Şimdi Ara

Acil yardım SONY Z3 KAMERA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar z3 kullanıyorum ve arka kamerasında bir perde gibi birşey var ve görüntüyü mahvediyor dikkat ederseniz perde sabit görüntüye göre değişmiyor sorun ne olabilir?https://www.youtube.com/watch?v=exv93dcDEuQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolsuzyolcu -- 16 Şubat 2017; 3:0:44 >

• up
  • up
  • up
  • Forum ölmüş be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolsuzyolcu kullanıcısına yanıt
    yok mu bilen
  • sensor arızalı değişmesi gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

sensor arızalı değişmesi gerekli.

sensör derken ne sensörü hocam
  • quote:

kamera sensörü

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z3-arka-kamera-full-orjinal-267852668

yok kamerayı değiştirmiştim sorun çözülmedi
    görüntü işleme çipi bozulmuş olabilir, anakartta bağlantı pinleri kırılmış olabilir.
  • quote:

görüntü işleme çipi bozulmuş olabilir, anakartta bağlantı pinleri kırılmış olabilir.

youtube dan videoları full hd sorunsuz izliyorum ama ön ve arka kamera nedense pert
    ikisi ayrı şey görüntu işleme çipi telefonun kamerasının yakaladığı sinyalleri fotoğraf veya videoya dönüştürür eğer iki kamerada da aynı problem varsa bundan kaynaklıdır.
  • Bir companion ile yazılım onarımı yapın eğer düzelmezse dediğinildiği gibi görüntü işlemcisinde sorun olabilir. Onu da her yer değiştiremez. Anakart değişimi daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Bir companion ile yazılım onarımı yapın eğer düzelmezse dediğinildiği gibi görüntü işlemcisinde sorun olabilir. Onu da her yer değiştiremez. Anakart değişimi daha mantıklı.

yazılım onarımı çok yaptım durum aynı.anakartsa zaten aşırı masraf çıkar teli değiştirmek daha mantıklı
    O zaman çıkma anakart arayın uygun fiyata belki bulabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.