Şimdi Ara

ACİLL LG DVD Writer Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG DVD writer ile data veya film dvd'si yaratırken herhangi bir aşamada inanılmaz derecede ses geliyor ve yazma işlemi duruyor. Ses sanki içerideki dvd'nin kırılma sesi gibi geliyor ancak çıkardığımda kırık olmadığı görülüyor. DVD writer da problem olduğunu sandım ve yeni bir writer aldım, aynı problem bunda da oldu. Acaba asıl problem medyadan mı kaynaklanıyor? Dvd writerı başka bir bilgisayarda aynı dvd ler ile denedim, yine problem aynı..Ancak farklı bir medya ile deneme fırsatım olmadı..Okumada problem yok..Lütfen Yardım edin..

• hocam şimdi yamış oluyo mu olmuyo mu onu sölememişssin.yazmış oluyosa kafana takma normal demekki başka bilgisayarlarda da aynısı oluyosa.bi de bildiğim kadarıyla dvd yazma ve okuma işlemi cd'ye göre biraz zahmetli olduğundan sana anormal gelmesi normaldir
  • hocam başka dvd aldım ve onu deneyince sorun çözüldü. Bir daha Hyundai DVD almayacağım o kadar ses yapıyorki sanki içinde parçalanıyor gibiydi fakat yazma işlemide başarısız oluyoru demekki dvd fason imiş.
    Teşekkürler herşey için..
  • dvd wr lar hemen hepsi medya seçiyor mesala bende nec var bende fly ın dvd lerinde sorun yaşarken sende sorun çıkaran Hyundai bende sorunsuz çalışıyor ve onu tercih ediyorum

ayrıca lg ler diğer dvd rw lere nazaran biraz daha gürültülü çalışıyor..
  • dvd yazıcın dvd kırıyormuş gibi yapıyor demek kafa buluyo senle

ben hyundai kullandım hiç sorun olmadı keşke ilk sorunla karşılaştığında foruma sorsaydın başka medya denemen gerektiğini söylerdik boşuna masraf olmazdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.