Şimdi Ara

Acil Yardım Edin Lütfen!! - Çift Ekran Kartı Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kmutlutr

Cysis 1 ve NFS Rivas Oynaya biliyorum..

Ben onu su yuzden dedim, diger oyunlarin tepkisini cok iyi bilmiyorum ancak ets 2'nin nasil tepki verdigini biliyorum. Dahili kart ile 15 fpsyi gecmez. Ustu ise kart devreye giriyordur. Ordan da bir test ederseniz iyi olur. (En azindan kart devreye giriyorsa sağlamdır) demosu 550 mb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 fps diyosun ama ben fps nedir bilmiyorum..
  • quote:

15 fps diyosun ama ben fps nedir bilmiyorum..

hocam fps işlemcinin saniyede ürettiği kare sayısı demek. Yani 15 fps görüntünün saniyede 15 kere yenilendiği anlamına geliyor. Fps ne kadar yüksekse o kadar iyi, yani fps yüksekse görüntüde o kadar çok yenileniyor demek oluyor. FPS'yide bandicam gibi ekran kayıt yazılımları ile ölçebilirsin.

ETS 2 de 20 fps üzeriyse kesinlikle kart çalışıyordur. dediğin oyunların ne kadar fps verdiğini bilmiyorum ancak ets 2'yi biliyorum. 20 fps altıysa kart ya devreye girmiyordur yada arızalıdır.
  • quote:

Öncelikle yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sonuç olarak benim pc de sorun yok diyosunuz yani fakat bi sorum olacak:

Resimdeki geforce ekran kartının karesinde neden socket görünmüyor? Bir çok keşi de var bi yanlışlık yapmış olabilir miyim?
     Acil Yardım Edin Lütfen!! - Çift Ekran Kartı Sorunu

Hocam bende de nvidia kartın üstü boş duruyor.
     Acil Yardım Edin Lütfen!! - Çift Ekran Kartı Sorunu

• İyi yalnız olmamak güzel.. :D Bn şimdi fps yi olma programını pek anlamadım o ekran görüntüsünü alıyormuş peki şu fraps programı olur mu?
  • Hocam olay basit, (frapsı bilmiyorum kullanmadım ancak onda da vardır muhtemelen) bandicam'dan örnek vereyim, normal oyunu kaydedecek gibi programı açıyoruz. Ayarlardan fps'yi sürekli göster diyorsunuz, program açıkken oyuna girdiğinizde ayarladığınız noktada fps çıkacaktır. 15 mi 25 mi yoksa 40'mı direk ordan görebilirsiniz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_95916413/f_//tm.htm
    arkadaşlar detaylıca anlattım işinize yarayabilir.
  • Teşekkürler arkadaşlar Crysis falan oynuyorum sorun hiç kalmadı sayılır fakat sadece pes13 -14 ve gta4 ü açamıyorum.

Gta4 ü aynı durumda olup ta açabilen varsa anlatırsa beni bahtiyar eder tekrar teşekkürler.. :D :D

• ÇARE Windows 7

PC Windows 8.1 de 7 sn den kısa sürede açılıyordu. Fakat ekran kartı geçişleri probleminden den dolayı oyunlardan perfonmas alamıyordum.(Ne yaparsam yapim güçsüz ekran kartı devreye giriyordu)
    Windows 7 de ise açılış normal 15 sn yi buluyor fakat hiç bir sıkıntı yok Gta4 Mario gibi :D sıkıntısız. Crysis oynuyorum, Fifa 14 Ateri sanki.. :D Çok rahatladım.

Tek sıkıntım Ekranın büyük olması buda taşımayı zorlaştırıyor.. Genel itibariyle çok memnum başta msi alacaklara uzak durun demeyi planlarken şu anda herkeze şiddetle MSİ Öneriyorum...

Sonuç(Çıkarım) : Optimasyonlu(çift ekran kartındaki geçişler) ekran kartlarında sorun yaşıyorsan windows 7 yükle.
    Kutuda windows 8 önerilir dediğine bakma windows 7 ile işliyor bu pc. Driver CD leride Windows 7 ile uyumlu sıkıntı yok..

Not: Ekran Kartlarım: Nvdia Geforce gt850m -İntel HD Graphics 4600

Bu problem belki ilerde güncellemelerle düzelir yada ben bu bios güncellemeyi bilmediğim içindir hiç bilemiyorum seneye İngilizce Bilgisayar Müh. okuyacağım o zaman hallederim diye umuyorum.. :D

Konuyla alakası yok ama hoparlörler çok çok iyi sanki etrafımı saryor harbiden kulaklık düşünüyordum artık pek istemiyorum.. :D

Bu arada yardımcı olmak isteyen herkese tek tek teşekkür ederim ii günler..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.