Benimki de öyle ama kargo takip no çalışmıyor şu an. |
Adidas response ayakkabı sepette 452 TL (16. sayfa)
-
-
Kargoya verildi diye mail geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kargolandi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://youtu.be/knll_4lSAwg?si=OlbOcShytFF8XeQn&t=41
Olay buraya doğru gidiyor. Bu seferde daha önce kargolamadıklarını kargolamışlar. Kapıda abi bu iade olmuş veremiyoruz diyebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness12 -- 4 Aralık 2023; 14:31:55 > -
işlem sürüyor durumda olan biri kargoya verilmiş, bu sefer çekmezler inşallah :)
-
Benim de kargoya verildi gözüküyor takip edilemliyor, sistemde kargo takibi gözükmesi süre alabilir diye yazıyor.
-
İade olacak denenlerden tekrar kargolanan oldu mu?
Benim böyle gözüküyor;
-
-
en iyi ihtimalle kargo takibi yarın sabah başlar.
-
-
Beni aradılar tekrar göndericez dediler ama benimki de bu şekilde gözüküyor mail sms hiçbir şey atmadılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargoyu iade aldılar, kartınıza ücret iadesi yapılacak yazıyor sistemde. Bu halde bir daha nasıl 'sizi mağdur etmeyeceğiz, göndereceğiz' diyorlar? Bana hiç inandırıcı gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kargoya verildi 🤠
Fiyatı yazan 4500 yazacağına 450 yazmış fark edince geri toplatmışlar
-
4500 de değildir ya. Olsa olsa 2500
konuda ilk mesajlarda 450 tl ye adidas aldık demişler de ondan 450 yazdım 4 bin civarı satılıyor çünkü bazı sitelerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Aralık 2023; 16:38:1 > -
Benimkini de sonunda kargoya vermişler umarım teslim ederler geri iade almazlar, gerçi bu kadar tepkiden sonra geri iade alacaklarını pek zannetmiyorum. Gayet uyguna ayakkabı almış oluruz 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha önce kargoya verilmedi diye şikayet formu oluşturmuştum az önce arandım ürünler kargoya verilmiş sorun yok dediler
yarına kodlar aktifleşir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X