Şimdi Ara

Acil yardım lazım ekran kartı aldım bilgisayar açılmıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ekran kartı aldım. Bugün geldi ve direk taktım. Daha önce yine bu forumda bir konu açmıştım arkadaşın bana tavsiye ettiği kartı altım. PC'nin özelliklerini bu konumda belirtmiştim ve yorumdaki arkadaşin dediği msı r7 240 adiı kartı aldım
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-ekran-karti-alicam-bu-islerden-anlamiyorum-yardim-lutfen--121399239#121424790
    Ekran kartını düzgünce taktım. PC'yi açıp driverı kuracaktım ama pc açılmadı. PC'yi açtığım zaman her zaman olduğu gibi "bios ekranına gıtmek için f2 veya del tuşuna basın" diyen yeşil bir ekran çıkıyor ki bu herzaman çıkıyordu zaten. Ancak ondan sonra ekran kararıyor Ve entering sleep mode yazisi çıkıyor. Yani anladığım kadarıyla pc kendini uyku moduna alıyor. Ekran kartını çıkardım onboard olarak açtım PC'yi ama yine aynı şey. Belki eski ekran kartının driverlerını silmediysem o sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum. Bilgisayarcı abimi aradığımda bana PC'yi ekran kartsız açıp driverı sil dedi ama pc ekran kartsızda aynı şeyi yapıyor artık. Lütfen acil yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhanbican -- 7 Mart 2017; 17:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onboard'a ile açmaya çalışırken monitör kablosunu anakarttaki girişe takıyorsunuz değil mi? Unutmuş olmayasınız? Bir diğer husus ta; anakrt üzerinde bir-iki kondansatör birbirine temas ediyor olmasın? Anakart resmini net bir şekilde yakın çekim atabilir misiniz?

Tüm bunlardan sonra bir format atmayı deneyin bakalım durum ne olacak? Format ekranı gelir de pc ilerler ise açılır. Formattan sonra direk ekran kartını takar kendi driverlarını yüklersiniz direk olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Format cdsini zar zor buldum. PC'yi onarıp açtım ve eski ekran kartının driverlarını sildim. Sonra pcyi kapayıp ekran kartını taktım ve açıp driverlarını kurdum oldu. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyem eski ekran kartlarının driverlarını silmeyi unutmamalarıdır. Desteğin için teşekkürler kardeşim Allah razı olsun.
    KONU KİLİT PLS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhanbican -- 7 Mart 2017; 21:37:36 >
  • ferhanbican F kullanıcısına yanıt
    Estağfîrullah. Geçmiş olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.