Bildirim
Acil Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
adasasdasdasda -
ya her konuya sacma mesaj nıe atıyosun?FreeDom adam bısı sormus bılmıyosan cevap yazma. -
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet09
ya her konuya sacma mesaj nıe atıyosun?FreeDom adam bısı sormus bılmıyosan cevap yazma.
Seni ilgilendirio mu ? asadasdasd ne demek oldugunu biliomusun ??? bilmiosan cevap yazma -
quote:
Orjinalden alıntı: FreeDomFinisHeD
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet09
ya her konuya sacma mesaj nıe atıyosun?FreeDom adam bısı sormus bılmıyosan cevap yazma.
Seni ilgilendirio mu ? asadasdasd ne demek oldugunu biliomusun ??? bilmiosan cevap yazma
ne demek ???????? seni kücümsemek için sormuyorum merakımdan soruyorum -
asdasaasasdasd olumsuuz bi cevaptır (bilmiyorum,hayır vb.) anLadınız mı ? -
bilmiyosan msj atma o zaman bılmedıgın her seye burnunu sokma forumda ıncelıyorum paso gereksız konu acıyorsun.ve post kasıyorsun!!!!!!!!!!!!!! -
server penceresinin solunda bulunan "dragon" yazısına tıklarsan serverlar tekrar gözüküyor.
@freedomfinis
O kelimenin bilmiyorum,hayır vb. anlamında kullanıldığı 1 tek yer daha gösterir msn ? İçimde bu terimi kendin ürettiğine yönelik bir his var.. Sence her bilmeyen bilmiyorum yazsaydı kaç sayfa tutardı sadece bu başlık ? -
bende arkadasa bunu anlatmaya calısıyom.ama ya anlamıyo yada anlamamazlıktan gelıyo 1 senedir forumu takıp edıyorum mesaj sayıma bakın bıde freedoom un actıgı gereksız konu ve msj ların sayısına bakın.hemde foruma gelelı 1 ayı yakın olan bırı ıcın! -
asdasdas saçma bir gülme terimidir freedom zaten mal mal topicler açan birisi takmayın -
öyle demeyin ya yazık adama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X