Şimdi Ara

Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bu sabah oyuna bakım yapılmadan once oyundaydım bakım esnasında cıkıp bakımdan sonra tekrar girmeye calıstıgımda Login olup Oyuna girebiliyorum ama Serverları Göremiyorum
    Bu Oyunda asılı kalma gibi bir bug mıdır yoksa başka birseymi daha önce basına gelen varmı yardımcı olurmusunuz

• adasasdasdasda
  • ya her konuya sacma mesaj nıe atıyosun?FreeDom adam bısı sormus bılmıyosan cevap yazma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet09

ya her konuya sacma mesaj nıe atıyosun?FreeDom adam bısı sormus bılmıyosan cevap yazma.

Seni ilgilendirio mu ? asadasdasd ne demek oldugunu biliomusun ??? bilmiosan cevap yazma
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeDomFinisHeD

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet09

ya her konuya sacma mesaj nıe atıyosun?FreeDom adam bısı sormus bılmıyosan cevap yazma.

Seni ilgilendirio mu ? asadasdasd ne demek oldugunu biliomusun ??? bilmiosan cevap yazma

ne demek ???????? seni kücümsemek için sormuyorum merakımdan soruyorum
  • asdasaasasdasd olumsuuz bi cevaptır (bilmiyorum,hayır vb.) anLadınız mı ?
  • bilmiyosan msj atma o zaman bılmedıgın her seye burnunu sokma forumda ıncelıyorum paso gereksız konu acıyorsun.ve post kasıyorsun!!!!!!!!!!!!!!
  • server penceresinin solunda bulunan "dragon" yazısına tıklarsan serverlar tekrar gözüküyor.

@freedomfinis
    O kelimenin bilmiyorum,hayır vb. anlamında kullanıldığı 1 tek yer daha gösterir msn ? İçimde bu terimi kendin ürettiğine yönelik bir his var.. Sence her bilmeyen bilmiyorum yazsaydı kaç sayfa tutardı sadece bu başlık ?
  • bende arkadasa bunu anlatmaya calısıyom.ama ya anlamıyo yada anlamamazlıktan gelıyo 1 senedir forumu takıp edıyorum mesaj sayıma bakın bıde freedoom un actıgı gereksız konu ve msj ların sayısına bakın.hemde foruma gelelı 1 ayı yakın olan bırı ıcın!
  • asdasdas saçma bir gülme terimidir freedom zaten mal mal topicler açan birisi takmayın
  • öyle demeyin ya yazık adama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.