Şimdi Ara

ADC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
21.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük bir kısmını okudum çok hoş bilgiler var ve herkese tavsiye ederim ayrıca şu kısımda koptum.. :D

" fantezi supportları diyorum şimdiki saycaklarıma çünkü jartiyer gibiler. Olunca güzel olur ama olmazsa nerde la bu demezsin ki " ve hala gülüyorum..
  • Güzel ve yararlı bilgiler. Paylaşım için teşekkürler + rep.

• Yok yok güzel.
  • Draven hakkında kötü yazmışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Draven hakkında kötü yazmışsın

Benim gözlemlediğim bu çünkü Q tutturamadığı sürece ad fiddle, soraka, ziggsten bir farkı kalmıyor(CC ve autoatak). Yani lane domine etmek için ideal ama team fightta zayıf. Fakat senin böyle düşünmeni sağlayan etken nedir söylersen sevinirim ve eklerim rehbere
  • çok güzel olmuş hoca eline sağlık
  • soluksuz okudum ellerine sağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam defansif itemi son item olarak almanı önermem, IE-BT-PD/TF üçlüsü tamamlandıktan sonra ilk iş GA mı alıyorsun, BV mi, QSS mi neyse onu almak en iyisi olur.
  • Eline sağlık güzel bilgiler.
  • Çok güzel bir anlatım olmuş.Her bot lane oyuncusunun bilmesi gereken bilgiler bunlar.Eline sağlık
  • Adam Urgota favorim demiş Twitch'i yazmamış yahu

• Çok yararlı buldum

• niye twitchi adc den saymıyosunuz anlamıyorum
  • Baştan sona okudum çok yararlı bir rehber..

• varusta e fullenmesi daha iyi lanede adama iki defa aa vurup e atınca yarım canı gidiyo 1v1 de qyu gerene kadar adam seni keser hele ez corki varsa qda yalan olur bi dene derim
    edit:hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninetales34 -- 27 Ocak 2013; 21:10:53 >
  • Çoğu yeri okudum ve gravesi almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yada başka bir şey onerirmisiniz?

• vayne süper karakter bence en iyisi onu al
  • snshyn kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için ellerine sağlık hafız.. ben adc oynamazdım daha doğrusu beceremezdim ama bana adc tristina sevdirdi :D adc de deneyim sahibi olmak için hangi şampiyonu önerirsiniz bana ?
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.