Şimdi Ara

ADSL bağlantıda bugün yine mi problem var!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ADSL genel de her yerde mi sorunlu yoksa antalya-izmir bağlantılarında mı birşey var anlamıyorum.

Aralık ayından buyana kullanıyorum ancak son bir kaç ayda özellikle de bu hız arttırımları sonrası bağlantımız bir türlü dikiş tutmuyor.

Öyle ki TTNetin hız testi sayfasında bile testin sonunu getiremiyor.

• Arkadaşım bu telekom dandik... doğduğundan beri hemde... 2-3 gündür proxy uygulaması yapıyor... bu yüzden dandikleşiyor... Sizdede proxy uyfgulaması olup olmadığını öğrenmek için buraya girin...http://www.securitymetrics.com/portscan.adp

Eğer buraya girdiğinizde sol tarafta biraz aşağıda;

Click the button below to run Port Scan on your IP address of 195.175.37.xx veya 195.175.xx.xx olarak gözüküyorsa sizdede proxy uyguluyo... Ben telefon açıp kaldırın dedim bence sizde arayın TT-ADSL servisini arayın ve söyleyin bendeki proxy kaldırılsın diye...

Bu dediklerim İstanbul için geçerlidir... Ama diğer yerlerdede büyük ihtimalle öyle yapılmıştır...

• ankara-kolej tarafındayım ve ne web sayfaları düzgün açılıyor, ne de download hızım yüksek.(2.2 kb)adsl'ye ilk defa bugün bağlandım.ilk bağlanışımda bir sorun yoktu (15kb download hızı), yarım saat sonra (saat 12 civarında) tekrar bağlandığımda sayfalar açılmamaya ve download hızı düşmeye başladı.hatlardaki yoğunluk bu denli bir düşmeye sebep olabilir mi acep?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.