Şimdi Ara

Adamerweb nerdesiniz !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar geçen perşembe günü adamerweb.net ten bayilik başvurusu yaptım . orada Hakan bey diye biri benimle iletişime geçti şu kadar para yatoırmanız gerekiyor para yattıktan sonra gerekli işlemleri mail veya tel ile beraber yaparız dedi. adamlara parayı hesaplarına gönderdim. bugüne kadar 4 mail attım hem parayı gönderdim diye hemde sizden cevap gelmedi bir sornmu var diye adamlar hala cevap yazmadılar bana. ayrıca sitelerinden üyelik bilgilerime baktığımda paketimde onaylanmamış görünüyor. tel. ettim açmıyolar. ben bunlara hostbul.nette ve burda yazılan yazılarda rastladım. yoksa mertweb olayınamı döndü bu. bu konuda bilgisi olan veya bu yazıyı okuyan adamerweb.net sahipleri varsa lütfen benimle iletişime geçsinler. onlar beni tanıyolar. buradan tekrar adımı yazmaya gerek yok. inşallah mert, diyar host olayına dönmezde, bi kazık da biz yemeyelim:D

• SAhibiyle bugün görüştüm. Çok iyi arkadaşımdır online görürsem iletirim kendisine. Bu aralar biraz sıkıntısı vardı. O yüzden ilgilenememiştir herhalde.
  • eywallah dostum bende öle düşündüm . mail ile görüşmüştük bende iyi birisi olduğu düşüncesindeyim . fakat senin ortaya çıkardığın host firmalarını okuyunca ister istemez tedirgin oluyor insan, ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,
  • Merak etmeyin.

Hakan benim görüştüğüm bir arkadaşımdır.

Hiç bir şekilde problem oluşmaz. Ben kefilim eğer host unuzuda karşılazsa ben size veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weberclas

Merak etmeyin.

Hiç bir şekilde problem oluşmaz. Ben kefilim eğer host unuzuda karşılazsa ben size veririm.

Bu hakan TrgKaptan mı?
    Eğer oysa ona artık hiç güvenim kalmadı . Donanimhaber Tasarım Yarışması kurduk. Sponsor oldu. Başvuru tarihinin sonunda doğru kayboldu.
  • tam olarak olayı anlatırmısın?
    mail adresim : weberclas@hotmail.com

eğer hala devam ediyorsa mail ile iletişime geç

quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

quote:

Merak etmeyin.

Bu hakan TrgKaptan mı?
    Eğer oysa ona artık hiç güvenim kalmadı . Donanimhaber Tasarım Yarışması kurduk. Sponsor oldu. Başvuru tarihinin sonunda doğru kayboldu.

• quote:

tam olarak olayı anlatırmısın?
    mail adresim : weberclas@hotmail.com

eğer hala devam ediyorsa mail ile iletişime geç

quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

quote:

Merak etmeyin.

Bu hakan TrgKaptan mı?

Zaten adam ortadan kaybolduktandan sonra yarışma falan kalmadı. Yani artık napıcazki giden gitmiş. Forumdan wk (eksi notourious) da vardı. Sponsor kayboldu yarışma bitti.
    Yani bizim maddi bir sorunumuz yok ama sponsorumujz gitti. 20 kişinin üstünde katılım olan yarışmada bitti. Ve sonrada sponsorluk yapabilecekler çıktı. Ama ben sinirim bozuk olduğum için ve böyle bir yarışmada artık uğraşmak istemediğim için (şevkim kırıldığı için) bir daha ilgilenmedim. Sonrada yarışma oldu başka ama onu bilmiyorum..

edit:forumdan eski wk notouriosta vardıda dedim ama ne işle uğraştığını söylemedim. O da yarışmasının sitesini tasarlamıştı yani biz birlikte yarışmayı düzenliyorduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 5 Temmuz 2005, 10:55:19 >

• ok.
    eğer tekrar böyle bir şey yapmayı planalrsanız mail adresim yazılı.

msn de görüşelim.
  • galiba o haan bu hakan

bende guwenmiom artk

bende host almıstım
    alan da asırı kullanma oldu we bana sadece su dendi
    para werip bi ust pakete gecmeniz lazım yoksa acamayız dendi

bu nası mantıkıtr anlamadım gitii
  • @ mangaturkey

merhaba arkadaşım. nickinden tanıyamadım 1 haftada 20 den fazla başvuru oldu. maverick dostumunda dediği gibi bir haftadır biraz sıkıntıdayım tüm başvuruları yetiştiremedim. onunla uğraşıyorum şu anda. Ödeme yaptığın hesap kişisel hesap değil ticari hesap. Hiç bir kaygın olmasın hemen inceleyeceğim hızlandıracam. eğer vazgeçersende yine endişelenme eksiksiz paran çıkar. Biz bu işi kişisel yapmıyoruz, firmayız. biraz personel eksikliğinden son zamanlarda yavaşladık ama bunuda en kısa zamanda telefi edeceğiz. Son olarak mail adresim hakan@adamerweb.net oraya yazarsan kim olduğunu hemen ilgilenirim. Gecikme için kusura bakma.

@MaverickGizli

Teşekkürler bilgi için dostum. DH ye pek girmiyorum biliyorsun bu nedenle buraya cvp yazılmasa daha güzel olur.

@weberclas

Düşüncen için teşekkürler can. da ben sana küsüm. ya bi ara sor. hani mersine gelecektin. Çok özledim seni ya... :))))

@Jocman

ortadan kaybolan biri yok. sadece firmalaştığımız için internet sitemizi adamerweb.net olarak değiştirdik. ordaki msn adresleri sabah 08:30 akşam 20:30 açık durumda oraya baksaydın bana ulaşırdın.

@liseli_sinan

Arkadaşım sen bir host aldın. atıyorum kafadan 25 Mb alan aldın ve sen 35-40 Mb alan kullandın. doğal olarak hopstun kapandı. bunda anlamayacak bir yan yok. burada haraç host satmıyoruz, bir sürü giderlerimiz var. ihtiyacın kadar alan aldın ve aşmasaydın. Bunda en ufak bir yanlışlık yok. Lütfen haksız olduğun konularda güvenmiyorum gibi konuşma. Eğer güvenip güvenmeme var ise açık konuşayım ben sana güvenmiyorum. 25 alan alıp neden izinsiz 40 kullandın. Senden ödeme almam gerekirken beş kuruş para almadım. birde teşekkür edeceğine lütfen laf söyleme.

Ve arkadaşlar yeter bence artık. Bir sürü çalışmamız işimiz var. her gün bir sürü foruma girip yorummu bakacaz. hostbulda firmamız listeleniyor. girin yazın şikayetlerinizi. olmadı sitemizde büro nomuz fask nomuz vergi numaramız kayıt bilgilerimiz var, haklıysanız hakkınızı arayın ama bilmeden kimse yorum yapmasın. Buna kimsenin hakkı yok.

Yinede teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.