Arkadaşlar mare aya dün antifiriz doldurduk ve delikler belli oldu malum :) Usta radyatörde delik yok fakat radyatörün yanları plastikmiş plastik bir deposumu ne varmış ordan kaçak varmış (bana dediği veya anladığım bu) Komple radyatör değişiyomuş doğrumudur komplemi değişeyim yoksa sadece o parçalarımı değişeyim
senin bahsettiğin sanırım sürücü koltuğunun altında kalan radyatör galiba.. eğer delikse değişmesi gerekiyor. ve iyi usta ise torpidoyu sökmeden değiştirebiliyor. 150 tl civarında orjinal parça...yan sanayi almayın sakın seneye bi daha değiştirirsiniz.
hayır anlatamadım arabanın ön tarafında varya tamponun arkasında ordaki radyatör hem radyatörde delik yok bunun kenarları plastikmiş o nedenle plastik zamanla aşınmış oralardan su sızdırıyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: BARRICADE
Arkadaşlar mare aya dün antifiriz doldurduk ve delikler belli oldu malum :) Usta radyatörde delik yok fakat radyatörün yanları plastikmiş plastik bir deposumu ne varmış ordan kaçak varmış (bana dediği veya anladığım bu) Komple radyatör değişiyomuş doğrumudur komplemi değişeyim yoksa sadece o parçalarımı değişeyim
Sızıntının kqalorifer radyatöründen olup olmadığını anlamak için içeriye sızıntı yapıp yapmadığını kontrol etmelisin.Paspasları kaldır ve bak.Ama usta baktıysa kalorifer radyatörününde kenarlarıda plastiktir ve onun delik olup olmadığını hemen tespit edemez dolayısıyla ana radyatör delik diyorum ama önce içeriyi kontrol et.
quote:
Orijinalden alıntı: BARRICADE
hayır anlatamadım arabanın ön tarafında varya tamponun arkasında ordaki radyatör hem radyatörde delik yok bunun kenarları plastikmiş o nedenle plastik zamanla aşınmış oralardan su sızdırıyormuş
85 tl demişlerde o radyatöre benımkide kırılmıs tırnagı bi tırnak yüzünden komple radyatörün degişmesi lasımmıs bizde oraya kelepçeledik
bende de sızıntı problemi vardı..mareanın radyotörü plastik o nedenle tamiri fazla olmuyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme