Şimdi Ara

Acil Yardım Helezyon Yay Kullananlar İçeri [Polo-9N3]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar Mart Ayında Helezyon Yay Almayı Düşünüyorum ama Çok Kararsızım Hala Kafamda Beliren Bir şey Yok Biraz Araştırma Yaptımda
    Ama Genede Bilen Arkadaşlara Danışayım Dedim

2006 1.4 Trendline benzin+LPG Polo 9N3 Kasa Aracım Var Resimde Görüldüğü Gibi
    Eicbach -H&R - VOGLanD - KW Diyorlar Ve Hala Karar Veremedim

Benim İstediğim İse Düşmesi İyi Ve Çok Sert Olmaması Bİliyorum İlla Konfor Düşücek Ama,Konfor Konusunda Biraz İyi Olsun İstiyorum.

Helezyon Yay Kullanan Arkadaşlar Yorum Bekliyorum,Veya Tavsiye Ettikleri,Gidişatta Setlerde Geçişte Felan Etkileri Neler Oldu Ve Hangi Marka.

3.5CM Almayı Düşünüyorum.

Bunlar Forumlarda Yazılanlar;
    "Konfor açısından; KW için en rahat deniliyor, KW den sonra eibach, sonra hr sonra da vogtland olarak sıralanabilir.
    Alçaltma olarak çok emin olmamakla beraber, hr, sonra KW, sonra da eibach deniliyor."

"Eibach en az düşürüyor, Hr En sert ama iyi düşürüyor
    KW Eibach ile Hr arasnda bir düşüş sağlıyor, konfor açısından da en iyisi sanırım.. Yani benim duyduklarım bu şekilde en azından..
    O yüzden KW"

"Konfor istiyosan eibach,düşürsün istiyorsan H&R takıcaksın.Açık ve net"

" konfor istiyorsan eibach düşsün istiyorsan hr, ama şunuda belirteyim hr den eibache geçen var ama eibachten hr ye geçen pek yok"

Yardımlarınız,Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler..

Aracın Fotoğrafı;
    http://c1212.hizliresim.com/14/k/h01p1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakamen54 -- 22 Şubat 2013; 12:09:31 >

• Şurda Bir Tane Eicbach Buldum da :) Bu Benim Araca Uygun Mu Onu Çözemedim Yardım Olabilecek Var Mı ?
    Aracım 2006 1.4 Trendline +lpg 9N3 Kasa Diyor Geçiyor Ama Burda 2001 Ve Sonra Diyor Olur Mu Ki Acaba ?

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/eibach-prokit-vw-polo-9n-01-helezon-yay-74930552
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.