Mavi bilgisayar a HIS9600 pro ekran kartımı yollayalı 26 gün oldu.Trabzondan kargoyla.Kargoda alıcının ne zaman aldıgı belli.sorun .Arıza bölümünü arayıp kartı sorunca suç işlemiş gibi muamele görüyorum.Tellioglu zaten son kullanıcıyla muhatap olmuyo. Şimdi Trabzondan Bi otobüs adamla gidip firmalarımı basayım?ist de olsak yaparız bişeler.bakacaz...
LG lere bakan yer UFOTEK dir direkt ürünü oraya götürseydin zaman dan kazanırdın ve sana fiyat vermişler kesinle ödeme ve sana ellerinde yoksa bir üst modeli vermekle yükümlüdürler . sana mavi bilgisayar para almak için bir yoklama çekmiş LG kesinlikle bole bir şey yapmaz... Paranı kaptırma verdiğin para direkt Mavi bilgisayara gidecektir.
2 örnek. 1-MASCOm EPOX anakartları satıyor ve garanti konusunda ününü ve hizmetini bilmeyen yoktur..en önemlisi aracı firmya gerek kalmadan direk ürünü gönderebiliyorsun 2-tellioglu na direk ürün gönderilemiyo.. ufotek bilmem..
quote:
Orjinalden alıntı: sstorm
Ya arkadaşlar, bu ürün gerçektende belalıymış. Şimdi bendeki de aynı durumda, donanımsal bir arızası var. İlk aldığımdan bu yana 2x den fazla bir hızla çekim yapamamıştım. Boş DVD lerden sanıyordum. Magic 8x dvd-r almama rağmen 2x in üstüne çıkmıyordu. Daha sonra LG nin sitesinden LG Electronics GSA-4081B Firmware Software: GSA4081A101, GSA4081A104 ve GSA4081E104 firmware updatelerini indirdim. GSA4081A104 ile 4x yazmaya başladı.Fakat hiç 8x yazamadan uçtu alet, artık ne cd ne de dvd yi görüyor. Paket yapıp yollicam UFOTEKe. DVD RW nin sıfırdan geliş biosu A100, normalde 4x ve 8x desteklemesi lazım ama bendeki desteklemiyordu. Yani cihaz fabrika çıkışı arızalıymış heralde...
dostum aynı model lg bendede var ve aynı arıza oldu...bu cumartesi bende ufotekle görüşeceğim banada başarılar dileyin..ama bu forumdan sonra hazırlıklıyım ...
quote:
Orjinalden alıntı: blacksea
LG lere bakan yer UFOTEK dir direkt ürünü oraya götürseydin zaman dan kazanırdın ve sana fiyat vermişler kesinle ödeme ve sana ellerinde yoksa bir üst modeli vermekle yükümlüdürler . sana mavi bilgisayar para almak için bir yoklama çekmiş LG kesinlikle bole bir şey yapmaz... Paranı kaptırma verdiğin para direkt Mavi bilgisayara gidecektir.
arkadaşım eğer konunun başını okuduysan arkadaş ufoteklede görüşmüş..onlarda para talep etmiş...
abi sen yine ii dayanmışsın benim hiç öyle şeylere tahammülüm yok bana bi kaç kere öyle oldu kavga ettikten sonra işimi yapıyolardı. Ben o kadar para vericem ürün bozulcak bana onu vermicekler bide daha üst model getirip para isticekler
sitesini hackleyelim hep beraber kitleyelim lavuu hala bööle yerlere nalet olsun...
3 kuruş için bu kadar potansiyel müşteriyi kaybetti ben bunlara anca derim(aslında başka b şeyde derdim ama....)
quote:
Orjinalden alıntı: furkan1983
git tükoder le görüş onlar sana kendi avukatlarıyla yardımcı oluyolar, bence sonuna kadar takipçisi ol olayın bi ders alsınlar senden
110 $ için dava dahi açabilirsin, ve kesinlikle tüketici kanununa göre bu durumda sen haklısın. Kanıtların varsa davayı çatır çatır kazanmakla beraber manevi tazminat davası dahi açabilirsin..
