Yaaa ben geçen gün makinama format attım. İçindeki özel resimlerimi ve mp3 lerimi yedek aldım. Neysee windows xp yi tekrar kurdum Fakat yedek aldığım resimleri ve mp3 leri bir türlü açamıyorum. anladığım kadarıyla bunlar bi şekilde kendi kendilerini şifrelemişler. Çok önemli resimlerim vardı onların içinde mp3 lerde de aynı şeyi yapıyo bu dosyaların şifrelendiği uayrısını verip duruyooo. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim Şimdiden teşekkür edirim. Haaa bu arada yedek aldığım resimler ve mp3 ler kopyalanamıyorda.
onları harddiskine kopyalarken admin yetkisi ile kopyaladın sanırım. kopyaladığın yerdeki admin şifresini gir hele bi
düzelebilir ama emin değilim
Admindemi kopyaladım bilmiyorum ama admin şifrem yok tu ondan eminim. Zaten benden şifre istemiyo sadece bana şifrelenmiş olfuğunu söylüyo.
abi geçmiş olsun ama sen onları yükleyip bir cd ye başka makinde dene çünkü xp de formattan sonra d de ki programların bayası kullanılamıyo bence önce dene sonra baktın olmuyo resimlere veda et. Tabi benim bildiğim bu kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme