Arkadaşlar linkteki ürünü alacağım. Fakat aklıma takılan konu orjinal olup olmaması.. Bana orjinal gibi geliyor ama bi kaç arkadaş kafamı bulandırdı. Bu satıcıdan alışveriş yapanlarınız var mı veya fikirleriniz nedir ?
GG ise çakmadır. Git 20 tl fazla ver boynerden spormarketlerden falan al. Boyner arada bir kampanya falan yapıyor hediye çeki falan veriyor, *Tabii istanbuldaysan
Zaten bütün firmalar ayakkabılar çinde yaptırıyor. O yüzden olmasın ?
Bence gg için herkesde bir ön yargı oluşmuş.. :) GG'de satılan her ayakkabıya sahte denmeye başlamış :)
GG'da satilan her ayakkabi sahte degil. Onyargilari yikin... Hepsi uzakdogu uretimidir.
Adam da ilanda adidas magazasina goturup teyit ettirin demis. Bana gayet durust biri gibi geldi.
herkesin dilinde zaten bende bu ürünü sipariş werdim bakalım nasıl gelcek...
aynısını aldım benim burda mağazasından aldığımdan iyi çıktı için rahat olsun tabi genede şans işi
@splendour.rrr
Bunların kalıpları küçük oluyo diolar 1 numara büyükmü sipariş vermek gerekiyor sennkide öylemi??
aynen öle satıcıda uyarmıştır zaten ama ben yarım numara büyük aldım bir sıkıntı olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: SeRcAn_AyHaN
@splendour.rrr
Bunların kalıpları küçük oluyo diolar 1 numara büyükmü sipariş vermek gerekiyor sennkide öylemi??
Ben 41 numara kundura giyiyorum normalde. Fakat Adidas sporum 43.5 numara.
Fotoğraf orjinal ama ayakkabı gelince orjinalliğe sen karar verirsin.
bende normalde 43 giyerim ama adidas ayakkabılarım hep 44 numara o yüzden 44 numara sipariş verdim.ceveplarınız için teşekkürler...
Bu tarz konulardan artık midem bulandı. Şikayet edildin.
Bende normalde 44 giyiyorum ama yine 44 sipariş edeceğim. Adidaslarda 44 numaranın uzunluğu 28.1 cmmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Wratchet
Bu tarz konulardan artık midem bulandı. Şikayet edildin.
Senin midenin bulanmasını beni ilgilendirmez. Konuda kurallara uymayan herhangi birşey yok. İstediğin kadar şikayet edebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR_TR
Bende normalde 44 giyiyorum ama yine 44 sipariş edeceğim. Adidaslarda 44 numaranın uzunluğu 28.1 cmmiş.
44.5 siparis et, ya da 45.
Adidas'in kaliplari kuçuktur, bu yuzden 1/2-1 numara kucuk alin diyorlar.
Satıcının bana yolladığı mesaj...
Merhabalar, urunlerimiz yurticinden Adidas in genel merkezinden cikislidir. Biz Adidas bayisiyiz. Urunun cm olarak uzunlugunu size belirtmemiz pek faydali olmaz cunku her urunun ic taban kalibi farklidir. Hangi marka veya cesit ayakkabilarda kac beden giydiginizi belirtirseniz size olacak urunu biz ayarlayip gondeririz merak etmeyin, bu konuda deneyimliyiz. Satin almadan once mutlaka stok durumunu sormaya unutmayiniz, tesekkurler, saygilarimizla.
Pazarda bile etiketli gerçek mi sahte mi ayıramadığın mallar var. Mağazalardan almak daha iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme