Şimdi Ara

ACİL YARDIMM BUZDOLABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SATICILARIN SÖYLEDİĞİ KADARIYLA BEYAZ EŞYALARA YAKIN ZAMANDA ZAM GELECEKMİŞ.ONDAN DOLAYI ACİL BUZDOLABI ALMAM LAZIM.

NO-FROST OLMASINI İSTEDİĞİM İÇİN BOSCH GRUBU PEK TAVSİYE EDİLMİYOR ONDAN DOLAYI DİĞER MARKALARA YÖNELDİM.
    SAMSUNG-LG-ARÇELİK ARASINDA SEÇİM YAPMAM GEREKİYOR HERHALDE.
    BÜTÇEM 2000 TL .

SAĞLAM OLMASI , AZ ENERJİ TÜKETMESİ , SESSİZ OLMASI , DONDURUCU KISMININ YUKARIDA OLMASI VE İNOX OLMASI İSTEDİĞİM ÖZELLİKLER..

ARÇELİKTEN 5276 NFIY VE 5797 NHI MODELLERİYLE LG GN-M702GLHW , SAMSUNG RT5692DTBSL MODELLERİ MANTIKLI GELDİ.FİKRİ OLANLAR ACİL YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpayne_gs -- 4 Ocak 2014; 21:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne_gs

ARKADAŞLAR MERHABA ,

SATICILARIN SÖYLEDİĞİ KADARIYLA BEYAZ EŞYALARA YAKIN ZAMANDA ZAM GELECEKMİŞ.ONDAN DOLAYI ACİL BUZDOLABI ALMAM LAZIM.

NO-FROST OLMASINI İSTEDİĞİM İÇİN BOSCH GRUBU PEK TAVSİYE EDİLMİYOR ONDAN DOLAYI DİĞER MARKALARA YÖNELDİM.
    SAMSUNG-LG-ARÇELİK ARASINDA SEÇİM YAPMAM GEREKİYOR HERHALDE.
    BÜTÇEM 2000 TL .

SAĞLAM OLMASI , AZ ENERJİ TÜKETMESİ , SESSİZ OLMASI , DONDURUCU KISMININ YUKARIDA OLMASI VE İNOX OLMASI İSTEDİĞİM ÖZELLİKLER..

ARÇELİKTEN 5276 NFIY VE 5797 NHI MODELLERİYLE LG GN-M702GLHW , SAMSUNG RT5692DTBSL MODELLERİ MANTIKLI GELDİ.FİKRİ OLANLAR ACİL YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?

LG

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    LG ÖNERİYORSUNUZ AMA MODEL OLARAK BENİM DEDİĞİM MODEL Mİ YOKSA BAŞKA MODEL TAVSİYENİZ VAR MI ? TEŞEKKÜRLER.
  • Dolar euro artıyor fiyat artışı bekleniyor evet. Hatta forumlara bakarsanız geçen yıl aynı ürünü alan kişiler ortalama 100 tl daha ucuza almış.
    SAmsung markasından buzdolabında memnunum.
    Hizlial.com dan almıştım. Fiyatı uygun ve iyi soğutuyor. Koku vs. de yok
  • Hocam en iyisi BOSH kim tafsiye etmiyor..
  • quote:

LG ÖNERİYORSUNUZ AMA MODEL OLARAK BENİM DEDİĞİM MODEL Mİ YOKSA BAŞKA MODEL TAVSİYENİZ VAR MI ? TEŞEKKÜRLER.

Arkadasin onerdigi LG derim 1799 TL içi buyuk
  • Te Amo Querido kullanıcısına yanıt
    Forumda okuduğum yorumlarda no frost olarak bosh iyi değil lowfrost olarak iyi deniyor.
  • Samsung'un hangi modelini almıştınız onuda söylermisiniz ?
    Bende bu model üzerinde duruyorum bugünde gittim baktım fiyatlar artacak yakın zamanda diye belirttiler , ama mağazadaki görecli hotpoint ariston modelinide önerdi ozon gazı falan sıkıyormuş 26 dakikada bir , bununla ilgili bir fikriniz var mı ?
  • maxpayne_gs M kullanıcısına yanıt
    Samsung RT59QMSW Parlak Beyaz No Frost Buzdolabı aldım hocam 1400 altında fiyatı var . Dondurucu büyük ve çok yüksek olmadığı için aldık.Çok kullanışlı rafları var. Dondurucusu hele muhteşem
    http://www.hizlial.com/samsung-rt59qmsw-cift-kapili-parlak-beyaz-no-frost-buzdolabi-a-enerji-sinifi/10000779

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soru.yorum -- 5 Ocak 2014; 22:03:46 >
  • quote:

Bende bu model üzerinde duruyorum bugünde gittim baktım fiyatlar artacak yakın zamanda diye belirttiler , ama mağazadaki görecli hotpoint ariston modelinide önerdi ozon gazı falan sıkıyormuş 26 dakikada bir , bununla ilgili bir fikriniz var mı ?

Aman hotpointten uzak durrun ozon filan hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    LG kafama yattı ama son olarak bir soru sormak istiyorum arçeliğin buzdolaplarıda geniş ve güzel duruyor.Yazdığım arçelik modelleriyle ilgili fikrinizi alabilir miyim ?
  • LG varken arcelikin esamesi okunmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam teşekkür ederim yardımların için , LG alacam tavsiyeleriniz üzerine . Umarım sorun yaşamam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.