanlar

1) NEXT&MEİZU YE-M6 SL

2) NEXT&MEİZU YE-M6 SP SL VE SP MODELLERİ ARASINDAKİ FARK SADECE HAFIZA BOYUTUMUDUR BAŞKA NE FARKLAR VARDIR ?

3) NEXT&MEİZU YE-T8 DOKUNMATİK 3 İNC

4) Sony Nwz-E436F 4GB Mp4 Player

5 ) NWZ-E463 4GB Mp4 Player

6 ) Touchmate MP54GFT 4GB 3'' birde bunu ekledim (11.04.2013 - 01 : 30)

SORU 1 = NEXT MEİZULARIN HAFIZA BOYUTLARI NE KADAR ARTTIRILABİLİR ? BU 3 MODEL İÇİN HEPSİ 32 GB DESTEKLER Mİ ?

SORU 2 = NEXT MEİZULAR KALİTELİMİDİR UZUN SÜRE DAYANIRMI ASKERDE TEKNİK SERVİS VS İLE UĞRAŞMA İMKANIM OLMAYACAK ÇÜNKÜ.

SORU 3 = SONYLER KENDİ İÇİNDE VİDEOLARI CONVERT EDEBİLİYOR MU ? BİLGİSAYARA VE AYRICA BİR PROGRAMA GEREK KALMADAN YADA BÖYLE BİR İŞLEM YAPAN CİHAZLAR VARMIDIR.

ARKADAŞLAR LÜTFEN BU BEŞ MODELİ DEĞERLENDİRİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR AYRICA YUKARDA BELİRTTİĞİM KRİTERLERE GÖRE BUNLARLA EŞDEĞER MODELLER VARMIDIR ÖNEREBİLECEĞİNİZ

BÜTÇEM 200 - 225 TL DİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerled -- 11 Nisan 2013; 1:32:01 >

• yokmu kimse yav :(
  • yok aga forumun bu kısmı perte çıkmış :S
  • an itibariyle phılıps sa060304r/ 97 aldım arkadaşlar duyurulur sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.