Şimdi Ara

Acil, Uzaktan kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende opel corsa b var, bu arabayi aldigimda uzaktan kumandasi vardi, yalniz uzaktan kumandayi kaybetmistim,
    düneyinde teybi icinde unutmusum, kapiyi acmaya calismislar ve anahtar yerlerini kullanilamaz hala getirmisler,
    simdi ben buna yeni uzaktankumanda takmak istiyorum, fakat hic bir bilgim yok nasil montaj olunur veya arabanin neresindedir,
    bilgisi olan varsa aydinlatirsa cok sevinirim
    bagajdan girip camdan cikmak ve geri bagajdan girip cami kapatmak pek hos degil :-)

• git bir alarm taktır uzaktan kumandalı. hem bir daha kurcalamazlar. hemde uzaktan kumandan olur. alarm olunca kurcalamazlar dediğim gene profesyonel olan götürür arabayı ama öylr e kurcalayıp bozamazlar
  • tabi en iyisi alarm taktirmak ama biraz pahali
    arabamda zaten kumandali merkezi kilit sistem vardi
    simdi benim yapmak istedigim sadece kumandayla sokete benzer cihazi alip takmak,
    almanyada yasiyorum ve montajlar cok pahali
    cihazin fiyati 60 euor civari degisoyor ve montaji ondan daha pahali,
    cihazi alip kendim takmak istiyorum ama sokete benzer alici nerdedir hic bir bilgim yok,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren79 -- 9 Aralık 2006; 16:09:02 >
  • uzaktan kumanda üniteleri merkezi kilit motoruna bağlanarak takılır..bir çok arabada yeri sol ön kapı ile debriyaj pedalının arasındaki plastiğin arkasıdır..yani debriyajdan ayak kaldırıldığında ayak dayama yerinden başlayıp kapıya kadar gelen plastik duvarın arkasındadır..kumandanın içinden çıkan montaj klavuzuyla kendiniz de bağlayabilirsiniz ama hata yaparsanız elektrik aksamı hasar görebilir..o yüzden bir elektrikçiye bağlatmanızı öneririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.