Şimdi Ara

Acil Yardım Edin Lütfen!! - Çift Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb sıkıntım çok büyük, çok araştırdım sonuç bulamayınca bu forma yeni üye oldup sizlere sorayim dedim..

Arkadaşlar PC yi 2 Gün önce aldım. 2 Ekran kartı var bunlardan biri intel diğeri asıl ekran kartı nvidia.
    Pc aldığımda freedos du ben windows 8.1 yükledim sorunsuz driverleride kurdum. Fakat sonuç olarak pc Nvidia ya geçmiyor..

Bir çok şey denedim fakat olmuyor var mı bu duruma benze bi durumla karşılaşan, Lütfen yardım edin!!..

Marka model : Msi Ge70 2pc Apache

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmutlutr -- 10 Ağustos 2014; 2:36:40 >

• Nvidia denetim masasında bulunan 3D ayarları bölümüne oradan da PhysX Yapılandırması kısmına gelip PhysX işlemcisi seçin yazan kısımda sanırım ekran kartınızın adını bulup seçmeniz lazım.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yardım için çok teşekkür ederim, Bunu ilk defa yapıyorum fakat yine olmadı.

• Beyler yardım edin lütfen olmassa bir hafta dolmadan geri yollayabilirim..
  • öyle dursun oyun oynıcan zaman oyuna sağ tık yapıp nvidea seçme penceresi gelmiyor mu ?
  • DoNaNıMcı kullanıcısına yanıt
    Geliyor tıklıyorum fakat yine intel ekran kartı açıyor.. :( Ekran kartı falan tüm diverler güncel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmutlutr -- 10 Ağustos 2014; 16:56:58 >

• Cevap verecek yok mu? Pcyi geri mi yollasam, çok ta memnunum, yok mu aynı sorunu yaşan yardım edin lütfen!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle ekran kartıyla entegre arasındaki farkı nasıl anladığını sorabilir miyim?
    nvidia denetim masasından "3d ayarlarının yönetilmesi" bölümünden genel ayarlarında grafik işlemciyi nvidia seçmen gerek.
  • sivasligazi99 S kullanıcısına yanıt
    Masaüstünden girebiliyorum girdim ve nvidia yı seçtim pes 2013 de sürekli deniyorum. Sonuç olumsuz.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmutlutr

Masaüstünden girebiliyorum girdim ve nvidia yı seçtim pes 2013 de sürekli deniyorum. Sonuç olumsuz.. :(

hocam birde pil ikonuna basarak Yüksek Performans adlı planda olup olmadığınıza bakın. Güç tasarrufundaysa nvidia'yı seçseniz bile sanırım sistem otomatik olarak o/b karta geçiyor ve ciddi performans farkı yaratıyor.
  • Teşekkür ederim.. Denedim fakat değişen bişey olmadı.. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmutlutr -- 11 Ağustos 2014; 2:42:06 >

• Yardım edin lütfen.. :(

• Settings.exe dosyasını da Nvidia Denetim Masasından Yüksek Performanslı Nvidia işlemcisi olarak ayarlar mısınız?
  • Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Evet.. :(
  • PES 2013 kaynaklı bir sorun, 800m serisi ekran kartı kullanan başka modellerde de pes 2013 sorun çıkartıyor. Oyun güncellemeleri yeni ekran kartlarına adapte edilmemiş, haliyle görmüyor. Özetle bilgisayarınızda sorun yok
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyledir gerçektekten geri yollamak istemiyorum fakat Gta 4 ve 2 oyunda da aynı durum mevcut.. :(
  • kmutlutr K kullanıcısına yanıt
    Kurduğunuz windows sürümü, anakart sürücüleri, kurduğunuz directX güncellemeleri gibi bir çok değişken var. Eksik bir şeyler var gibi görünüyor.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sonuç olarak benim pc de sorun yok diyosunuz yani fakat bi sorum olacak:

Resimdeki geforce ekran kartının karesinde neden socket görünmüyor? Bir çok keşi de var bi yanlışlık yapmış olabilir miyim?
  • hocam birde ets 2 de deneyin. fps yüksek ise mutlaka geçiyordur. ben 740m ile 15-25 fps arası oynuyorum. Daha yüksek çıkmalı gtx ile.
  • Cysis 1 ve NFS Rivas Oynaya biliyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.