Şimdi Ara

acil yardım virüs temizlenmiyor ve yayılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    otomatik kullan açarken en üstü şöyle bir ifade var fsaht.cmd çalıştır diye bu nedir ve bütün pc lere yayıldı ?
    bilen varsa yardımcı olsun tşkler

• malwarebyte indir, kur. Nod32 ile de tarat.
  • fsaht aynen sorun bende de başladı dünden itibaren bilgisi varsa bi el atsın.
    önce gizli dosyalarımı engelledi sonra da kendisini bütün yerel disklerime kopyaladı siliyorum bi müddet sonra geri geliyor.harici bir hard disk taktım o yüzden oldu sanırım.
    windows live messengerda hatalara sebebiyet veriyor.avastı kilitledi silemeyorum bile avastıda.
    combofix sadece gizli klasörlerimi geri verdi bana başka bişe yapamadı.

Bilgisi olanlar DUYURULUR
  • arkadaslar sistem geri yüklemeyi kapatın. stopzilla adındaki program ile bir tarama gerceklestırın. programın tedarigi icin pm atabilirsiniz. geri yüklemeyi kapatıp bu programı kurduktan sonra güvenli kipte calıstırıp işlemi bitirin.bir cok program dan sonra sonuca ulasabildim. Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslaaslademe

arkadaslar sistem geri yüklemeyi kapatın. stopzilla adındaki program ile bir tarama gerceklestırın. programın tedarigi icin pm atabilirsiniz. geri yüklemeyi kapatıp bu programı kurduktan sonra güvenli kipte calıstırıp işlemi bitirin.bir cok program dan sonra sonuca ulasabildim. Kolay gelsin

pc İlk açılışı yapamıyor.VİRÜS cd-romu açıp kapatıyor.Cd-rom ile uğraşıp duruyor.pc bazen 1-2 dakka sonra açılıyor.Nedir bu anlamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.