arkadaşlar geçen gün windows update atarken acelem olduğu için kapatıp açarsam iptal olur diye düşündüm fakat şimdi pc yi açınca windows logosuna kadar gelip sürekli restart atıyor pc ,güvenli moda sokup açayım dedim fakat moda bir türlü girmedi(3 kere aç kapa mevzusunu denedim). Format atıp dosyaları ve chrome deki sekmeleri kaybetmeden bu işi halletmenin bir yolu var mıdır kafayı yiyeceğim önemli dosyalarım vardı içerde yardım ederseniz çok sevinirim
Harddiski söküp başka bir bilgisayara takarak dosyalarını alabilirsin hocam.
Adamlar boşuna yazmıuor dostum oraya fişi çekmeyi cihazı kapatmayın diye :) arkadaşında dediği gibi başka bir makinaya harici bağlayıp dosyalarını kurtarabilirisn. İkinci secenek eskiden kullandığımız mini vista mini win7 gibi işlletim sstemleri vardı onunla kurtarabilirisn.
quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Harddiski söküp başka bir bilgisayara takarak dosyalarını alabilirsin hocam.
peki google chrome daki sekmeleri nasıl alabilirim bi fikriniz var mı ?
Güncel bir windows imajıyla format atar gibi boot ettikten sonra bilgisayarı onar derseniz sorunu çözme ihtimaliniz var
quote:
Orijinalden alıntı: VS18
Güncel bir windows imajıyla format atar gibi boot ettikten sonra bilgisayarı onar derseniz sorunu çözme ihtimaliniz var
hocam daha önce pc ye format bile atmadım dediklerinizi biraz açarmısınız rica etsem
Şöyle bir windows 10 format usbsi hazırlıyorsunuz onu boot edince şimdi yükle seçeceğinin sol altında onar seçenegi olucak onu seçerseniz hallolur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 21 Ocak 2020; 3:51:12 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme