Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben hero online dede karakterim var 25 lvl shao yum istemeden savasın ortasında adamım shao oldu ben bunu değiştirme şansım yok mu

• ya sanırım var ama çok akrışık birşey benim arkadaşım zuhang ken shao oldu anlatıı ama hiç bir şey anlamadım bilenler anlatsın
  • o başka bişey oyundayken bi ara herkesin ırk değiştirme şansı oldu o şans sende olup olmadığını anlamak için bankaya gir eğer bankaya giremiyosan değiştire bilirsin(ayrıntılı anlatmanıza gerek yok bilenler vardır tüm ayrıntılarını bende biliyorum tam ne olduğunu ama bence sadece bu kadarını sölemek yeter)
  • BENİM BİLDİGİM KADARIYLADA YOK GALİBA
  • Oyunda Irk değiştirme var ama baya eski oyuncu olma gerekiyor ben bu yazın sonunda bi char actım Zhuang oldu shao ya cevirmek istedim ama değişmedi Daha eskiden charlar olan arkadaşlarımın 1kere deiştirme hakkına sahiptiler yani anlayacagın oyunda eski olman lazım deiştirmen için
  • aaa bana gecenlerde oldu bankam açılmıyordu gitiin house managerden aktive ettim shao olarak onu zuhang yapıncamı dağiştirebilirdim (ama değiştirmek istemiyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.