Merhaba arkadaşlar benim Superonline ile ilgili çok saçma bir sorunum var. 3 bilgisayar kullanıyoruz 100GB 50mbit aboneliğimiz var. 1 haftada adil kotayı aşıyoruz doğal olarak. 50mbit'ten 3mbit'e inmesi gerekirken bağlantım komple gidiyor. Windows bağlantı var diyor tabi o konuda sıkıntı yok fakat 5 farklı tarayıcıdanda denedim hiç bir sayfaya erişim sağlayamıyorum. Girmeyi çalıştığım sitelerin sadece başlıkları yükleniyor o kadar.
Adil kotaya girince bana vermesi gereken hız yaklaşık 370 kilobayt/saniye olması gerekirken Maxthon tarayıcısı ile kontrol ettiğimde verdiği hız 0.01 ve 0.00 arası gidip geliyor. Superonline çözüm bulamıyoruz, telefonla arıyorum modeme reset atıp çözüm sağladıklarını zannediyorlar. Modeme reset atınca 2-3 dakika normal hızda kullanabiliyorsunuz ondan sonra komple erişim kopuyor.
Bunla ilgili ne yapmam gerekli? Superonline teknik desteğinin birşeyden anladığı yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme