Şimdi Ara

ACİL YÜKLEYECEGİM İŞLETİM SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 home premıum ve profosyenel arasında çok fark varmı acik format atacagım profosyonel kurmayı düşünuyorum.Pro kurarsan ona uygun crack veririm dedi bir arkadaş

• tekniker1981 T kullanıcısına yanıt
    ultimate öneririm crack basit iş kur hallederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 23 Ekim 2013; 22:24:39 >
  • Windows 8 veya 8.1 kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekniker1981

Arkadaşlar windows 7 home premıum ve profosyenel arasında çok fark varmı acik format atacagım profosyonel kurmayı düşünuyorum.Pro kurarsan ona uygun crack veririm dedi bir arkadaş

Korsana hayır
  • Bir kişinin işletim sistemi gereksinimleri ile büyük bir kurumun gereksinimleri arasında büyük farklar olduğu için, Windows 7'nin 6 farklı sürümünden herhangi birini kullanıyorsun: Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Enterprise ve Ultimate. Öncekilere oranla yeni Windows işletim sistemi sürümleri arasındaki geçişler şimdi çok daha kolay gerçekleşiyor.

Başka bir deyişle, kullanıcılar istedikleri zaman ve büyük bir rahatlıkla Windows Anytime Upgrade ile ellerindeki sürümü tanımladığı özellikler değişmeden istedikleri gibi yükseltebiliyor. Microsoft, Windows 7 Home Premium’u ev kullanıcıları, Windows 7 Professional’ı küçük iş yerleri, Windows 7 Enterprise’ı ise kurumsal kullanıcılar için tavsiye ediyor. Eğer, “Tüm Windows özelliklerini kullanmak istiyorum” diyen ileri seviye bir kullanıcı iseniz, Windows 7 Ultimate tam sana göre…

Özellikleri itibarıyla Windows 7 sürümleri…

Windows 7 Starter

• 32-bit işletim sistemi desteği
    • Ev Grubuna bağlanma
    • Windows Internet Explorer 8
    • Windows Media Player 12

Windows 7 Home Basic
    • 32-bit, 64-bit işletim sistemi desteği
    • Ev Grubu (Bağlanma)
    • Windows Internet Explorer 8
    • Windows Media Player 12
    • Masaüstü Pencere Yöneticisi
    • Windows Mobility Merkezi
    • Windows Aero (Kısmi)

Windows 7 Home Premium
    • Windows Aero’ya tam destek
    • Ev Grubu (Oluşturma & Bağlanma)
    • Çoklu Dokunuş
    • Premium Oyunlar
    • Windows Media Merkezi

Windows 7 Professional
    • Windows Server Alan Desteği
    • Uzak Masaüstü Server desteği
    • Yerel Yazdırma Farkındalığı
    • Şifrelenmiş Dosya Sistemi
    • Sunum modu

Windows 7 Ultimate / Windows 7 Enterprise
    • AppLocker
    • BitLocker Sürücü Şifreleme
    • BranchCache Dağıtılmış Bellek
    • DirectAccess
    • Çok Dilli Kullanıcı Arayüzü
    • Sanal Hard Disk Önyüklemesi

Windows 7 Sürüm farkları:http://m.YollaYap.com/e023/1382562951682.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Windows 8 veya 8.1 kur

hocam çok çektim be.Bugün kasa aldım windows 8 var şuan.sistem stabil ama bazı uygulamalarda sıkıntı çıkıyor açarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen2

quote:

Windows 8 veya 8.1 kur

hocam çok çektim be.Bugün kasa aldım windows 8 var şuan.sistem stabil ama bazı uygulamalarda sıkıntı çıkıyor açarken

Sen bilirsin. Bende 32 bit var (oyun falan oynanmıyor laptopda 8 senelik). Çok hızlı ve de stabil çalışıyor. Birde hiç bir programda hata bulamadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShowLee

quote:

Orijinalden alıntı: tekniker1981

Arkadaşlar windows 7 home premıum ve profosyenel arasında çok fark varmı acik format atacagım profosyonel kurmayı düşünuyorum.Pro kurarsan ona uygun crack veririm dedi bir arkadaş

Korsana hayır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen2

quote:

Windows 8 veya 8.1 kur

Sen bilirsin. Bende 32 bit var (oyun falan oynanmıyor laptopda 8 senelik). Çok hızlı ve de stabil çalışıyor. Birde hiç bir programda hata bulamadım ben.

gerçi sistem hatalı değil adi samsungun win8li magictunesi yok!! bir daha samsung alırsam namerdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.