Şimdi Ara

Açılışta Bios Ekran Geçiş Süresi Uzadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam malesef bilmiyorum. windows update'ler ile olabilir.
  • Benim acizane tavsiyem bios pilini değiştirin.Bende de asus ML78 anakartıö var.Böyle geç açılıyordu.Gitiim yemi pil aldım düzeldi.Belki işimize yarar.
  • Arkadaşlar ben çözüldü yazmışım ama sorun uzunca süre devam etti. Ta ki 3 gün önce yabancı sitelerde gezinirken aynı sorunu yaşayan ve sonrasında çözen birini görene kadar. Arkadaşlar sorun UEFİ kurulumda. DVD'den eski tarz kurulum yaptım ve şu ana kadar defalarca bilgisayarımı gerek yeniden başlattım gerekse kapat aç yaptım gayet hızlı bir şekilde açılıyor. sorun kalmadı. sorunun sebebine şaşırdınız ve belki inanmadınız ama öyle arkadaşlar. Sistem eski olunca UEFİ ile uyum sağlayamadı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azçoktanbüyüktür

Arkadaşlar ben çözüldü yazmışım ama sorun uzunca süre devam etti. Ta ki 3 gün önce yabancı sitelerde gezinirken aynı sorunu yaşayan ve sonrasında çözen birini görene kadar. Arkadaşlar sorun UEFİ kurulumda. DVD'den eski tarz kurulum yaptım ve şu ana kadar defalarca bilgisayarımı gerek yeniden başlattım gerekse kapat aç yaptım gayet hızlı bir şekilde açılıyor. sorun kalmadı. sorunun sebebine şaşırdınız ve belki inanmadınız ama öyle arkadaşlar. Sistem eski olunca UEFİ ile uyum sağlayamadı galiba.
    aslında uefi modda daha hızlı çalışması lazım ve diğer modu kullanabilmeniz için uefi modu kapatmanız gerekiyor ve uefiye göre daha yavaş oluyor ilginç acaba quick boot yada fast boot gibi seçenekleri biostan açmayı denediniz mi ek olarak söyleyim son windows sürümü yani 2004 de hdd olayını biraz düzelttiler ayrıca 1 tb hdd yi 2. disk yapıp ana diski ssd yapsanız açlış ve diğer işlermlerde hız artışı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armagan_60 -- 2 Eylül 2020; 15:58:20 >

• armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    evet fast boot filen aktikti. çok oynadım bios ayarlarıyla, her şeyi denedim. 2004 sürümde de denedim en son. çareyi eski tarz kurulumda buldum.acaba işlemcimin i3 3220 olmasıyla alakalı olabilir mi? desteklemiyor filen mi acaba? çok eski ne de olsa. her neyse ben sorunu çözdüm. aynı durumu yaşayan arkadaşlar yararlanır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.