valla benden de UFOTEKE
bnm LG 52*24*52 writerim vardı, arıza yapnca götrdm aldğım yere, onlar da ufoteğe gönderdiler,
optiğinde sorun var deyip optiğini değiştirdiler, snra yine arıza yaptı kısa süre içinde, ufotek yine optik değiştirdi, snra yine arızalandı ve yine optik değiişimi, en sonunda yine arıza yapnca değiştirdiler
böyle bi ticaret anlayışı olamaz UFOTEK VE ONUN GİBİLERİ KINIYORUM
bu arada MAVİ BİLGİSAYAR garanti konusunda çok laubali davranıyo
bnm CHEMBRO GAMING BOMBER adlı kasamın 120mmllik fanı bozuldu, daha doğrusu gürültülü çalışmaya başladı, MAVİye götürdüm yenisini alacaksınız dediler, biraz üsteledm firmayı arayıp sorun diye, ist.u aradılar ve CHEMBROnun ithalatçısı drek değiştirelim dedi ve 2gün içerinde yenisini gönderdiler,
daha ne diyeyim MAVİ BİLGİSAYARA
adamlar oemde satıştan vurunca, diğer kollarada giriştiler... işleri iyi gitti ama biraz burunları kalktı... maviden birkaç kez alışveriş yapıpda şikayeti olmayan görmedim ama onları oraya çıkaranda müşteri indirecek olanda... böyle giderlerse kredilerini fazlasıyla harcamış olacaklar... bikaç yıla gitgide ağarıp açık mavi olurlar, 3-5 sene sonrada beyazlıktan silinir giderler... hep yukarda kalmak kolay değil işte
biz helal olsun diyoruz da inşallah sonuç alırsın çünkü türkiyede ay bilgisayar dışında hiç bir yere güvenim yok
çok geçmiş olsun kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: hitman
Mavi bilgisayar a HIS9600 pro ekran kartımı yollayalı 26 gün oldu.Trabzondan kargoyla.Kargoda alıcının ne zaman aldıgı belli.sorun .Arıza bölümünü arayıp kartı sorunca suç işlemiş gibi muamele görüyorum.Tellioglu zaten son kullanıcıyla muhatap olmuyo. Şimdi Trabzondan Bi otobüs adamla gidip firmalarımı basayım?ist de olsak yaparız bişeler.bakacaz...
işin zor valla kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: eagen
Hiçbir şekilde Geri Adım ATma Eşşek Gbi Ödeyecekler Ya da Değiştirecekler
MAvi Bilgisayar
bencede usta,ne olursa olsun işin peşini bırakma,bu ne densizliktir arkadaş anlamadım.tebrik ederim seni.
Mavi Bilgisayarın densizliğine karşı duran arkadaşı tebrik etmek lazım.
Bu dersi (tüketiciyi koruma hukuku)alan az sayıda öğrenciden biriyim.1996 da Tüketiciyi Koruma Hukuku Kanunu (TKHK) ,AB nin zorlamasıyla gümrük birliğine girdiğimiz için zorunlu olrak çıkarttığımız "dostlar alışverişte görsün" türü kanunlarımızdan.Bir yasayı da kendi irademizle çıkarsak keşke...
Kendinize bir sorun;Aramızdan kaç kişi "tüketici hakem heyetinini","tüketici mahkemesini" ve diğer haklarını biliyor ve sonuna kadar kullanıyor.Yapılan kaba bir tahmine göre TKHK hükümlerine tabi bir durum söz konusu olduğunda tüketicilerden sorununu kanun çerçevesinde çözüme kavuşturanların oranı %3.Geri kalanlar boyun eğip kazığı sindiriyorlar.
Bir araştırma yapmıştık okulda arkadaşlarla,Esnafın %67 si TKHK nu ilk kez duyuyordu.8 yıldır yürürlükte olan kanunu...Daha ne diyim...
quote:
Orjinalden alıntı: ^^Myth_SworD^^
quote:
Orjinalden alıntı: eagen
Hiçbir şekilde Geri Adım ATma Eşşek Gbi Ödeyecekler Ya da Değiştirecekler
MAvi Bilgisayar
+
dediğinin arkasında birde ben varım..... Evet mavi bilgisayar iki sene önce el değiştirdikten sonra bozuldu artık arkadaşlar, artık tamamen bol para kazanma niyetiyle çalışıyorlar (ticaretin temeli bu ama) eskiden çok güzel ilgileniyorlardı, uygun fiyatlı mal alabiliyorduk ama artık öylemi, büyüdükce hırslarıda büyüdü.... Ve sonunda olanları görüyorsunuz...
Tebrik ederim, keşke hepimiz böyle olsak.
Yol masraflarınıda almayı unutma bari o kadar ugraşmışsın.Biraz daha tehdit edersen sana yol masraflarınıda verebilirler.
Abi süpersin ya....
bende pcgold dan 512 ram lamıştım, eve bi geldi ram 256, salak kafam insan aldığı malı kontrol eder dimi??? hemen aradım bana rami satan adamı buldum anlattım derdimi, hemen getir değiştirelim dedi. allahtan sorun çıkarmadılar diye düşünüyodum. gittim bana tezgahın altından bi ram çıkardı, kendi kendime hazırlamıştır dedim. aldım ve paşa paşa geldim eve, ama bilg bütün stabilliğini yitirmişti, sürekli takılıyodu, rami geri götürdüm değiştirelim dediler. teknik servisten bi eleman rami incelerken ufak çiplerden birinin kırık olduğunu fark etti ve adamlar bunu benim yaptığımı idda ettiler. baya bi bağırdım çağırdım ama fayda etmedi. sonunda internet sitelerinde bi mail bölümü buldum üstünde "burda yazdıklarınız sadece üst düzey yöneticiler tarafından okunur" diye, şansımı denedim. ertesi gün aradılar beni, bozuk rami götürdüm paşa paşa yenisiyle değiştirdiler.