Şimdi Ara

Acil Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır telefon almak istiyorum şu 5-10 gün içinde alıcam artık ama bir türlü karar veremedim en fazla bütcem 750 TL,bu rakam dahada çıkabilirdi ama malum kredi kartına taksitler kalktı senet geldi o yüzden sıkıntılıyım babam almakda tereddüt bile ediyor benim sizden istediğim hızlı,tüm oyunları oynayabileceğim bir telefon istiyorum,herkez uzaktan özelliklerine bakarak GB discovery al diyor ama internette herkez şarz soketi bozuk telpa ilgilenmiyor felan diyorlar ayrıca Galaxy WIN kullananlar lütfen telefonun kamerası ve hızı hakkında yorum yaparlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.

• Bulursan temiz bir P6 al.
    4cekirdek 2gb ram 8mp full HD ve 5mp ön kamera 720p destegi mevczut kamerasi olaganustu dunyanin en incesi ve en hafifi kesinlikle süper cihaz ben aldim babam yeter birak diyor o derecede süper.

nexus4 alabilirsin, xperia sp,optimus g alabilirsin.
  • Dedim ya 750 TL'yi geçmesin istiyorum ayrıca Samsung dışında marka seçerken tereddütte kalıyorum.
  • o fiyata en iyisi moto g. galaxy win'den de gmd'den de üstün. gelbial'da 731 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en iyisi Huawei P6dir... Tek kelime ile olaganustu... pisman olmazsin
  • Bence mart sonuna kadar beklemelisin. MWC de tanıtılan cihazlar Türkiye'ye gelmiş olur. Yeni modeller gelince mevcut cihazların fiyatları düşer. Sadece bir tavsiye.

Ama şuan almalıyım diyorsan Xperia L tavsiye ederim.

• Xperia L ,General Mobile discovery ve Galaxy WIN arasında kaldım en sonunda sinirlenip 2.el s3 alıcam temiz 700 liraya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamelma

Bence mart sonuna kadar beklemelisin. MWC de tanıtılan cihazlar Türkiye'ye gelmiş olur. Yeni modeller gelince mevcut cihazların fiyatları düşer. Sadece bir tavsiye.

Ama şuan almalıyım diyorsan Xperia L tavsiye ederim.

Aslında iyi tavsiye ama mart sonuna kadar gelebileceğini nerden biliyorsun telefonları eğer kesin bilgi varsa elinde Mart sonuna kadar bekliyeceğim.
  • yasin539 Y kullanıcısına yanıt
    M.çevik'in bi videosunda (lg g2 miniydi sanırım.). Mart sonunda TR'ye geleceğini söyledi yanlış hatırlamıyorsam. Bence araştırmadan alma. Belli olur yakında geliş tarihleri.

• Huawei Ascend G610 öneririm hem ekranı büyük hem ucuz hemde özellikleri çok iyi tam bi oyun canavarı aynı zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: tamelma

M.çevik'in bi videosunda (lg g2 miniydi sanırım.). Mart sonunda TR'ye geleceğini söyledi yanlış hatırlamıyorsam. Bence araştırmadan alma. Belli olur yakında geliş tarihleri.

En az 6 aydır telefon araştırıyorum daha ne kadar araştırayım :D şimdi aldıktan sonrada keşke 1 ay daha bekleseydım demek istemiyorum.
  • Ikinci el s3 alacam ben 700e

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin539

Xperia L ,General Mobile discovery ve Galaxy WIN arasında kaldım en sonunda sinirlenip 2.el s3 alıcam temiz 700 liraya :)

Galaxy WIN in yanına bile yaklaşma. Onun dışında listene S3 Mini yide ekleyebilirsin. Xperia M, S3, S3 Mini, GMD alındıklarında pişman etmeyecek cihazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Xperia L ,General Mobile discovery ve Galaxy WIN arasında kaldım en sonunda sinirlenip 2.el s3 alıcam temiz 700 liraya :)

Galaxy WIN in yanına bile yaklaşma. Onun dışında listene S3 Mini yide ekleyebilirsin. Xperia M, S3, S3 Mini, GMD alındıklarında pişman etmeyecek cihazlar

Galaxy WIN inceleme fırsatı buldum vatanda gayet iyi bir telefon aslında sadece ekranı TFT ilk başda s3 mini istiyordum ekranı super amoled ama 4'inç olması çok küçük gibi geliyor şimdi kafamı karıştırdın :) Galaxy WIN konusunu açarmısın biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

Ikinci el s3 alacam ben 700e

En iyisi vallaha arkadaş 500 e aldı bir iki yerinde çizik var ama kapak takdı hiç belli olmuyor 6 aydır sorunsuz kullanıyor temiz çiziksiz bulursam alacağım olmadı.
  • Moto g al

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

Moto g al

Kardeşim al demesi kolayda kullandınmı bende cesaret olsa GBDiscovery alıcam ama güvenemiyorum işte sorun orda.
  • Kisa ve net L,cope para verme sakin sonra rehbere zor girersin.

• quote:

Dedim ya 750 TL'yi geçmesin istiyorum ayrıca Samsung dışında marka seçerken tereddütte kalıyorum.

Bu mesajı gördükten sonra fazla uzatmamaya karar verdim, al win gibi bi çöp subwayde kassın samsungun ne olduğunu öğrenince at gözlüğünü çıkarıp düzgün bi telefon bakarsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Galaxy WIN inceleme fırsatı buldum vatanda gayet iyi bir telefon aslında sadece ekranı TFT ilk başda s3 mini istiyordum ekranı super amoled ama 4'inç olması çok küçük gibi geliyor şimdi kafamı karıştırdın :) Galaxy WIN konusunu açarmısın biraz.

Cortex-A5 tabanlı işlemci kaç çekirdek olursa olsun çift çekirdekli cortex-a9 işlemciden daha verimsiz çalışır. Ayrıca Cortex-A5'in Android tarafından desteği her an kesilebilir.

Adreno 203 GPU oyun oynatır, ama en düşük ayarlarda oynatır.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.